|
|
Re: ПУМБдизайн сайту непоганий.. алє якийсь суперпафосний. не люблю пафосні банки, уж краще попередній сайт повернули, він був більш функціональний. знайти інфу було легко.
clientage
Спасибо за обратную связь! Поставим Cash-In на место Новый сайт еще в процессе доводки до идеального состояния. Будем признательны, если будете сигнализировать о подобных "багах". Отсылать их можно на smm [эт] fuib.com. Заранее спасибо! Безкоштовний інтернет банк в ПУМБі?Шановний ПУМБ, якщо я занесу в Ваш банк 50000 грн.
Що в Інтернет банку для фізиків для мене буде безкоштовно і за що мені потрібно буде сплачувати? Дякую за відповідь. tatop
Згідно наших умов, під час розміщення депозиту від 50 тис. грн. (або еквіваленту у валюті), сервіс інтернет-банкінгу «ПУМБ online» надається без плати за підключення (зараз ця плата поза межами пакетів становить 40 грн.) Водночас ми радимо для зручності та безпеки підключити сервіс SMS-банкінгу. Його вартість на рік скаладає 40 грн. Щодо тарифів на послуги у «ПУМБ online» коротко: внутрішні операції – безкоштовно (наприклад: відкриття депозиту, зняття, переведення коштів між клієнтами, оплата послуг з контрагентами, у яких з банком є договір тощо). Платежі на рахунки, відкриті у іншому банку: 0,3% від суми, min 0,5 UAH, max 300 UAH Подробиці тарифів доступні у п. 2.4 документу «Тарифи ПУМБ на обслуговування фізичних осіб», див. у pdf-файлі: ====== Дякуємо за запитання! Re: ПУМБНовый дизайн абсолютно и беспросветно ужасен. Это слайд-шоу подходит для сайта пафосного отеля, а не финучреждения.
Такое чувство, что мэнэджэришко с богатым колхозным прошлым тупо выбрал проект поналяпистее. Монитор клиента — это не биллборд, так что вы не имеете абсолютно никакого права занимать 80% предназначенной для отображения ИНФОРМАЦИИ площади своей навязчивой рекламой.
про обсолютную оккейность)ДИЗАН ОККЕЙНЫЙ...без вопросов пс структура обсолютной оккейности должна формироваться на основе фрактальной геометрии..пускай об этом не забывают маркетологи по разработки депозитных продуктов
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||