Надра Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 216217218219220 ... 820>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Надра Банк - БАНКРОТ 2.3 5 1119
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
41%
455
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
25%
275
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
12%
137
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
12%
137
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
10%
115
Всього голосів : 1119
Повідомлення Додано: Пон 06 гру, 2010 11:26

Monya3 написав:C этого места поподробней... А то ведь есть закон и там прописано за что и чего брать.... Если есть бумажка закиньте в студию....

Это мне сказала девушка из кол-центра, когда я стал допытываться что же изменилось в тарифах. Самих новых тарифов у меня нет, поэтому я и стал спрашивать может кто-то их уже взял в отделении и может поделиться.
Меня больше волнует процент за расчет в торговых сетях 1.75% , поскольку, на сколько я понимаю, это и liqpay касается.
Востаннє редагувалось Samsung в Пон 06 гру, 2010 13:33, всього редагувалось 1 раз.
Samsung

Повідомлення Додано: Пон 06 гру, 2010 11:29

maclaud написав:
yakin написав:
maclaud написав:Лимит на снятие установлен в размере 2500 гривен в день но не более 5000 гривен в месяц.Выводятся деньги посредством платежной системы Ликпей (сервис Приват банка) либо через сервис Альфа банка.С Альфой не сталкивался,а схема вывода через ликпей вот:
[b]1. заходим на сайт www.liqpay.com
2. нажимаем вход/баланс,
3. для регистрации вводим номер мобильного, получаем пароль на смс и входим.
Думаю дальше особо ничего не нужно на сайте делать...
4. Идем к банкомату Приватбанка
5. используя свою карточку Надра банка юзаем банкомат
5.1 Заходим на "Дополнительные услуги" - "перевод денег" - liqpay - пополнение счета
5.2 вводим свой номер мобильного, вводим сумму 2500 грн. - жмем правильно
5.3. получаем смс-сообщение о том, что деньги получены
6. снова используем банкомат с помощью своей карточки, заходим на liqpay и выбираем выдачу наличных, вводим номер мобильного, получаем смс-пароль, вводим его, вводим сумму чтоб осталось на комиссию, жмем ок

Пользователи Liqpay, подскажите пожалуйста, требуется ли верификация надровской карты в системе Liqpay при выводе денег по данной схеме?

При выводе средст через банкомат-нет :wink:

Спасибо. Правильно ли я понимаю - верификация карты потребуется если я захочу перевести деньги со счета ликпей на другую карту (например, приватовскую)?
yakin

Повідомлення Додано: Пон 06 гру, 2010 12:36

yakin написав:
maclaud написав:
yakin написав:
maclaud написав:Лимит на снятие установлен в размере 2500 гривен в день но не более 5000 гривен в месяц.Выводятся деньги посредством платежной системы Ликпей (сервис Приват банка) либо через сервис Альфа банка.С Альфой не сталкивался,а схема вывода через ликпей вот:
[b]1. заходим на сайт www.liqpay.com
2. нажимаем вход/баланс,
3. для регистрации вводим номер мобильного, получаем пароль на смс и входим.
Думаю дальше особо ничего не нужно на сайте делать...
4. Идем к банкомату Приватбанка
5. используя свою карточку Надра банка юзаем банкомат
5.1 Заходим на "Дополнительные услуги" - "перевод денег" - liqpay - пополнение счета
5.2 вводим свой номер мобильного, вводим сумму 2500 грн. - жмем правильно
5.3. получаем смс-сообщение о том, что деньги получены
6. снова используем банкомат с помощью своей карточки, заходим на liqpay и выбираем выдачу наличных, вводим номер мобильного, получаем смс-пароль, вводим его, вводим сумму чтоб осталось на комиссию, жмем ок

Пользователи Liqpay, подскажите пожалуйста, требуется ли верификация надровской карты в системе Liqpay при выводе денег по данной схеме?

При выводе средст через банкомат-нет :wink:

Спасибо. Правильно ли я понимаю - верификация карты потребуется если я захочу перевести деньги со счета ликпей на другую карту (например, приватовскую)?

Все правильно :wink:
maclaud

Повідомлення Додано: Пон 06 гру, 2010 14:36

Samsung
Лікпей бере свою комісію, з чого і живе. Наскільки я знаю, умовою платіжних систем ВІЗА або МАСТЕРКАРД є БЕЗКОМІСІЙНИЙ розрахунок в торговій мережі, інакше дадуть Надрам по шапці.
ostrig

Подякував: 8 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 гру, 2010 14:57

Liqpay перераховуэ Надрі 1,5 % від кожної трансакції, так само як при розрахунку в торговий мережі банк імітент картки торимує 1,5% інтерчендж від банку власника терміналу (який оплачує торгівельна точка) :idea:
BBC

Подякував: 1105 раз.
Подякували: 1199 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 06 гру, 2010 16:14

Samsung
Лікпей бере свою комісію, з чого і живе. Наскільки я знаю, умовою платіжних систем ВІЗА або МАСТЕРКАРД є БЕЗКОМІСІЙНИЙ розрахунок в торговій мережі, інакше дадуть Надрам по шапці.

Я так також думаю, доречі, коли мій товариш розрахувався за пральну машину (два дні тому) моєю карткою, він заплатив 2400, то на моїй картці поменшало лише 2400 і не більше, не знаю з кого там хто бере, але з мене ніяких комісій не було стягнуто.
Але як там буде далі не знаю, а на рахунок надрі по шапці, то не лякайте йожика, чи краще сказати -дикообраза голой ж***, як кажуть в народі, якщо захочуть, то і комісію введуть і ніхто їм нічого не зробить, хіба ви забули, що є чесні вори (нормальні банки), а є бєспрєдєльщікі - це надра і деякі інші.
mowian

Подякував: 0 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 гру, 2010 16:23

Правильно, для вас розрахунок "без комісії"! Комісію у вигляді інтерченджа сплачує власник POS-терміналу
BBC

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 06 гру, 2010 22:34

Фахівець, Допитливий
Господа, спасибо за разъяснения! Немного успокоили.

Сегодня попробовал рассчитаться карточкой - комиссии не было. Вот ведь, каждый день ждешь какой нибудь подлости от "тех, которые стараются для нас".
Samsung

Повідомлення Додано: Пон 06 гру, 2010 23:33

BBC написав:Правильно, для вас розрахунок "без комісії"! Комісію у вигляді інтерченджа сплачує власник POS-терміналу

Т.е. по Вашей логике ложится на продавца? Тогда никто принимать карты не будет, да и Виза тогда может разорвать всяческие отношение с данным банком.
Puh

Подякував: 0 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 гру, 2010 23:42

Puh написав:
BBC написав:Правильно, для вас розрахунок "без комісії"! Комісію у вигляді інтерченджа сплачує власник POS-терміналу

Т.е. по Вашей логике ложится на продавца? Тогда никто принимать карты не будет, да и Виза тогда может разорвать всяческие отношение с данным банком.

Це правила роботи платіжних систем VISA & MASTERCARD :D
Для продавця термінал теж вигідний, гроші потрапляють одразу на рахунок й непотрібна зайва інкасація :wink:
BBC

Профіль

1
  #<1 ... 216217218219220 ... 820>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість