В Україні не існує охорони здоров'я: на її фінансування держ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<123>
Повідомлення Додано: Суб 22 вер, 2012 09:59

для конспирологов

статейка как раз попалась.
http://pda.korrespondent.net/world/1398084
китай тоже еще в 70-е плясал пол дудку рокфеллера, гейтса, тернера и пр. упомянутых злодеев?
Cricetus cricetus

Подякував: 408 раз.
Подякували: 413 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 22 вер, 2012 10:08

Cricetus cricetus Мне трудно судить столь радикально, безапелляционно и быстро как вам, бредятина это или нет. Видимо вы очень умный и эрудированный человек. Со статистикой абортов нет возможности ознакомиться, но подумайте о том, что аборты делаются не всегда от того, что 15-й 3х этажный особняк с20ю детьми семья не потянет, а потому что у их родителей нет желания\возможности заниматься этими детьми и готовить никому не нужное очередное слоняющееся по округе с бутылкой пива существо, или в лучшем случае пушечное мясо для какого-нибудь бизнеса.А еще потому, что совокупляется безнравственное бы*** по пьяни пачками, куда им до детей, это ж "жесть ***!". Отсутствие медицины, депрессия у большинства от бесперспективности и отсутствия возможности себя реализовать, как и постоянные девальвации, революции, коммунизмы, беззаконие, необразованность, "покращення" могут являтся комплексом мер по ослаблению позиций государства. Взаимосвязи между фактами не всегда могут быть прямыми и однозначными. Не спешите с выводами.
VL

Подякував: 2 раз.
Подякували: 24 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 22 вер, 2012 10:18

а мне легко.
потому, что я скажем так, знаком с предметом.
благосостояние и рождаемость обычно обратно связаны. кроме некоторых исламских стран.
наибольшая рождаемость в бедных странах, где и на еду не у всех хватает.
Cricetus cricetus

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 22 вер, 2012 13:55

Никакое здравоохранение, алкоголизм и табакокурение не может повлиять на общую картину здоровья населения и смертности. Главная причина в продуктах питания. Зайдите в супермаркет. 99% продуктов опасны для жизни. Это в основном готовые или полуфабрикаты. Возьмите чипсы, мороженное, хлебобулочные и кандитерские изделия. Маргарин и пальмовое масло, масло какао, эмульгаторы и ешки, консерванты текут рекой в нашу тарелку. И на этом наши воротилы греют руки, обогащаются на нашем здоровье
verand

Подякував: 0 раз.
Подякували: 60 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 22 вер, 2012 14:23

та конечно. не могут.
ну вот лет триста назад, на всем натуральном дохли как мухи и редко до 50 доживали. да и сейчас в африке где-нибудь в саванне не доживают, хотя вряд ли едят полуфабрикаты.
а сейчас на химии живут по 80 лет в европах всяких.
разница в чем? правильно - в здравоохранении, гигиене и образе жизни.
п.с. это не значит, что питание не важно. но кричать ааааа, фсе отрава, мы все умрем явное преувеличчение.
Cricetus cricetus

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 22 вер, 2012 20:49

Cricetus cricetus написав:та конечно. не могут.
ну вот лет триста назад, на всем натуральном дохли как мухи и редко до 50 доживали. да и сейчас в африке где-нибудь в саванне не доживают, хотя вряд ли едят полуфабрикаты.
а сейчас на химии живут по 80 лет в европах всяких.
разница в чем? правильно - в здравоохранении, гигиене и образе жизни.
п.с. это не значит, что питание не важно. но кричать ааааа, фсе отрава, мы все умрем явное преувеличчение.

Щось мені приклади своїх прадідів і прабабок говорить, що ви марите наяву, або видаєте брехню класиків марксизму-ленінізму за істину в стилі "в порівнянні з 1913 роком..."
Може не доживали до 50років тому, що гинули в війнах або помирали від зараження крові і епідемій інфекційних хвороб, а не тому що погано харчувались? А ті, хто не загинув на війні і не помер від віспи чи іншої тоді невиліковної зарази жили довго і були здорові, чи не так?
Мою прабабку, наприклад, зіслали в Сибір в 32році, там вона до 72 років працювала на шахті (під землею!) і тим не менше дожила до 98років. Пра-прадіда розстріляли в 37році в віці 80років. "Зі всіма своїми зубами", як мені прабабка казала.
А ось іх діти і діти їхніх дітей повмирали хто від інфаркту, хто від раку в досить ранньому віці... не буду тут говорити про загибель на війні чи від голоду в 33 і 47 році...
Я особисто бачу причину в тому, про що зараз майже не говорять, а напрасно. Пригадайте сталінські і ранні післясталінські часи (до 60-років). Це були часи атмосферних випробувань атомної зброї, масового використання ДДТ (дусту), масового використання асбестових виробів в будівництві. Ніхто тоді на здоров'я і життя простих людей не зважав. Міліоном більше - міліоном менше. Партії була потрібна світова революція...
Гондурас_мля

