budivelnik написав:Знову знищили моє повідомлення ( до речі четверте з 7 написаних за останні 3 дні) , а там то всього навсього було запитаннячко в якому я питав чи маю право назвати "недоумком" того хто ПОСТІЙНО називає мене сліпим.
budivelnik написав:Знову знищили моє повідомлення ( до речі четверте з 7 написаних за останні 3 дні) , а там то всього навсього було запитаннячко в якому я питав чи маю право назвати "недоумком" того хто ПОСТІЙНО називає мене сліпим.
И здесь перекручиваете - меньше троллите.
Отже злодій на якому шапка горить - сам виліз з піддпілля ( я ж не називав ніки). Тепер залишилось , щоб його злодійства і стирачі побачили , а то вони в останній час щось недобачають.
Тому в мене чергові запитання 1 Чи можу я виражати сумніви по питанню розумової діяльності у випадку коли хтось мене звинувачує в сліпоті чи будь-якому іншому фізичному чи моральному ганжі 2 Чи достатньо брати в кавички щось типу шаромигорозвінчувач чи дулетримач . чи калюжний - для того щоб мої повідомлення не стирали. 3 Що краще - не дати одному дописувачу ( з слабим набором слів ) використовувати свій скудний словарний запас , чи потім слідкувати за всім форумом, щоб не дай бог цього одного його ж словарним запасом не образили ?
Поки що - досить , хоча запитань в мене накопичилось достатньо.
Сьогодні в Києві підписано 248 договір, у межах програми здешевлення іпотеки. Про це під час круглого столу, який провів портал 3Doma.ua, повідомив директор Іпотечного центру в м. Києві та Київській області Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Сергій Комнатний.
«Завдяки цій програмі в 2012 році вже 513 сімей Київщини покращило свої житлові умови», - повідомив Сергій Комнатний.
В связи с очередным ляпом будивельныка у него есть выбор - или в признать что он в очередной раз "сел в лужу" или ему "Iнодi краще жувати чим говорити"
Отже я не тролю а відповідаю знавцю шаромиг ( не з його ж математичними здібностями чимось іншим займатись , я вже мовчу про те щоб він з самим будівельником в цифрах тягався) Отже 4 джерела Перше - 124 Друге - 204 або 248( це одне і те саме просто на різні дати) ( іпатека3% - на слензі борця) Третє/четверте - 513 ( а от тут - нізачот , 513 - мешканців київщини , а не Києва. а тому в яскравих традиціях цицькознавця - робимо допуск десь так в 2-3 рази ) Але я сьогодні добрий , нехай 70% це Київ( як бачите в два рази менш кровожадний ) Тоді третє - 513 * 70% =359
Таким чином 124 + 248 + 359 =731 - ой , знову до 1520 - не вистарчає десь так 789 Як же це наш геній точності прошляпив - напевно знову коефіцієнт 2 приплів Так хто з нас тролить чи не добачає чи не підраховує ?
Не страшно що я парочку слів в кавики не взяв ? Ніхто я надіюсь до цього достібуватись не буде і не підітре це моє повідомлення ?
То як розвінчувачу , слабо самому в своїх повідомленнях розібратись . що одне і те саме по два рази постиш щоб тільки цифри збіглись ? Запостити то можна , а от толку від того не буде. Пробуєш гілочку розігріти - так дурне діло не хитре , тільки дурною інформацією можна тільки дурнів і розігріти. Таким чином Скажи мені на кого надієшся - і я виведу коефіцієнт твого розумового розвитку.
Возращаясь к вопросу "тёмные окна новостроек" (масса пустующих квартир в заселяемых домах, где по заявлению застройщиков ФСЁ ПРОДАНО) есть информация что в одном из известных ЖК эконом-класса после 5 месяцев заселения в одной из секций обнаружено "признаки жизни" только у половину квартир.
Причём новосёл (купил "воздух" в декабре 2011) который любезно поделился этой информацией и купивший квартиру чтобы побыстрее там начать жить, а не платить деньге "дяде" за аренду сделал ремонт за 2 месяца и уже три месяца живёт в своей квартире, а Валерик купивший "воздух" у ЖИ живёт в своей комунальной квартире и слушает басни от непопа и К что он вот-вот заселится.
