Золотые слова

|
|
![]() Замовив на сайті депозит для отримання бонусу +1%. Оперативно дівчина перезвонила, але повідомила, що якщо вже не перший раз замовляю, то болт з різьбою...)) А якщо через Ізю щось заплатити, то бонус лише 0,5%. Вклад в гривні. Бонус 0,5% я так розумію для валютних депозитів, а для гривні 1%, незалежно через який канал на бонус претендую...Що це було?
![]() Re: ТрастХм. см. в самом низу талбиц. Мож она пролонгацию имела ввиду? ![]() Нет, сейчас бонус за платеж Изи уже всего лишь 0,5% для гривны и 0,25% для валюты. 1% для гривны только для первого вклада через заявку на сайте или при переоформлении вклада на новый срок, меньше года 2% - при переоформлении вклада на год
![]() Re: ТрастНу, болт і був...Такі умови існують давно і не змінюються ...Бажаєте 1% по замовленню в плюс- як завжди, на другий акаунт. Коли я відкривав другий депо, то скористався поповненням мобільного з Ізі - зайшов в кабінет Ізі прямо з офісного компа і поповнив, одразу ж квітанція вилізла з принтера і приплюсувалась до договору. Якщо зараз бонусні відсотки також зменшуються - то Вам дивуватися якось не годиться ...Досвідчений юзер все ж таки, медаль ... Якщо бажаєте зайти на короткий термін на Лідер - не забувайте про бонус Мінфіну, чомусь на короткий термін дають бонус максимальній. Зараз мені підказав дуже досвідчений юзер, що не тільки на Лідер, а й на любий депо. Хто бажає зайти до Трасту- перевіряйте, спілкуйтесь с гарячкою, з"ясовуйте і отримуйте! ![]()
![]() To пані lubopytnaya!У зв'язку зі скоропостижною кончиною пана Фідота, викладіть свій гусарський список стовпових банок, будь ласка!
![]() ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|