По всей видимости нет учета выплаченных % и переведенных на другие карты.
Программа не прибавляет % или я не нашел?
|
|
![]()
Это все об этой программе? Если да, то не затруднит ли Вас ответить, что обозначает: - нажимая получено? - как открыть счет, обычный не депозитный в том числе и карточный? - как осуществлять перевод % на счет, я так понимаю это и есть: «нажимая получено»
![]() YuriySVik
Ви взагалі бачили форму налаштування параметрів рахунку? З ваших слів мені здається що ні. Тому для створення рахунку потрібно: "Программа прибавляет %" - це називається капіталізацією відсотків. Див. параметри рахунку. Ось тут можна вибрати тип рахунку: Якщо для депозитного рахунку задано банк+валюта, то можна вибрати рахунок для виплати % та тіла (наразі лише в межах одного банку, думаю цю умову можна опустити в принципі). Натиснення кнопки "Отримано" означає Ви отримали кошти готівкою або, якщо задано рахунок для виплати %, отримали кошти на інший рахунок (при цьому операція на тому рахунку автоматично створиться). Якщо Вам необхідно перевести кошти з одного рахунку на інший наразі потрібно зробити 2 операції: 1. Створити операцію зняття для того рахунку де фактично відбувається операція 2. Створити операцію поповнення на ту ж суму для рахунку куди кошти були переведені ![]() Re: Програма "Менеджер депозитів"Спасибо. И это Вы называете «простою програмою для "пересічного" користувача». Блин, аж голова распухла.
Так, вникаю потихоньку дальше. Очень жаль, что нет справки, многих вопросов удалось бы избежать. Пытаюсь лопатить «форум» Еще раз, Спасибо. Удачи.
![]() Ув. Haza у меня уже этих счетов как у сучки блох, и депозитных и карточных.
Но так и не понял: - как включить (заставить работать) капитализацию – прибавлять % к депозиту. - как начисленный % перенести на картсчет и тем более что бы сам переводился автоматически. - У меня при нажатии на «плюс» в депозитном счете с нижнего окна ничего не происходит???
![]() Re: Програма "Менеджер депозитів"Добрий день.
Програма працює дуже добре. Є певні незначні зауваження, які можливо, можна було б підправити. 1. Статистика - По рахункам - Історія рахунків - Графіки. Крайні точки графіка % і суми заходять за межі осей, а раніше цього не було. 2. Статистика - По рахункам - Історія рахунків - Графіки. Коли ввести "старий" депозит за минулі місяці, то в графіку його не буде видно. Щоб його побачити, то треба очистити історію і знову додавати дані за всі місяці. 3. Статистика - По рахункам - Виплати по рахункам - Виплати відсотків за період. Постійно є 2013 рік. Змінюю на 2014 рік, а при наступному завантаження програми знову 2013 рік. Дивний ввід. Неможливо набрати 2014 рік цифрами, а тільки очистити поле і однією цифрою 4 видає 2014. Можливо, краще було б зробити випадаючий список з роками. Дякую. ![]()
1. В чому проблема? В параметрах рахунку поставити мітку "Капіталізація" (причому активна стає ЛИШЕ якщо виплата відсотків НЕ в кінці терміну) 2. Щоб автоматично переводився, потрібно виконати наступні умови: - в банку повинен бути рахунок з можливістю поповнення; - в тому ж банку повинен бути рахунок, у параметрах якого ви прив'язали виплати % до першого рахунку; - для відсотків натиснути кнопку "Отримано". 3. Щоб "плюс" був активний, потрібно в налаштування рахунку поставити мітку "Поповнення" (див перший рисунок). Якщо з рахунку можна знімати кошти, то відповідно також потрібно поставити мітку навпроти "Зняття". ![]()
1. Є таке, спробую вирішити... 2. Так, історія рахунків у статистиці - це єдина статична одиниця даних, вона не змінюється за минулі місяці в залежності від набору рахунків. Змінювати це не буду. В мене там вже дані за кілька років ![]() 3. Так, додам зберігання останнього введеного року. А в чому проблема замість вводу "2014" просто натиснути "4" (останньої цифри року)? ![]() ![]() Добрый день. Извините за навязчивость и тупость.
1) Метка "Капитализация" стоит. Хотел прицепить рисунок, сайт не принимает. 2) А вот со счетом проблема, есть к примеру только один счет по которому открыт депозит с капитализацией, как быть в этом случае? Не вникал в подробности, но по всей видимости механизм простой, начисленные % прибавляются к телу депозита (на одном счете, по крайней мере для меня) и в следующем месяце % начисляется на общую сумму. Как быть, открывать фиктивный счет, но ведь сумма должна быть цельной?? Ладно открыл фиктивный счет, привязал к депозиту указав его в «%» и в «тело» и как теперь перевести % они не переводятся. - Кажется все просто, не могу осмыслить физически. ![]() - Не нашел эту кнопку ![]() Нет не прибавляет, скажите, а может русскоязычная версия урезана ![]() Так…, удалил все, нафиг - создал счет «текущий» и два депозита: 1й - 01.01.13 на 100 000грн с капитализацией на год под 24%. 2й - 01.07.13 на 100 000грн с капитализацией на год под 24%. Сегодня 24.01.14, что мы имеем: - список счетов: счет №1 = 100 000, хотя внизу в окошке = 127 064 (вроде правильно); счет №2 = 100 000, а внизу в окошке = 101 972 (ни капли не правильно)??? - статистика по счетам = 200 000, а по идеи должно быть = 100 000 ну или 112 616 (смотря как считать), потому как к депозиту №1 должны были быть прибавлены % и он должен быть переведен на «текущий» счет, для снятия или просто снят. Средняя ставка = 16%. Кстати, а почему средняя ставка = 16%, откуда такая цифра. Ага разобрался «текущий» счет был под 0%. А это разве правильно?? Вы арифметически складываете все % а потом просто делите на количество счетов. Мне кажется это очень сомнительным надо как-то завязываться с суммой. Вот пример. Создал два депозита: на 100 000грн на год под 24% и на 10грн на месяц под 5%. Что мы имеем? А мы имеем 14,5% - откуда?? По моему скудному мнению должно быть, как минимум 23,99999%. (100 000 + 5 + 24%, посчитайте сами) Потому как более правильно отталкиваться от двух цифр начальное вложение и итог и вот разница между ними и буде заработанный (ну или потерянный, если банк обанкротился и шансов нет)%. Зачем такая сложность, почему в этом же окошке, где «поповнення, зняття» не добавить еще одну позицию «перевод» и просто в выпадающем окне указывать какую сумму и на какой счет. PS. Если не будет навязчиво, может Вы укажете мне Ваш мейл, а я спокойненько поделаю рисунки, вышлю Вам и Вы прямо на них укажете, что я делаю не так, что бы не засорять сайт.
|
|