Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 24432444244524462447 ... 2534>
Повідомлення Додано: П'ят 15 гру, 2023 19:22

Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві

Andrey2512 написав:Где эти оптимисты? Могу продать пару квартир в Мариуполе.

ось реальна історія:

весною 19го я познайомився з чарівною пані з Маріуполя, вона жила у великому пентхаусі її рідної сестри на ПОХє, допомагала їй з маленькою дитиною, її власна дитина ходила в місцеву школу,
вона мала 3 квартири в рідному місті (не однушки) з гарними ремонтами, які здавала, плюс квартиру батьків де вони мешкали і мала бажання залишитись в Києві, назавжди забути про остогидлу бухгалтерію і працювати кимось накшталт адміністратора салону краси
ми не підіймали політичні теми, але одного разу, якраз після обрання Зєлі, я запропонував їй прямо зараз продати всю свою нерухомість в Маріку і вкластися у будівництво десь на ПОХє, бо він їй дійсно подобався, вона до нього звикла і нічого не хотіла міняти
я вже тоді розумів, що повномасштабка неминуча і що скоріш за все Марік ми втратимо
але у відповідь почув, що я нічого не розумію, що «Ахмєтов нє для того так отстроіл Марік чтоби єго здать»

історія не має умовного способу і я не знаю як склалася її подальша доля, бо ми давно припинили спілкування, але мені досі шкода, що я так і не зміг її тоді переконати(
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2731 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 16 гру, 2023 00:47

rjkz написав:
  cherchiltank написав:Що цікаво ніхто з цих двох персонажів про війну не згадує - мабуть не є фактором на київському ринку нерухомості)

Что интересно, на ветке про обвал вообще тема фактора войны как-то проходит мимо.
Только в том контексте, что краны крутятся-не крутятся.
Ни влияние войны на экономику, демографию, риски и тп Ни какие последствия в случае разных сценариев окончания войны.
Смотрю одного кадра на Ютубе, скупает дома в США и перепродает.
Запомнилась одна его фраза:
"Мы покупаем дома у пессимистов и продаем их оптимистам"
Вот, такое впечатление, что ветка про обвал делает инъекцию "оптимизма" внутривенно...или внутрь мозга сразу.

пропоную відвідати Київ, можливо, стане очевидно
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 16 гру, 2023 02:02

kingkongovets

Мені соромно, але я майже так само міркував тоді…

Не можна було повірити, що після стільки вкладених грошей місто віддадуть.

Це вже зараз, коли дивишся на ремонти доріг та інше, розумієш як помилявся
Andrey2512

Подякував: 79 раз.
Подякували: 85 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 16 гру, 2023 05:19

zerocool написав:
  rjkz написав:Ни влияние войны на экономику, демографию, риски и тп Ни какие последствия в случае разных сценариев окончания войны.
Смотрю одного кадра на Ютубе, скупает дома в США и перепродает.
Запомнилась одна его фраза:
"Мы покупаем дома у пессимистов и продаем их оптимистам"
Вот, такое впечатление, что ветка про обвал делает инъекцию "оптимизма" внутривенно...или внутрь мозга сразу.

Ну я відразу після початку війни був повним песимістом і чекав падіння квадрата протягом року на 50% або більше, можна знайти тут десь.
Оптимісти чекали швидкого захоплення Києва та підростання на ті ж 50% і більше, як сталося у Маріуполі чи Криму.

Якщо ви можете розписати всі сценарії приблизно від 10-20 розвилок та прогнози цін за кожною, то ціни вам немає. Як і сенсу чи реальної прогнозної цінності у цих сценаріях. :mrgreen:

Сейчас не знаю.
Вероятностные картины, если я о чем-то долго размыщляю, складываются в голове и дают понимание того, чего ожидать.
Сейчас сценарии мрачные рисуются. Не столько про Украину сколько глобально. Куда мир катится....Вернее не так...куда он уже прикатился и как из этой ситуевины собирается выкатываться.
rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5479 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Суб 16 гру, 2023 19:55

kingkongovets написав:в житловій нерухомості досі вирішує виключно ремонт і наповнення

Хотел поначалу не согласиться. Но потом полез в ЛУН. И таки да. Хрущи везде стоят одинаково.
Разве премиум в основном в центре.
Поэтому - почему "досі"? Вы против этого явления?

kingkongovets написав:а в комерційній - локація та технічні характеристики обʼєкта

Кмк, просто в основном арендаторы ЖН в основном сами не делают ремонт, а в коммерческой это обычное понятие.

