|
Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 15 гру, 2023 19:22
Andrey2512 написав:Где эти оптимисты? Могу продать пару квартир в Мариуполе.
ось реальна історія: весною 19го я познайомився з чарівною пані з Маріуполя, вона жила у великому пентхаусі її рідної сестри на ПОХє, допомагала їй з маленькою дитиною, її власна дитина ходила в місцеву школу, вона мала 3 квартири в рідному місті (не однушки) з гарними ремонтами, які здавала, плюс квартиру батьків де вони мешкали і мала бажання залишитись в Києві, назавжди забути про остогидлу бухгалтерію і працювати кимось накшталт адміністратора салону краси ми не підіймали політичні теми, але одного разу, якраз після обрання Зєлі, я запропонував їй прямо зараз продати всю свою нерухомість в Маріку і вкластися у будівництво десь на ПОХє, бо він їй дійсно подобався, вона до нього звикла і нічого не хотіла міняти я вже тоді розумів, що повномасштабка неминуча і що скоріш за все Марік ми втратимо але у відповідь почув, що я нічого не розумію, що «Ахмєтов нє для того так отстроіл Марік чтоби єго здать» історія не має умовного способу і я не знаю як склалася її подальша доля, бо ми давно припинили спілкування, але мені досі шкода, що я так і не зміг її тоді переконати(
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2731 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 16 гру, 2023 00:47
rjkz написав: cherchiltank написав:Що цікаво ніхто з цих двох персонажів про війну не згадує - мабуть не є фактором на київському ринку нерухомості)
Что интересно, на ветке про обвал вообще тема фактора войны как-то проходит мимо. Только в том контексте, что краны крутятся-не крутятся. Ни влияние войны на экономику, демографию, риски и тп Ни какие последствия в случае разных сценариев окончания войны. Смотрю одного кадра на Ютубе, скупает дома в США и перепродает. Запомнилась одна его фраза: "Мы покупаем дома у пессимистов и продаем их оптимистам" Вот, такое впечатление, что ветка про обвал делает инъекцию "оптимизма" внутривенно...или внутрь мозга сразу.
пропоную відвідати Київ, можливо, стане очевидно
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 16 гру, 2023 02:02
kingkongovets
Мені соромно, але я майже так само міркував тоді…
Не можна було повірити, що після стільки вкладених грошей місто віддадуть.
Це вже зараз, коли дивишся на ремонти доріг та інше, розумієш як помилявся
-
Andrey2512
-
-
- Подякував: 79 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 16 гру, 2023 05:19
zerocool написав: rjkz написав:Ни влияние войны на экономику, демографию, риски и тп Ни какие последствия в случае разных сценариев окончания войны. Смотрю одного кадра на Ютубе, скупает дома в США и перепродает. Запомнилась одна его фраза: "Мы покупаем дома у пессимистов и продаем их оптимистам" Вот, такое впечатление, что ветка про обвал делает инъекцию "оптимизма" внутривенно...или внутрь мозга сразу.
Ну я відразу після початку війни був повним песимістом і чекав падіння квадрата протягом року на 50% або більше, можна знайти тут десь. Оптимісти чекали швидкого захоплення Києва та підростання на ті ж 50% і більше, як сталося у Маріуполі чи Криму. Якщо ви можете розписати всі сценарії приблизно від 10-20 розвилок та прогнози цін за кожною, то ціни вам немає. Як і сенсу чи реальної прогнозної цінності у цих сценаріях. 
Сейчас не знаю. Вероятностные картины, если я о чем-то долго размыщляю, складываются в голове и дают понимание того, чего ожидать. Сейчас сценарии мрачные рисуются. Не столько про Украину сколько глобально. Куда мир катится....Вернее не так...куда он уже прикатился и как из этой ситуевины собирается выкатываться.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8662 раз.
- Подякували: 5479 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Суб 16 гру, 2023 19:55
kingkongovets написав:в житловій нерухомості досі вирішує виключно ремонт і наповнення
Хотел поначалу не согласиться. Но потом полез в ЛУН. И таки да. Хрущи везде стоят одинаково. Разве премиум в основном в центре. Поэтому - почему "досі"? Вы против этого явления? kingkongovets написав:а в комерційній - локація та технічні характеристики обʼєкта
Кмк, просто в основном арендаторы ЖН в основном сами не делают ремонт, а в коммерческой это обычное понятие. Когда арендатор ЖН делает ремонт, то типа можно договориться, что он идет в счет аренды. А как практика? Не повышает ли через некоторое время цену арендодатель в расчете как за квартиру с ремонтом?
