Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Vivat написав:Козак-характерник конечно, по 360... И вообще, ОТП лучший. Еще пару дней назад позволял пополнять сентябрьский депозит с получением в первых числах января Ихние страховки и комиссии - вполне адекватная плата за сервис... кроме того и компутеры ихние вроде заработали быстрее... Короче - люди работают и спасибо им за это.
Что значит 360? Депо на год позволяют пополнять на несколько пачпортов? Я специально переспрашивал...есть ли еще какие депо с конвертацией, кроме 6 месячного.. И на поддержке и в отделении сказали шо нет...И только на один пачпорт. Если ві утверждаете обратное... то такого уровня консультатнті в ОТР...или наепуют ?
360=180х2 ( на себя и - маму, папу, бабушку, дедушку, жену и т.д). При оформлении Ваш паспорт не ксерят, а второй - обязательно и программа даже напоминает об этом. Там, где у нас категорически не хотят менять на второй паспорт даже в присутствии человека, я говорю - это сберрашки...
Востаннє редагувалось Vivat в Суб 20 гру, 2014 15:29, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник Я з сетрою. Їй недалеко. Тай окремий депо на неї. Так краще с точки зору лімітів. До речі у цього банка свої АТМ в Угорщині та Словаччині. Думаю с карти не буде велика комісія. Думаю що я якісь інші банки зіноземним капіталом, наприклад, Райфйзен, які не беруть великої комісії. Поїдь в угорщину на пару днів - 10к в кармані. Тобі ж недалеко. Як на мене то набагато краще чим на 1 рік в СБЕРР.
slavakiev написав:Козак-характерник Я з сетрою. Їй недалеко. Тай окремий депо на неї. Так краще с точки зору лімітів. До речі у цього банка свої АТМ в Угорщині та Словаччині. Думаю с карти не буде велика комісія. Думаю що я якісь інші банки зіноземним капіталом, наприклад, Райфйзен, які не беруть великої комісії. Поїдь в угорщину на пару днів - 10к в кармані. Тобі ж недалеко. Як на мене то набагато краще чим на 1 рік в СБЕРР.
Можливо й так... але мені нал не потрібний...треба щоб капітал приростав...хоч якісь %...)))
Козак-характерник Цей лихварь жадний 0,67 % бере за поповнення - це ті 20 грн з 3000, що можна конвертувати ... 2 % річних - 0.67 = 1,33 % - 15 % податку = 1,13 % річних ... тобто з кожної тисячі євро за рік буде тільки 11,3 євро ... це вважай гроші даром там лежать )))))))
Скупердяй написав:Козак-характерник Цей лихварь жадний 0,67 % бере за поповнення - це ті 20 грн з 3000, що можна конвертувати ... 2 % річних - 0.67 = 1,33 % - 15 % податку = 1,13 % річних ... тобто з кожної тисячі євро за рік буде тільки 11,3 євро ... це вважай гроші даром там лежать )))))))
Ну я же говорил...шо из всех продавцов валюті...ОТР самій баріжний...))) Но тут дело не в %, а шоб купить еврон по соціальной цене...))