Tyler написав:А если постигнуть прогрессивное учение "первого кошелька", то легко понять, как 204 кредитных договора (204 квартиры - это может быть даже меньше, чем 1 новый дом на поздняках) по дешевой ипотеке 3% героически держат уровень цен во всем киеве......
Тайлер дабы Вы дальше не уподоблялись будивельныку с его коронным «я не добачаю» отметьте у себя в «хорошая память»..
Общее количество сделок по линии «бюджетных сисек» у шаромыг строителей за 11 месяцев 2012 составило ориентировочно 1520 сделок.
При ориентировочном количестве РЕАЛЬНЫХ ПРОДАЖ «воздуха» на КРЖН за 11 месяцев 2012 в 3000 сделок, 1520 сделок по линии «бюджетных сисек» весьма неплохое подспорье для шаромыг и их «первого кошелька»
Напомните, плиз, откуда инфа про 3000 сделок? Источник.
Сьогодні в Києві підписано 248 договір, у межах програми здешевлення іпотеки. Про це під час круглого столу, який провів портал 3Doma.ua, повідомив директор Іпотечного центру в м. Києві та Київській області Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Сергій Комнатний.
«Завдяки цій програмі в 2012 році вже 513 сімей Київщини покращило свої житлові умови», - повідомив Сергій Комнатний.
В связи с очередным ляпом будивельныка у него есть выбор - или в признать что он в очередной раз "сел в лужу" или ему "Iнодi краще жувати чим говорити"
Отже я не тролю а відповідаю знавцю шаромиг ( не з його ж математичними здібностями чимось іншим займатись , я вже мовчу про те щоб він з самим будівельником в цифрах тягався) Отже 4 джерела Перше - 124 Друге - 204 або 248( це одне і те саме просто на різні дати) ( іпатека3% - на слензі борця) Третє/четверте - 513 ( а от тут - нізачот , 513 - мешканців київщини , а не Києва. а тому в яскравих традиціях цицькознавця - робимо допуск десь так в 2-3 рази ) Але я сьогодні добрий , нехай 70% це Київ( як бачите в два рази менш кровожадний ) Тоді третє - 513 * 70% =359 "Нехай" в прошлом 2011 г был 10% - из 498 сделок на Киев и область по госпрограмме Доступне житло 70Х30 450 сделок было в Киеве Таким чином 124 + 248 + 359 =731 - ой , знову до 1520 - не вистарчає десь так 789 Як же це наш геній точності прошляпив - напевно знову коефіцієнт 2 приплів Так хто з нас тролить чи не добачає чи не підраховує ? В прошлом 2011г по 4"бюджетной сиське" городская программа Доступне житло 70Х30 было ориентировочно 780 сделок[/quote]
А навіщо нам - в 2011 було .... і так далі Розмова про 2012 В 2012 - 124 угоди по купівлі для чиновників - 90 млн грн В 2012 - 248 угод з коменсацією до 3%________- 3-5 млн грн ( тобто держава оплатила різницю в 13% річних за 2-4 місяці які залишились до кінця року ) В 2012 - 513 угод по Київу+Київська область з компенсацією в 30% - 100 млн грн Мені особисто все одно 70% займає Київ в 513 чи 90% займає київ в 513 , але В 2012 році - 800-900 квартир тим чи іншим боком дотичні до схем здешевлення житла на загальну сумму в максимум 180-200 млн грн
Тому в мене пропозиція до захара Якщо захар пише для людей яких вважає дурнішими від себе ( бо розумний точно не позволить щоб його в рази дурачили)- то хай краще жодним чином не чіпає мене , тоді в нього зявиться можливість писати дурниці , але з умовою що він кине дурну звичку те що йому потрібно множити на 3 , а те що йому не подобається - ділити на 3 Як тільки його похибка прийде до плюс/мінус 10% - я його особисто чіпати перестану.
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 02 гру, 2012 23:27, всього редагувалось 1 раз.
yura_ Я может чего-то не понимаю, но кому нужны кватиры в этих Ирпенях, Бучах, Вышгородах? Это же каждый день минимум 2-3 часа на дорогу (туда-обратно).