|
Платинум Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 25 лис, 2014 14:10
Квесторе_поверніться написав:Pharus, хто тоді нас тут дурив що економка кредитна? Для чого вона тоді здалась? Щоб 20 грн зекономити? 
Так це ж практично повний аналог дельтівської ОК №1. Не треба перекидати кошти перед зняттям. Для цього, мабуть, і зробили; виглядає, що народ мігрує з Дельти в Платинум - от і стараються для зручності клієнта
-
kmm3
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лис, 2014 14:22
Квесторе_поверніться написав:1. Як це не намного...в резервах на 30.09.14 524 млн грн, тоді як рік тому 407 млн. При цьому кредитний портфель зменшився, а кредитний портфель фізиків серйозно просів. А те що формують резерви...це плюс в період кризи. Тут є інші..... скелети в шафі. 
Так, вы точно зрозумiли мою думку, тобто "скелети в шафi" - це саме те що мене цiкавить. Питання в тому як скоро вони зможуть розформувати резерви и отримати прибуток, чи те пiвроку, або рiк, або не дай боже коли буде тимчасова администрацiя. Бо, мiнус це мiнус, його треба чимось компенсувати iнакше це призведе до банкрутства. 
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
- Подякував: 100 раз.
- Подякували: 1145 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лис, 2014 14:22
kmm3 написав: Квесторе_поверніться написав:Pharus, хто тоді нас тут дурив що економка кредитна? Для чого вона тоді здалась? Щоб 20 грн зекономити? 
Так це ж практично повний аналог дельтівської ОК №1. Не треба перекидати кошти перед зняттям. Для цього, мабуть, і зробили; виглядає, що народ мігрує з Дельти в Платинум - от і стараються для зручності клієнта
Ну тогда нужно такую карту выдавать в каждом отделении .
-
ALEX66
-
-
- Подякував: 256 раз.
- Подякували: 186 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лис, 2014 14:23
Квесторе_поверніться написав:Pharus, хто тоді нас тут дурив що економка кредитна? Для чого вона тоді здалась? Щоб 20 грн зекономити? 
Может, это был дурной сон в чьей-то голове? Насколько я помню, обсуждалась проблема с перевыпуском дебетных карт под PtClick - причем тут кредитка? Причем здесь 20 (40) грн?
-
pharus
-
-
- Подякував: 3070 раз.
- Подякували: 132 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лис, 2014 14:29
rufius По-моєму в Райфайзені чи не щороку показують просто таки величезні збитки, але банк вважається одним з найнадійніших. В той же час ВАБ, здається, останнім часом показував прибуток, а в ньому тепер тимчасова адміністрація. Я не великий спец у банківській звітності, але навіть по своїй роботі знаю, що маніпулювати цифрами можна доволі серйозно, залежно від результату, який треба показати
-
kmm3
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лис, 2014 14:46
kmm3 написав:rufius По-моєму в Райфайзені чи не щороку показують просто таки величезні збитки, але банк вважається одним з найнадійніших. В той же час ВАБ, здається, останнім часом показував прибуток, а в ньому тепер тимчасова адміністрація. Я не великий спец у банківській звітності, але навіть по своїй роботі знаю, що маніпулювати цифрами можна доволі серйозно, залежно від результату, який треба показати
В Райфайзенi, як я розумiю, багатi акцiонери. Також то величезний за розмiром банк, внього бiльше маневру, там отримати рефiнансування та все таке. Платинум це iнша исторiя, сьогоднi вiн е а завтра нi. Зрозумiло що не бiльш нiж 200 тис., але все одно стрьомновато. В нього хороший интернет-банк, гарно платять вiдсотки, та й % по депозиту доволi привабливий. Добре, пан або пропав, може ризикну ще на пiвроку пролонгувати депозити.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лис, 2014 15:12
Pharus, Економку видають безкоштовно?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лис, 2014 15:13
rufius написав: kmm3 написав:rufius По-моєму в Райфайзені чи не щороку показують просто таки величезні збитки, але банк вважається одним з найнадійніших. В той же час ВАБ, здається, останнім часом показував прибуток, а в ньому тепер тимчасова адміністрація. Я не великий спец у банківській звітності, але навіть по своїй роботі знаю, що маніпулювати цифрами можна доволі серйозно, залежно від результату, який треба показати
В Райфайзенi, як я розумiю, багатi акцiонери. Також то величезний за розмiром банк, внього бiльше маневру, там отримати рефiнансування та все таке. Платинум це iнша исторiя, сьогоднi вiн е а завтра нi. Зрозумiло що не бiльш нiж 200 тис., але все одно стрьомновато. В нього хороший интернет-банк, гарно платять вiдсотки, та й % по депозиту доволi привабливий. Добре, пан або пропав, може ризикну ще на пiвроку пролонгувати депозити.
Валюта чи гривня?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лис, 2014 15:41
Квесторе_поверніться написав: rufius написав: kmm3 написав:rufius По-моєму в Райфайзені чи не щороку показують просто таки величезні збитки, але банк вважається одним з найнадійніших. В той же час ВАБ, здається, останнім часом показував прибуток, а в ньому тепер тимчасова адміністрація. Я не великий спец у банківській звітності, але навіть по своїй роботі знаю, що маніпулювати цифрами можна доволі серйозно, залежно від результату, який треба показати
Валюта чи гривня?
Гривня.
-
rufius
-
34
- Форумчанин року
-
-
-