Шановний Haza !
Перевстановлював програму і видало таку помилку:
"Не вдалося прочитати Deposit.dat.
Помилка: Access to the path C:\ProgramFiles\DepositManager\Deposit.dat is deenied.
Що порадите?

| 
 | 
 | 
| 

Додано: Вів 18 бер, 2014 08:29 Ваш поточний користувач або не є адміністратором системи, або немає прав на читання/редагування файлу deposit.dat. Почитайте ось тут + кілька сторінок вперед, там вже в когось була схожа проблема.  Додано: Нед 23 бер, 2014 15:17 Нова версія 2.1.7.0Що нового: + В параметр рахунку "Період" додано "13 місяців"; + Додано автооновлення курсів валют при запуску програми (за замовчуванням вимкнено); + В налаштування програми додано закладку "Автооновлення курсів валют"; + Додано довідник курсів валют банків. Режим роботи автооновлення курсів: - субота та неділя - вихідний; - в робочі дні: 
 - для середнього курсу по банкам: з 10:30. Після 11:30 оновляється лише один раз на добу Посилання для завантаження нової версії знаходяться в першому повідомлені цієї теми, а також за посиланням:  Додано: Чет 27 бер, 2014 11:47 Нова версія 2.1.8.0Що нового: = Збільшено швидкість роботи фільтрів рахунків; - Виправлено помилку запуску програми версії 2.1.7. Посилання для завантаження нової версії знаходяться в першому повідомлені цієї теми, а також за посиланням:  Додано: П'ят 28 бер, 2014 01:44 Re: Програма "Менеджер депозитів"скажите, а как часто программа бекапит файл депозитов? а то я снес программу, а вместе с ней и файл, восстановил из бекапа, а там данніе аж за февраль  Додано: П'ят 28 бер, 2014 14:06 Re: Програма "Менеджер депозитів"сейчас стало работать нормально, в свойствах редактирован сегодня. до этого сносил программу и после новой переустановки вот такая лажа, что пришлось все вручную овсстанавливать данные аж с конца февраля  Додано: П'ят 28 бер, 2014 14:39 А коли видаляли програму, то Ви видалили всю папку чи через "установку/удаление программ"? Може Ви в кінці лютого перейменували папку, куди бекапився файл? А то я глянув у код, якщо папки не існувало, то вона не створювалась.  P.S. Зробив виправлення, щоб папка створювалась якщо її не існує, для запобігання таких ситуацій у майбутньому.  Додано: П'ят 28 бер, 2014 18:00 
 через удаление программ. я бекапил в корень диска Д. может быть винда не давала ему перезаписать файл? дело в том, что за февраль-март я пару раз переустанавливал систему в т.ч. программу 

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор 
 | 
 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||