Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
а пополнение мобильного через приложение пумба тут в грейсе хоть? извините за вопрос, ну рили уже нет сил с этими банками. картами, кешбэками порой накрывает
Дякуємо за Вашу пропозицію! Заявка опрацьована ПУМБ. Сервіс додано для оплати рахунків в мобільний додаток ПУМБ Online. Відтепер в мобільному додатку Ви можете оплатити послуги Вашого постачальника без комісії. А створивши шаблон платежу Вам не доведеться щоразу вводити реквізити.
що трапилося? ВасильківТеплоКомунЕнерго додали в шаблони?
clash написав:stas_rst та я пополнил телефон впервые кредиткой пумбы. оно хоть в грейсе?
можна на будівництві спробувати . засмага і свіже повітря - гарантовані ... ну його, той кеш-бек ... сльози
походу дурка по мне плачет
коли мене декілька добрих людей тут на початках вчили правильно перекидати гроші з карти на карту і наводили аргументи за користуванням кредитними коштами (не було жодного), я теж думав на навігаторі Кирилівську 103 забивати Пронесло. Тепер тільки інколи "приступи" бувають. Коли усі картки вигрібаю і починаю згадувати тарифи і ліміти якщо нетипові трати чи транзакції. Для цього у моїй "палаті" існують таблички-шахматки із правилами "є/нема комісу" і реквізити (ІБАН і т.п.) усіх карток для СЕПів. Відкрив файлик і уколів не треба