|
Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Пон 12 сер, 2013 12:07
Haza у мене поточний рахунок в Ідеї. В договорі вказано 14 цифр, потім крапка і ще 3 цифри. В інтернет-банкінгу цифри після крапки не пишуться, напевно якась внутрішньобанківська мітка. Більше того, дали окремий папірець з реквізитами для поповнення цього поточного рахунку і написали рахунок з крапкою і цифрами після неї. Я давав реквізити в іншому банку для зарахування на цей рахунок, сказали, що такого не може бути. Довелось відкинути крапку і цифри після неї. Отакі не зовсім компетентні спеціалісти в Ідеї ))
-
serg_sk
-
-
- Подякував: 427 раз.
- Подякували: 171 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 сер, 2013 12:11
serg_sk Можливо 3 цифри після крапки - код валюти. У любому випадку це вже "кухня" Ідеї, номер рахунку - це перші 14 цифр.
-
Haza
-
3
-
- Подякував: 248 раз.
- Подякували: 525 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 12 сер, 2013 12:18
Haza може й так, але чому клієнт банка сам повинен про це здогадуватись? є питання: нет фреймворк 4 стане на неліцензійний Віндовс 7 64-біт? Потім проблем не буде?
-
serg_sk
-
-
- Подякував: 427 раз.
- Подякували: 171 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 сер, 2013 12:23
serg_sk Ось ВАБ взагалі якісь свої номери рахунків ввів. Я не клієнт ВАБу, не знаю як і що там, може взагалі вони не під ФГВ  Але це питання вже іншої гілки форуму Ви маєте на увазі, що ліцензію не купували, а користуєтесь "чужою", або іншим чином "відредагованою"? Ставте, все буде ОК
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 12 сер, 2013 13:14
Haza Прошу рассмотреть следующее предложение. На странице "Создание счета" при типе счета "Депозитный" есть оконце "Срок". Предлагаемые там варианты (1-6, 9 месяцев, 1 год, 18 месяцев, 2 года, 3 года, больше года) не всегда отвечают истинному сроку депозита, ибо банки используют и сроки, выраженные в днях. Думаю, понятно, если срок депозита, к примеру, 100 дней, то ставить в "Срок" значение "3 месяца" не совсем верно. К тому же, понятие "месяц" растяжимое, т.е. может иметь дней 28, 29, 30, 31. А также есть варианты предлагаемых депозитов, когда клиент может выбрать наиболее подходящую ему дату окончания срока действия депозита, это т.н. "плавающие" сроки, в которых ставка указана, к примеру, на период от 60 до 90 дней срока депозита и клиент может выбрать из этого промежутка любое количество дней. Чтобы уйти от некорректного отображения информации в поле "Срок", предлагаю отказаться от использования вышеупомянутых вариантов срока, имеющихся ныне в "МД", а выражать срок действия депозита исключительно в количестве дней. Так как начальная и конечная даты депозита клиенту известны (ибо впрямую отображены в договорах), то при занесении им этих значений хорошо бы было, если бы "МД" сама генерировала/вычисляла срок действия депозита в днях и автоматически заполняла соответствующим числом оконце "Срок". Мне видится, что это наиболее приемлемый вариант по сравнению с описанным ниже в скобках. (Конечно, можно было бы пойти несколько иначе: при введении даты начала срока и самого срока, выраженного в днях, программно генерировать дату окончания срока. Но это не всегда удобно пользователю, ибо, порой, понуждает его заниматься "утомительными вычислениями", превращая месяцы и годы в соответствующее количество дней и затем складывая/вычитая). Кроме того, что такой вариант (введение начала и конца срока) приемлем, он еще и точен в плане отображения истинного срока депозита. А тем, кто мыслит категориями "месяц", "год", не возбраняется дополнительно в "Комментариях" указать срок, выраженный в этих категориях. Созданное таким образом поле "Срок" (с количеством дней) позволит на странице "Список счетов" в колонке "Срок" правильно отображать последовательность депозитов по возрастанию или убыванию сроков действия депозитов. (Это снимет проблему нынешнего некорректного отображения последовательности, когда, к примеру, задав в колонке "Срок" последовательность по возрастанию имеем такую последовательность: 1 месяц, 18 месяцев, 3 месяца, 4 месяца...).
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 12 сер, 2013 13:57
AlexJ В перших версіях МД взагалі не було такого поняття як термін. При створені депозиту вказували дату відкриття і дату закриття. Потім поле "Термін" додав за проханням форумчан у розрізі місяця, а не дня.
Як я бачу вирішення проблеми. Поле термін у місяцях в параметрах депозиту залишається, а в таблицю всіх рахунків додам поле "Термін, днів", яке буде автоматично розраховуватися на основі дати відкриття і дати закінчення. Тоді, у таблиці кожний користувач буде мати налаштувати таблицю з терміном під свої вподобання: приблизний термін у місяцях, або точний у днях. Як Вам таке вирішення?
Щодо мене, я віддаю перевагу відображенню терміну у місяцях/роках, нехай не точно, але більш звичніше.
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 12 сер, 2013 14:45
Haza написав:AlexJ В перших версіях МД взагалі не було такого поняття як термін. При створені депозиту вказували дату відкриття і дату закриття. Потім поле "Термін" додав за проханням форумчан у розрізі місяця, а не дня. Як я бачу вирішення проблеми. Поле термін у місяцях в параметрах депозиту залишається, а в таблицю всіх рахунків додам поле "Термін, днів", яке буде автоматично розраховуватися на основі дати відкриття і дати закінчення. Тоді, у таблиці кожний користувач буде мати налаштувати таблицю з терміном під свої вподобання: приблизний термін у місяцях, або точний у днях. Як Вам таке вирішення? Щодо мене, я віддаю перевагу відображенню терміну у місяцях/роках, нехай не точно, але більш звичніше.
Я всегда - сторонник толерантных решений. Поэтому (учитывая, что привычка - вторая натура) наиболее компромиссным, действительно, видится наличие двух вариантов отображения срока - приблизительный и точный. И уже пользователь "МД" сам выбирает, что ему "до вподоби": может - один из них, а может - и два сразу. Главное в таком двухвариантном подходе - полная свобода выбора. Так что, Ваше решение - наиболее оптимальное.
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 13 сер, 2013 18:59
Haza Подсветка цветом всей строки настраивается но после закрытия и открытия МД сотаётся подсветка только столбца названия банка. Так задумано?
-
valya
-
-
- Подякував: 665 раз.
- Подякували: 128 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 сер, 2013 20:48
Що нового: - Внесені зміни для коректного відображення статистики у майбутньому, всім оновити програму до цієї версії; - Внесено зміни до формату номер рахунку в довіднику карт: кількість цифр від 6 до 14; - Додано в параметри рахунка та в загальну таблицю поле "Термін, днів"; - Виправлено проблему з не коректним завантаженням параметру налаштування підсвітки банків кольорами; - Виправлена статистика по рахункам у графіку доступності коштів: додані відсотки; - Додано в статистику таблицю та графік виплат відсотків за всіма рахунками;
Посилання для завантаження нової версії знаходяться в першому повідомлені цієї теми.
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 13 сер, 2013 21:44
можно добавить функцию, чтобы не вручную искать конечную дату пополнения, а чтобы программы делала это автоматически?
-
avmaks
-
-
- Заблокований
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-