-
M-A-X
-
-
- Подякував: 822 раз.
- Подякували: 168 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 гру, 2023 11:15
M-A-X написав: kingkongovets написав:в житловій нерухомості досі вирішує виключно ремонт і наповнення
Хотел поначалу не согласиться. Но потом полез в ЛУН. И таки да. Хрущи везде стоят одинаково. Разве премиум в основном в центре. Поэтому - почему "досі"? Вы против этого явления? kingkongovets написав:а в комерційній - локація та технічні характеристики обʼєкта
Кмк, просто в основном арендаторы ЖН в основном сами не делают ремонт, а в коммерческой это обычное понятие. Когда арендатор ЖН делает ремонт, то типа можно договориться, что он идет в счет аренды. А как практика? Не повышает ли через некоторое время цену арендодатель в расчете как за квартиру с ремонтом?
Орендні квартири млжна поділити на три сегменти. 1. Преміум від 2000 у.е. Зараз це повний непотріб і генератор збитків (комунальні платежі), і до війни час експозиції був завеликий. 2. Інстаграмні квартири в модних ЖК (Нова Англія, Республика, Комфорт таун...) Дорого не комфортно, але модно. Ось в цьому сегменті локація не має значення. Головне щоб картинка була інстаграмна прі стрімі. 3. Все інше. Тут локація вже має значення, але тільки з точки зору витрат грошей і в меншій мірі часу, на те щоб дістатися до роботи. Медицина в Україні
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2345 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Нед 17 гру, 2023 12:05
kingkongovets написав:Andrey2512 написав:Где эти оптимисты? Могу продать пару квартир в Мариуполе.
ось реальна історія: весною 19го я познайомився з чарівною пані з Маріуполя, вона жила у великому пентхаусі її рідної сестри на ПОХє, допомагала їй з маленькою дитиною, її власна дитина ходила в місцеву школу, вона мала 3 квартири в рідному місті (не однушки) з гарними ремонтами, які здавала, плюс квартиру батьків де вони мешкали і мала бажання залишитись в Києві, назавжди забути про остогидлу бухгалтерію і працювати кимось накшталт адміністратора салону краси ми не підіймали політичні теми, але одного разу, якраз після обрання Зєлі, я запропонував їй прямо зараз продати всю свою нерухомість в Маріку і вкластися у будівництво десь на ПОХє, бо він їй дійсно подобався, вона до нього звикла і нічого не хотіла міняти я вже тоді розумів, що повномасштабка неминуча і що скоріш за все Марік ми втратимо але у відповідь почув, що я нічого не розумію, що «Ахмєтов нє для того так отстроіл Марік чтоби єго здать» історія не має умовного способу і я не знаю як склалася її подальша доля, бо ми давно припинили спілкування, але мені досі шкода, що я так і не зміг її тоді переконати(
У мене ця історія асоціюється з іншою. Як влітку 21-го жінчин брат агітував інвестувати в Кракові. Ми повели себе як згадана вище жіночка з Маріка. Те, що він пропонував зробило *2 на сьогоднішній день. І немає стовідсоткової впевненості, з різних причин, що наші київські метри будуть більш досяжними, ніж оті обʼєкти в Маріку для їх власниці.
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 гру, 2023 12:59
UA написав:Київські орендарі в 2023 році в дорогому сегменті вимагають лише плитку з імітацією мармуру. Така плитка зараз мабуть в 90% ремонтів в новобудовах.
Я на цю імітацію мармуру дивитися не можу, реально вона в усіх ремонтах зараз практично. Але що тоді обирати, щоб через 5 років плитка не виглядала вже морально застарілою?
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 17 гру, 2023 13:13
Natt написав: UA написав:Київські орендарі в 2023 році в дорогому сегменті вимагають лише плитку з імітацією мармуру. Така плитка зараз мабуть в 90% ремонтів в новобудовах.
Я на цю імітацію мармуру дивитися не можу, реально вона в усіх ремонтах зараз практично. Але що тоді обирати, щоб через 5 років плитка не виглядала вже морально застарілою?
мікроцемент?)
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2731 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 17 гру, 2023 13:18
kingkongovets написав:Natt написав: UA написав:Київські орендарі в 2023 році в дорогому сегменті вимагають лише плитку з імітацією мармуру. Така плитка зараз мабуть в 90% ремонтів в новобудовах.
мікроцемент?)
До речі справді цікавий варіант. Розглядала його раніше, а потім чомусь переключилася на плитку. Як насправді показує себе в експлуатації протягом років в приміщенні з високою вологістю, не знаєте?
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
|