Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Чи зможу я користуватися старою версією Raiffeisen Online і далі? Якщо Ви пройдете процедуру реєстрації у новому Raiffeisen Online , то стара версія стане для Вас одразу недоступною. Якщо Ви не реєструєтесь у новому Інтернет-Банкінгу - стара версія Raiffeisen Online стане остаточно недоступною у липні 2018.
Так что я бы не спешил регистрироваться пока они новый ИБ не отладят нормально.
asp написав:Панове, а хто знає, міняється тільки десктопна версія, чи мобільний додаток також? А то навіть боюся пробувати влізти, зважаючи на попередній пост
На ведре уже есть.
Востаннє редагувалось cdj2 в Пон 14 тра, 2018 17:27, всього редагувалось 1 раз.
asp написав:Панове, а хто знає, міняється тільки десктопна версія, чи мобільний додаток також? А то навіть боюся пробувати влізти, зважаючи на попередній пост
старая Мобильная апликуха пашет нормально, покаа. Перекидывал между своими нормально 30мин назад. А для СЭПов я туда шаблонов так и не накидал
Востаннє редагувалось clientage в Пон 14 тра, 2018 17:26, всього редагувалось 1 раз.