Повідомлення Додано: Суб 22 вер, 2012 21:02

марите, уважаемый вы. внимательно читайте о чем идеть речь. речь шла о том, что медицина до ж***, а главное "чистое" питание.
борьба с инф. заболеванями входит в понятие норм. медицина.
то, что ваши предки дожили до такого возраста, говорит о том, что им и вам повезло с наследственностью, а их братья-сестры, скорее всего ушли раньше.
источник не самый лучший, но где-то так
http://ru.m.wikipedia.org/wiki/Ожидаемая_продолжительность_жизни

Середня тривалість життя в
Україні
Середня очікувана тривалість
життя на території губерній
Російської імперії, куди входила
більша частина території України,
становила у 1838—1850 рр.
приблизно 26 років (чоловіки —
24.6, жінки — 27.0).
У 1896—1897 роках середня
тривалість життя в українських
губерніях складала для чоловіків
— 35.9 років, для жінок — 36.9,
що на 4 роки більше, ніж у
середньому по Європейській
частині Росії (31.3 і 33.4 років).
У 1950 р. тривалість життя в
Україні складала 61,3 роки у
чоловіків і 69,7 років у жінок, то
у 1955 р. вона відповідно
складала 65,4 роки і 72,2 роки, а
у 1960 р. – 67,4 роки у чоловіків
і 73,9 років у жінок, у 1965 р. –
67,9 років у чоловіків і 74,6
років у жінок.
Середня очікувана тривалість
життя в Україні у 2008—2009 рр.
складала 69.3 роки, в тому числі
у міських поселенняхків, у сільських - 67.8 років.
Cricetus cricetus

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 22 вер, 2012 21:30

Cricetus cricetus написав:марите, уважаемый вы. внимательно читайте о чем идеть речь. речь шла о том, что медицина до ж***, а главное питание.
борьба с инф. заболеванями входит в понятие норм. медицина.
то, что ваши предки дожили до такого возраста, говорит о том, что им и вам повезло с наследственностью, а их братья-сестры, скорее всего ушли раньше.
источник не самый лучший, но где-то так
http://****/novosti/world-by-numbers/pr ... -no10.html

Ги, для боротьби з інфекційними хворобами не потрібна "нормальна медиціна" :mrgreen:
Достатньо її винаходів: пеніциліна, вакцін і т.п. в розвинених країнах.
Крім того мені чогось везло зі спадковістю тільки до тих пір, поки не настав "соціалістичний рай" з його ГУЛАГами, атомними бомбами і каторжними роботами в забруднених до межи умовах. Після цього зі спадковістю різко поплохіло :mrgreen:

Шановний, у мене половина родичів медики. І всі вони а один голос твердять: "Медиціна - то бізнес і більше нічого". Для медика ціль не вилікувати хворого, а зробити так, щоб він більше до них звертався.
Здорова людина потрібна тільки йому і його найближчим родичам. І своїх родичів медики лікують зовсім по іншому, чим чужих. Вони говорять: "Організм повинен боротись сам". А для того щоб він боровся сам насамперед потрібно якісне харчування і здоровий спосіб життя, чим медиціна не займається в принципі ;)

PS. А статистичні данні швидше за всього хімічат :mrgreen:
В СРСР дуже любили цім займатись. Пригадайте в тисячі раз більший випуск рельсів "порівняно з 1913 роком" а потім виявлялось, що 50% залізних доріг і мостів були збудовані ще при царизмі ;)
Я якось більше довіряю своїм предкам :mrgreen:
Тобто раніше в середню тривалість життя відносили дійсно середню тривалість життя. Якщо людина народилась і вмерла невдовзі після пологів, то вона прожила 3 дні :mrgreen:
Аналогічно в цю статистику вносили всіх загиблих на війні.
А пригадайте зараз зі своїх знайомих чи багато живих до 69 живуть, а тут вияляється це є "середня тривалість" :mrgreen:
Гондурас_мля

Повідомлення Додано: Суб 22 вер, 2012 22:17

Re: В Україні не існує охорони здоров'я: на її фінансування

І про що ви сперечаєтесь? В Україні охорони здоров'я не має. Хто хоче, той сам своє здоров'я і охороняє... Медицина давно державу не цікавить і віддана на відкуп лікарям та фармацевтам на місцях, яких таке положення речей мабуть цілком задовольняє. Програм із спортивного розвитку в державі немає - у містах та селах відсутні доступні більшості населення спортивні заклади, басейни тощо. Такі самі справи і в області культури... До чого тут культура? До того, що алкоголь, тютюн та наркотики доступніші ніж кінотеатри, театри, музеї, виставки, гуртки і т.і. А ще їжа, екологія т.і. Охорона здоров'я, це не лише лікарі з ліками, це в більшій мірі фактори, що запобігають захворюванням. Охороняти треба, коли є що охороняти.
zeleniy

Подякував: 605 раз.
Подякували: 679 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 22 вер, 2012 23:06

дийсно, нема чого сперечатись.
если люди пишут йухню о темах, в которых разбираются, как я в животноводстве :)
---------------------------------
Ги, для боротьби з інфекційними
хворобами не потрібна
"нормальна медиціна"
Достатньо її винаходів:
пеніциліна, вакцін і т.п. в
розвинених країнах.
---------------------------------------
как писали классики - вопросов больше не имею.:)
Cricetus cricetus

Профіль

#<123>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор