Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов)
+Додати тему
Відповісти на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Шановний Haza ! Перевстановлював програму і видало таку помилку: "Не вдалося прочитати Deposit.dat. Помилка: Access to the path C:\ProgramFiles\DepositManager\Deposit.dat is deenied.
V2 написав:Шановний Haza ! Перевстановлював програму і видало таку помилку: "Не вдалося прочитати Deposit.dat. Помилка: Access to the path C:\ProgramFiles\DepositManager\Deposit.dat is deenied.
Що порадите?
Ваш поточний користувач або не є адміністратором системи, або немає прав на читання/редагування файлу deposit.dat. Почитайте ось тут + кілька сторінок вперед, там вже в когось була схожа проблема.
сейчас стало работать нормально, в свойствах редактирован сегодня. до этого сносил программу и после новой переустановки вот такая лажа, что пришлось все вручную овсстанавливать данные аж с конца февраля
А коли видаляли програму, то Ви видалили всю папку чи через "установку/удаление программ"? Може Ви в кінці лютого перейменували папку, куди бекапився файл? А то я глянув у код, якщо папки не існувало, то вона не створювалась.
P.S. Зробив виправлення, щоб папка створювалась якщо її не існує, для запобігання таких ситуацій у майбутньому.
Haza написав:А коли видаляли програму, то Ви видалили всю папку чи через "установку/удаление программ"? Може Ви в кінці лютого перейменували папку, куди бекапився файл? А то я глянув у код, якщо папки не існувало, то вона не створювалась.
P.S. Зробив виправлення, щоб папка створювалась якщо її не існує, для запобігання таких ситуацій у майбутньому.
через удаление программ. я бекапил в корень диска Д. может быть винда не давала ему перезаписать файл? дело в том, что за февраль-март я пару раз переустанавливал систему в т.ч. программу