|
Надра Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 17 сер, 2010 10:25
i.vasuluna написав:Добрый день.Я сегодня впервые зашла на этот форум и узнала, что деньги с текущего счета можно снимать через лигпей.Но подскажите, пожалуйста, неграмотной, что делать дальше, ведь набирая www.ligpay.com меня перекидывает на ukrbuy.com а там вебмани или что то еще.Не знаю, что сэтим делать, но деньги, хоть 5000 грн, снять хочу - до конца августа время есть.Help!!!
https://www.liqpay.com/
-
ПозитифчеГ
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
futk
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 20 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 сер, 2010 10:49
Nighthawk написав:У мене таке враження, що усім не-щасливчикам, які не знають про існування цього форуму, нічого до кінця року взагалі світити не буде. І то... Щось у мене є підозра, що наступить 10.02.2011, вийде Стельмах/Тигіпок до народу і скаже "ой, знаєте, давайте ще на рік ТА продовжимо-хАрАшо ж працює, нє?!" А так via LiqPay-повільно, але впевнено  Врешті-решт, нинішні 5000 грн ліміту-це значно більше тих нещасних 3000, про які щосекунди говорить Дімасік... А щодо попандоса при конвертації для єврових карток, то доводиться регулярно моніторити форекс, аби мінімізувати втрати. Так що все майже ок. Бо нічого кращого від влади нашого Гондурасу вже чекати ен доводиться.... Киданути лоха-діло принципа для нинішньої банди...
Також так знімаю, обідно буде коли знімеш останню суму а вони все розблокують 
-
twin
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 165 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 сер, 2010 11:04
twin
Ще обідніше буде, якщо не знімеш, а заблокують все як було 
-
Pr_Woland
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 17 сер, 2010 15:13
Спасибо, ПозитифчеГ, и всем-всем!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Я сняла 2450грн! Вопрос - а чтобы снять завтра, мне опять с утра на лигпее регестрироваться, или я уже там числюсь навсегда, тоесть мне и в сентябре идти в банкомат и все?
-
i.vasuluna
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 17 сер, 2010 15:20
i.vasuluna
Достатньо зареєструватися лише один раз.
-
Pr_Woland
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 17 сер, 2010 15:21
i.vasuluna написав:Спасибо, ПозитифчеГ, и всем-всем!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Я сняла 2450грн! Вопрос - а чтобы снять завтра, мне опять с утра на лигпее регестрироваться, или я уже там числюсь навсегда, тоесть мне и в сентябре идти в банкомат и все?
Больше регистрироваться не надо. Подождите, чтобы прошли сутки с момента первого снятия денег. А в сентябре с 1-ого числа опять к банкомату. Если на ликпее остается какая-то небольшая сумма (зайдите в свой балланс), Вы можете без комиссии пополнить счет мобилки. 
-
nataha
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 17 сер, 2010 15:59
nataha
А можно снимать не 2450 а 2460? Чтобы на ликпее оставалось не 10.08 а 0.08 или ликпей не выдаст?
-
bagira
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 сер, 2010 16:10
bagira
Невидасть, бо при зніманні 2460 грн, комісія буде на 0,1 грн більша і вам не вистачить 0,02 грн. Я в таких випадках поповнював лікпей із зарплатної картки ще на одну гривню і знімав вже круглу суму.
-
Pr_Woland
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 17 сер, 2010 16:12
nataha написав:i.vasuluna написав:Спасибо, ПозитифчеГ, и всем-всем!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Я сняла 2450грн! Вопрос - а чтобы снять завтра, мне опять с утра на лигпее регестрироваться, или я уже там числюсь навсегда, тоесть мне и в сентябре идти в банкомат и все?
Больше регистрироваться не надо. Подождите, чтобы прошли сутки с момента первого снятия денег. А в сентябре с 1-ого числа опять к банкомату. Если на ликпее остается какая-то небольшая сумма (зайдите в свой балланс), Вы можете без комиссии пополнить счет мобилки. 
О дякую про мобілку не знав 
-
twin
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 165 раз.
-
-
Профіль
-
-