|
Надра Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Суб 24 лип, 2010 14:43
Pr_Woland написав:ostrig Вчора знімав з надрівської карти в приватівському банкоматі 990 грн в 21.04, а сьогодні в 13.11 так само зняв 2000 грн. А пройшло лише 16 год. ...
Тому що ліміт в добу - 3000 грн, от Ви зняли 2990 на протязі доби. Попробуйте зняти хоч гривню сьогодні. І попробуйте зняти завтра щось до 13-11. Не знімете
-
ostrig
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 24 лип, 2010 14:44
Binder написав:paxlava написав:Binderвам надра встановила ліміт в доларах?? ви хто таваріщььь?? 
У меня карточка на евро, а сейчас нужны баксы.
не вийде............
ліміти у гривні - переводять тільки у грн.
буде подвійна конвертація - євро-дол.-грн.
у мене аналогічна ситуація
вже писала тут - втрати на конвертації+відсотки лікпея і привата у мене становлять 2.75% від списаної суми на надра карті 
-
paxlava
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 24 лип, 2010 15:45
paxlava написав:Binder написав:paxlava написав:Binderу мене аналогічна ситуація вже писала тут - втрати на конвертації+відсотки лікпея і привата у мене становлять 2.75% від списаної суми на надра карті 
Так я об этом и размышляю, можно перекинуть туда сюда и получить нужные мне баксы.
Вот в понедельник будет 1,31 и начнем сливать и снимать.
-
Binder
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 24 лип, 2010 20:37
Маю проблемку. Хотів поповнити LiqPay рахунок через інтернет пару год тому, кошти з Надрівської картки списали, але рахунок не поповнили - транзакція на перевірці (статус "On check"). Переписувався з LiqPay в чаті - кажуть, що відправили запит в банк (?!) щоб уточнити якусь інформацію (ніби щоб підтвердити, що я власник даної карти, точно не захотіли сказати ). Кажуть, що зарахують як тільки банк (відділ моніторингу) дасть відповідь. Це все може тривати від 15 хв до 6 банківських днів, після чого, якшо відповіді не буде, кошти повернуть назад. Це якась приватівська самодіяльність - що іще там підтверджувати? Надра платіж провів - по смс банкінгу + кол центр підтвердив.
У когось щось подібне було? Не знаю тепер що з цим робити...
-
crazy
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 24 лип, 2010 22:58
crazy
добрий вечір всім,
хочу поділитися інформацією як ми знімали готівку, можливо комусь пригодиться. Чоловік пройшовся по декількох заправках з прозьбою, щоб зняли з нашої картки 2500 (краще знімати менше ніж 2500 щоб не заблокувало картку) а нам видали готівку, в кожній 3 тій АЗС за невелику винагороду погоджувалися. Ми так зняли за 2 дні по 5000 по кожній картці.
бажаю всім удачі!
-
nata_77
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 24 лип, 2010 23:12
[b]crazy[/b] Привет,у меня на днях была такая же ситуация.Перевела 2500 тыс гривен на счет ликпей,ждала деньги 3 дня,не выдержала и попросила в чате ликпей отменить перевод.Они отменили операцию,деньги зачислились обратно на мой счет в Надре.Но думаю что стоит подождать,в конце концов они подтвердят проверку.За эти 3 дня я общалась и с сотрудниками привата и ликпея-они говорили что Надра должна что-то подтвердить,они все проверки уже сделали.
-
wzzzz
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 25 лип, 2010 12:01
wzzzz написав:crazy Привет,у меня на днях была такая же ситуация.Перевела 2500 тыс гривен на счет ликпей,ждала деньги 3 дня,не выдержала и попросила в чате ликпей отменить перевод.Они отменили операцию,деньги зачислились обратно на мой счет в Надре.Но думаю что стоит подождать,в конце концов они подтвердят проверку.За эти 3 дня я общалась и с сотрудниками привата и ликпея-они говорили что Надра должна что-то подтвердить,они все проверки уже сделали.
Підтримка лікпея говорить, що відміна операції та зарахування коштів назад може також тривати до 6 банківських днів  , це все втрата часу - можна не встигнути вибрати ліміт. Також, я думаю, що надра не зобовязані відповідати на їх запити - вони операцію провели. Тому це виглядає на спробу лікпея мінімізувати операції з надрами.
-
crazy
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 лип, 2010 14:10
Может, кто сталкивался с этой проблемой. Если у кого-то был счет юрлица в Надрах до моратория, как Надра возвращали деньги? А то у нас они списали со счета фирмы все , что там было типа за обслуживание. Но какое, спрашивается, могло быть обслуживание, если они операций во время моратория не проводили?
-
soyusinfo
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 26 лип, 2010 01:28
crazy написав:wzzzz написав:crazy Привет,у меня на днях была такая же ситуация.Перевела 2500 тыс гривен на счет ликпей,ждала деньги 3 дня,не выдержала и попросила в чате ликпей отменить перевод.Они отменили операцию,деньги зачислились обратно на мой счет в Надре.Но думаю что стоит подождать,в конце концов они подтвердят проверку.За эти 3 дня я общалась и с сотрудниками привата и ликпея-они говорили что Надра должна что-то подтвердить,они все проверки уже сделали.
Підтримка лікпея говорить, що відміна операції та зарахування коштів назад може також тривати до 6 банківських днів  , це все втрата часу - можна не встигнути вибрати ліміт. Також, я думаю, що надра не зобовязані відповідати на їх запити - вони операцію провели. Тому це виглядає на спробу лікпея мінімізувати операції з надрами.
В мене схожа ситуація із списанням з рахунку при переведенні на лікпей, було це 16-го. Натепер кошти на рахунок не повернуто, написані заяви в обох банках, але результат нульовий. Подивимося, що буде на цьому тиждні.
-
mara
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 26 лип, 2010 08:58
crazy написав:Маю проблемку. Хотів поповнити LiqPay рахунок через інтернет пару год тому, кошти з Надрівської картки списали, але рахунок не поповнили - транзакція на перевірці (статус "On check"). Переписувався з LiqPay в чаті - кажуть, що відправили запит в банк (?!) У когось щось подібне було? Не знаю тепер що з цим робити...
Так в первый раз для "попробовать" обычно переводят пробную сумму. Я перекинул 10евро посмотрел все прошло удачно, и дальше все остальное.
-
Binder
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему