Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
sergio1969 написав:Судя по некоторым сообщениям на банковских форумах (и не только украинских) - в ближайшее время высока вероятность информационной атаки на "Аваль".
С большим трудом верится, это не чей-то бизнес, который можно просто отнять. Вот Приват куда более подходящий кандидат...
сообщение на форуме написав:Судя по некоторым сообщениям на банковских форумах (и не только украинских) - в ближайшее время высока вероятность информационной атаки на "Аваль".
Совершенно с Вами согласен. Более того, если кто-то обратит внимание - я даже в этом посте процитировал одно из таких сообщений на форумах.
Portmone.com запустила сервис перевода средств с карты на карту для Райффайзен Банк Аваль. Услуга перевода средств с карты на карту доступна пока только для держателей всех карт VISA и Mastercard Райффайзен Банка Аваль. Денежные средства зачисляются на карты получателя круглосуточно, в режиме он-лайн. Комиссия за перевод определяется тарифным пакетом платежных карт, но не менее 2 грн.
sergio1969 написав:Судя по некоторым сообщениям на банковских форумах (и не только украинских) - в ближайшее время высока вероятность информационной атаки на "Аваль".
Доброго вечора! Учора спробував переказати кошти з свого р/р ФОП (ЄП) за допомогою системи "Клієнт-Банк" на свій же рахунок в Ощадбанку. У переказі було відмовлено з поясненням: "Неправильне призначення платежу (НБУ №22 п. 3.8.)" У призначенні відхиленого платежу було вказано: "Для поповнення рахунку №ХХХХХХХХХХХХХ, П.І.П, ІПН УУУУУУУУ. Власні кошти, без ПДФО" Яким способом це суперечить досить вільному формулюванню вимог у зазначеному пункті постанови НБУ №22, не можу уявити. Таке призначення мені порадили писати в Ощадбанку, де і відкритий рахунок (на який здійснювався переказ). Користувався вказаними реквізитами при переказі з іншого банку, все було нормально. В РФБ - козяча морда. Порадьте, яке призначення платежу 100% проходить в Авалі - вивести хочу на свій же рахунок, просто тому що там 0% комісії на зарахування і на зняття.
Genek написав:Доброго вечора! Учора спробував переказати кошти з свого р/р ФОП (ЄП) за допомогою системи "Клієнт-Банк" на свій же рахунок в Ощадбанку. У переказі було відмовлено з поясненням: "Неправильне призначення платежу (НБУ №22 п. 3.8.)" У призначенні відхиленого платежу було вказано: "Для поповнення рахунку №ХХХХХХХХХХХХХ, П.І.П, ІПН УУУУУУУУ. Власні кошти, без ПДФО" Яким способом це суперечить досить вільному формулюванню вимог у зазначеному пункті постанови НБУ №22, не можу уявити. Таке призначення мені порадили писати в Ощадбанку, де і відкритий рахунок (на який здійснювався переказ). Користувався вказаними реквізитами при переказі з іншого банку, все було нормально. В РФБ - козяча морда. Порадьте, яке призначення платежу 100% проходить в Авалі - вивести хочу на свій же рахунок, просто тому що там 0% комісії на зарахування і на зняття.
Наперед дякую!
Не випускає саме Аваль. Для того, щоб випустив, має бути в призначенні: "Чистий дохід отриманий від підприємницької діяльності для поповнення рахунку №ХХХХХХХХХХХХХ, П.І.П, ІПН УУУУУУУУ. Без ПДВ.".
Batarejkin написав:10 рабочих дней. Гривневую они автоматом перевыпускают - так что скорее всего вы сможете в конце месяца окончания действия карты позвонить в отделение , и она вас там будет ждать. Если по ней не было задолжености.
Подскажите, если это гривневая карта и ее автоматически перевыпускают, номер карты остается таким же или меняется? спасибо.
Batarejkin написав:10 рабочих дней. Гривневую они автоматом перевыпускают - так что скорее всего вы сможете в конце месяца окончания действия карты позвонить в отделение , и она вас там будет ждать. Если по ней не было задолжености.
Подскажите, если это гривневая карта и ее автоматически перевыпускают, номер карты остается таким же или меняется? спасибо.