Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
tarasum написав:Яка комісія поповнення картки пумб через мої платежі в приват24? Знімається додатково комісія з картки приват 0.5%?
Не уверен, что из того же меню, но делал платёж на карту ПУМБ по её номеру из Привата за 1 грн, вроде как договорным платежём считалось, правда с интернет-карты. Других комиссий не было.
tarasum написав:Яка комісія поповнення картки пумб через мої платежі в приват24? Знімається додатково комісія з картки приват 0.5%?
Не уверен, что из того же меню, но делал платёж на карту ПУМБ по её номеру из Привата за 1 грн, вроде как договорным платежём считалось, правда с интернет-карты. Других комиссий не было.
1грн за яку суму? Чи фіксованого 1грн незалежно від суми?
1грн за яку суму? Чи фіксованого 1грн незалежно від суми?
Goodman написав:Как тут живется деполюдям? Как зайти в сие предприятие. какие плюшки?
В ПУМБ? Под их ставки? Странное желание Но если бы не ставки - то вклады выдают "под фонд" порой даже без предзаказа (опыт прошлого и первой половины этого года). И в валюте кстати тоже. Заход простой - сразу открыть депозит типа Сбер (или как там он у них называется), под него получить бесплатную депо-карту и интернет-банк. Пополнить в кассе карту и с нее уже через интернет-банкинг (тут же в отделении есть место для клиентов оборудованное плашетом или ПК) открыть интересующий вас депо (ставка по депо открытому через интернет больше на 0,3% в гривне и на 0,1% в USD. Все можно провернуть за один поход в отделение. В общем как-то так.
Flamingo написав:В ПУМБ? Под их ставки? Странное желание
Пышный в Ощаде не дает перевложиться. Остальные вкусные кошыли уже заполнены по 200к. До ПУМБа рукой подать. Думаю зайти паровозом через Бонус к депо от Финансов ЮА.
klug написав:PUMB 1) скаржився вам форумчанин акет, я лише уточнював ступінь "проблем з інтернетом"; 2) при утворенні прикметників за допомогою суфікса -ськ, якщо основа слова закінчується на г, з, ж відбувається спрощення з утворенням суфікса -зьк: кавказький, острозький, запорізький. 3) місто Івано-Франківськ назване на честь Івана [Яковича] Франка. І прізвище, і ім'я пишуться з великої літери, як у назві міста, так і у похідній від неї назві області.
Шановний PUMB! За такий лікбез можна шановному klugу щось цікаве й подарувати Адже робить важливу роботу, яку якісно не зробили ваші "спеціалісти"!
Скористався минулого тижня послугами банкомату PUMB у Львові. Вставив картку іншого банку, ввів пін, переглянув доступні купюри, ввів пін, зняв гроші без друку чеку, все. При цьому Пумб умудрився зняти кошти за перегляд балансу. Залишив повідомлення на гарячій лінії, результат- 'ви переглядали баланс'
Буду оминати 10ою дорогою банкомати PUMB тепер, також планую піти і закрити свою кредитку за такий розводняк зі сторони банку
andriy_z написав:Скористався минулого тижня послугами банкомату PUMB у Львові. Вставив картку іншого банку, ввів пін, переглянув доступні купюри, ввів пін, зняв гроші без друку чеку, все. При цьому Пумб умудрився зняти кошти за перегляд балансу. Залишив повідомлення на гарячій лінії, результат- 'ви переглядали баланс'
Буду оминати 10ою дорогою банкомати PUMB тепер, також планую піти і закрити свою кредитку за такий розводняк зі сторони банку
А пумб тут причём? Изучайте тарифы своей карты, которую вставляли в банкомат Уровень наших граждан иногда просто поражает