Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
проффесор А с чего вы решили что в суде будут такие аргументы????))))))
Наверное в вашем видении мира, какие актёры по телевизору, такие и в жизни... В таком случае избегайте встречи с Робертом Инглундом или Кэри-Хироюки Тагавой, снявшегося в роли Шанг Цунга, но теперь принявшего православие и ради своих темных дел маскирующегося под священника... оглядывайтесь, если ходите в церковь, дабы не схватить вертуху, а потом он не похитил вашу душу))) Вообще, очень опасная тенденция когда игра и реальный мир становятся одним целым в сознании...
Козак-характерник ні, хамло ті, хто не хочуть подавати на мене позов до суду, а намагаються морально давити дзвінками та погрозами. Я не спорю, на нари мене, так на нари, але пумб цього робити не хоче =)
Якщо відверто, звідки я знаю що це телефонують з пумбу? Може це хулігани якісь, я ж не можу перевірити чи справді це представник пумбу телефонує!? Прийти до мене щоб показати документи вони теж не можуть, бо в тих людей не буде уповноважуючого листа на конкретні дії, який на законних підставах ніким виданим бути не може... замкнуте коло виходить. І єдиний вихід це подавати на мене в суд.
oksimian написав:Козак-характерник ні, хамло ті, хто не хочуть подавати на мене позов до суду, а намагаються морально давити дзвінками та погрозами. Я не спорю, на нари мене, так на нари, але пумб цього робити не хоче =)
Якщо відверто, звідки я знаю що це телефонують з пумбу? Може це хулігани якісь, я ж не можу перевірити чи справді це представник пумбу телефонує!? Прийти до мене щоб показати документи вони теж не можуть, бо в тих людей не буде уповноважуючого листа на конкретні дії, який на законних підставах ніким виданим бути не може... замкнуте коло виходить. І єдиний вихід це подавати на мене в суд.
Швидше продадуть колекторам. Сума мізерна...не для суду.
Квесторе_поверніться Так, це лише сума судового сбору буде)))) Не дивлячись на те, сума росте в геометричній площині і перевищує можливу навіть з урахуванням штрафів. Згідно договору там сума набагато менща, а згідно закону - взагалі договір погашений.
oksimian написав:Козак-характерник ні, хамло ті, хто не хочуть подавати на мене позов до суду, а намагаються морально давити дзвінками та погрозами. Я не спорю, на нари мене, так на нари, але пумб цього робити не хоче =)
З тобою дЮже культурно розмовляють. А ти хамиш і знущаєшся. Я навіть в деталі вдаватися не хочу.