Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
IMPRINTER написав:моя объяснительная в статусе "на рассмотрении" ... это единственное что говорит отделение ...
Подумайте насчет адвокатского запроса
если до 1 февраля я не увижу своих денег - уже начну применять какие-то более серьезные меры ... опыта судебных и подобных разборок в банках еще небыло .. это первый банк, в котором таким вопиющим образом нарушается законодательство. ладно когда банк полудохлый это понятно. я ж говорил, что опыт общения с финмониторингом других банков есть - но там все работают в законодательном поле - тут же не знаешь как щас и действовать.
IMPRINTER написав:моя объяснительная в статусе "на рассмотрении" ... это единственное что говорит отделение ...
Подумайте насчет адвокатского запроса
если до 1 февраля я не увижу своих денег - уже начну применять какие-то более серьезные меры ... опыта судебных и подобных разборок в банках еще небыло .. это первый банк, в котором таким вопиющим образом нарушается законодательство. ладно когда банк полудохлый это понятно. я ж говорил, что опыт общения с финмониторингом других банков есть - но там все работают в законодательном поле - тут же не знаешь как щас и действовать.
щосб Пумба занадто активно почав відкривати відділення, то на Академмістечку на місці покійного Міхалича відкрився, сьогодні вже на Святошині на місці Сбєрбанка наблюдав, як вивіску чіпляли
korovas2 написав:Мені фінмон лумумбив пятницю вцепив девятки на усі карткові рахунки. До цього часу не отримав жодного дзвінка з татарського колгоспу. Видно моє відділення досі не може зрозуміти, що фінмон від мене хоче і тому не можуть позвонити і сказати. Я ім прощаю одну гривню, що висить на вільному. Татаряку на гіляку!
А вы из какого региона? Может зависит как то от месторасположения?
Не чекав такої активності в темі. Кілька днів не заходив, а тут стільки повідомлень, вже почав думати, що ТА. Хоча, з таким підходом до клієнтів, це питання часу.
Раніше ПУМБу ми критикували за відсутність 0800 (власник захотів додатково заробляти на 044); за те, що представник не надто активно допомагає форумчанам в порівнянні з представниками інших банків на фінанс.уа; за те, що спочатку самі активно пропонують кредитку, а потім самі ж її не дають; за низькі відсотки по вкладам, наче в держбанку ... Але блокування шановним колегам - IMPRINTERу та DENVER_S, - власних коштів та ще й на такий строк - це вже перехід всіх червоних ліній у взаємовідносинах клієнт-банк. Що це - крадіжка (ст.185 ККУ), шахрайство (ст.190), порушення порядку ведення бази даних про вкладників (ст.220-1; а як інакше назвати інакше інформацію про те, що з позитивного залишку утворився борг в розмірі зобов'язань США?!), несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку, що призвело до витоку, втрати, підробки, блокування інформації (ст.361), несанкціоновані зміна, знищення або блокування інформації, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах чи комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації (ст.362) - мають вирішувати правоохоронні органи. 1 лютого 2017 р. у ПУМБа дедлайн у розблокуванні власних коштів форумчан. Якщо цього не буде зроблено - репутація банка буде втрачена для багатьох. І ніякі гудки вже рудому не допоможуть!
завтра попробую снова сходить ... эти звонки малоэффективны ... проконсультировался у нашего штатного юриста 0720 - он утверждает надо писать заяву на закрытие счета и всё ... дальше если они не дураки закроют и пришлют деньги.
Не факт, в ТАЗике закрыл счета, закрывал 3 дня. Думаете средства на счету не остались и их не перевели в связи с закрытием счета хрен знает куда? Не выдали, перевели. Сейчас некомпетентность и беспредел шагают рука в руку и не ПУМБом единым, как говорится. Отдаю себе отчет, что ситуации абсолютно не сопоставимы, но если в случае обыкновенного закрытия, никто не предает значения, что на счету есть средства или предают свой неявный умысел и только после очередного обращения недоумевают, то что говорить если ситуация затягивается с явным умыслом, как в Вашем случае.
ruvex у ПУМБы другая крайность - если есть деньги на счету, то они его не закрывают - и через какую-то дату Х можно попасть на комиссию. Это касается как ЧП так и физ счетов.
написал щас заявление на закрытие всех счетов и полный разрыв деловых отношений с банком. начальник отделения (дама весьма адекватная) обещала щас составить служебную в их финмон на основании моих заявлений на разблокировку счетов. обещала, что в течение дня разблокируют. посмотрим. надеюсь сегодня я перестану быть клиентом этого банка.
DmitryZP написав:ruvex у ПУМБы другая крайность...
После 2013 года у нас в БС одни крайности перекрывают другие, есть на любой выбор и подешевле и подороже. Одно обстоятельство объединяет все эти случаи, эти гавNI@ки прижимают деньги клиентов.
Востаннє редагувалось ruvex в Чет 26 січ, 2017 12:52, всього редагувалось 1 раз.