зайшов до них, почув версію від’ємного капіталу - дострокове повернення рефінансу НБУ(те ж робить приват, а ще кажуть що вони недруги)... зненавидів ще більше при видачі залишку мало не переплатили 11грн, але ж я не кауфрожко якесь тамтим більше за таку суму оформив економку, завтра туди планую завести 666грн 13 коп щось та має зіграти
chipmunk написав:зайшов до них, почув версію від’ємного капіталу - дострокове повернення рефінансу НБУ(те ж робить приват, а ще кажуть що вони недруги)... зненавидів ще більше при видачі залишку мало не переплатили 11грн, але ж я не кауфрожко якесь тамтим більше за таку суму оформив економку, завтра туди планую завести 666грн 13 коп щось та має зіграти
Всюдиносапхайчик написав:Банк із завтрашнього дня знижує ставки по вкладу "Динамічний" - майже у 4-5 разів - з 15%-18% до 3%-5%.... Прикольно. Ера мегаставок закінчилась?
chipmunk написав:зайшов до них, почув версію від’ємного капіталу - дострокове повернення рефінансу НБУ(те ж робить приват, а ще кажуть що вони недруги)... зненавидів ще більше
Кого зненавидів, Приват или Платинум? У Привата капитал не отрицательный.
chipmunk написав:при видачі залишку мало не переплатили 11грн, але ж я не кауфрожко якесь там тим більше за таку суму оформив економку, завтра туди планую завести 666грн 13 коп щось та має зіграти
┼ Так-с.. i запишимо, що Chipmunk користується послугами банка-злодiя.
Всюдиносапхайчик написав:Банк із завтрашнього дня знижує ставки по вкладу "Динамічний" - майже у 4-5 разів - з 15%-18% до 3%-5%.... Прикольно. Ера мегаставок закінчилась?
chipmunk написав:зайшов до них, почув версію від’ємного капіталу - дострокове повернення рефінансу НБУ(те ж робить приват, а ще кажуть що вони недруги)... зненавидів ще більше при видачі залишку мало не переплатили 11грн, але ж я не кауфрожко якесь тамтим більше за таку суму оформив економку, завтра туди планую завести 666грн 13 коп щось та має зіграти
Повернення рефінансу не впливає на капітал, це зменшує грошові кошти та зобов'язання перед НБУ, а капітал лишається незмінним.
Що насправді зробило капітал від'ємним, то це накопичений збиток понад 1 мільярд гривень, і тенденція погіршується, тому це й насторожує, до того ж акціонер не поспішає докапіталізувати