Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Прохання до тих, хто знає цей район і будинки/ЖК, коротко прокоментувати плюси-мінуси коло ст.м. Житомирська. Пріоритет - школа-гімназія "Академія". Якщо є щось краще поруч (напр. дві свічки на Феодори Пушиної, 19), буду вдячний за рекомендації. Пошук для себе на перспективу в цьому районі. ПС. Про трафік на проспекті в час пік знаю і врахував.
stas_rst писал(а):Прохання до тих, хто знає цей район і будинки/ЖК, коротко прокоментувати плюси-мінуси коло ст.м. Житомирська. Пріоритет - школа-гімназія "Академія". Якщо є щось краще поруч (напр. дві свічки на Феодори Пушиної, 19), буду вдячний за рекомендації. Пошук для себе на перспективу в цьому районі. ПС. Про трафік на проспекті в час пік знаю і врахував.
"Академия" - много хороших отзывов, похоже на очень сильный акцент на Инглиш. Сам думал туда детей отдавать. Сам район - капец с траффиком людей и машин в Киев-изКиева, с Победы на Пушиной въехать-выехать проблематично, все частными маршрутками заставлено. Сам Победы - капец в этом месте. Едешь вечером и в свете заката буквально!!!! видишь чем дышишь.
rjkz дякую за коментар. Врахую! З приводу "чем дышешь", незабутнє враження при заході літака на Бориспіль (при боковому сонці, влітку, о другій половині дня робочого) - над Києвом у прямому розумінні - купол жовто-коричневий. Раз побачив - досі згадую. Жесть. Називається, - будь добрий, дай план. Колеги гарно відгукуються про напрямок на Чабани-Гатне. Ніби масова забудова там неможлива в принципі. Що думаєте ?
Бути рантьє.... posting.php?mode=reply&f=27&t=134280 Останні три абзаци підтверджують, що авторка дійсно не була повноцінним орендодавцем і не розуміє сповна смислу поняття "заставна сума". За бажання орендаря достроково полишити квартиру орендодавець повертає повну суму застави ??? Ага. Зараз. Тільки гаманця дістану... Ніколи не прописую у договорі цей нюанс. Ставлю перед фактом і пропоную укласти усну джентельменську угоду. Демонструю віру у порядність клієнта, спостерігаю за реакцією. Людині приємно, що довіряють її слову. За 20 років три рази клієнти достроково полишали квартири, і усі без зайвих розмов залишали заставу. Прописати умову, звісно, неважко. Кожен власник має свої методи впливу - батіг або пряник.