Когда арендатор ЖН делает ремонт, то типа можно договориться, что он идет в счет аренды.
А как практика? Не повышает ли через некоторое время цену арендодатель в расчете как за квартиру с ремонтом?
M-A-X

Подякував: 822 раз.
Подякували: 168 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 гру, 2023 11:15

M-A-X написав:
  kingkongovets написав:в житловій нерухомості досі вирішує виключно ремонт і наповнення

Хотел поначалу не согласиться. Но потом полез в ЛУН. И таки да. Хрущи везде стоят одинаково.
Разве премиум в основном в центре.
Поэтому - почему "досі"? Вы против этого явления?

kingkongovets написав:а в комерційній - локація та технічні характеристики обʼєкта

Кмк, просто в основном арендаторы ЖН в основном сами не делают ремонт, а в коммерческой это обычное понятие.

Когда арендатор ЖН делает ремонт, то типа можно договориться, что он идет в счет аренды.
А как практика? Не повышает ли через некоторое время цену арендодатель в расчете как за квартиру с ремонтом?

Орендні квартири млжна поділити на три сегменти.
1. Преміум від 2000 у.е.
Зараз це повний непотріб і генератор збитків (комунальні платежі), і до війни час експозиції був завеликий.
2. Інстаграмні квартири в модних ЖК (Нова Англія, Республика, Комфорт таун...)
Дорого не комфортно, але модно. Ось в цьому сегменті локація не має значення. Головне щоб картинка була інстаграмна прі стрімі.
3. Все інше. Тут локація вже має значення, але тільки з точки зору витрат грошей і в меншій мірі часу, на те щоб дістатися до роботи.

Медицина в Україні
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2345 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Нед 17 гру, 2023 12:05

kingkongovets написав:
Andrey2512 написав:Где эти оптимисты? Могу продать пару квартир в Мариуполе.

ось реальна історія:

весною 19го я познайомився з чарівною пані з Маріуполя, вона жила у великому пентхаусі її рідної сестри на ПОХє, допомагала їй з маленькою дитиною, її власна дитина ходила в місцеву школу,
вона мала 3 квартири в рідному місті (не однушки) з гарними ремонтами, які здавала, плюс квартиру батьків де вони мешкали і мала бажання залишитись в Києві, назавжди забути про остогидлу бухгалтерію і працювати кимось накшталт адміністратора салону краси
ми не підіймали політичні теми, але одного разу, якраз після обрання Зєлі, я запропонував їй прямо зараз продати всю свою нерухомість в Маріку і вкластися у будівництво десь на ПОХє, бо він їй дійсно подобався, вона до нього звикла і нічого не хотіла міняти
я вже тоді розумів, що повномасштабка неминуча і що скоріш за все Марік ми втратимо
але у відповідь почув, що я нічого не розумію, що «Ахмєтов нє для того так отстроіл Марік чтоби єго здать»

історія не має умовного способу і я не знаю як склалася її подальша доля, бо ми давно припинили спілкування, але мені досі шкода, що я так і не зміг її тоді переконати(

У мене ця історія асоціюється з іншою. Як влітку 21-го жінчин брат агітував інвестувати в Кракові. Ми повели себе як згадана вище жіночка з Маріка. Те, що він пропонував зробило *2 на сьогоднішній день. І немає стовідсоткової впевненості, з різних причин, що наші київські метри будуть більш досяжними, ніж оті обʼєкти в Маріку для їх власниці.
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 гру, 2023 12:59

UA написав:Київські орендарі в 2023 році в дорогому сегменті вимагають лише плитку з імітацією мармуру. Така плитка зараз мабуть в 90% ремонтів в новобудовах.

Я на цю імітацію мармуру дивитися не можу, реально вона в усіх ремонтах зараз практично. Але що тоді обирати, щоб через 5 років плитка не виглядала вже морально застарілою?
Natt

Подякував: 620 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 гру, 2023 13:13

Re: Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві

Natt написав:
  UA написав:Київські орендарі в 2023 році в дорогому сегменті вимагають лише плитку з імітацією мармуру. Така плитка зараз мабуть в 90% ремонтів в новобудовах.

Я на цю імітацію мармуру дивитися не можу, реально вона в усіх ремонтах зараз практично. Але що тоді обирати, щоб через 5 років плитка не виглядала вже морально застарілою?
мікроцемент?)
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2731 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 17 гру, 2023 13:18

kingkongovets написав:
Natt написав:

мікроцемент?)

До речі справді цікавий варіант. Розглядала його раніше, а потім чомусь переключилася на плитку. Як насправді показує себе в експлуатації протягом років в приміщенні з високою вологістю, не знаєте?
Natt

Подякував: 620 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

#<1 ... 24432444244524462447 ... 2534>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор