Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 25002501250225032504 ... 2532>
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 19:49

Порадьте, будь ласка, що зробити в наступній ситуації. Місяць, як вселилась панянка. В договорі прописана відсутність тварин. По факту постить в інсті цуценя. Перша здача, ремонт не квітка Макса, але й не антивандальний. Приходив перевіряти мій товариш - пса сховала. Хотів би виселити, але чи скріншоти з інсти будуть достатнім доказом порушення договору?
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 159 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 22:02

gonchik74 написав:Порадьте, будь ласка, що зробити в наступній ситуації. Місяць, як вселилась панянка. В договорі прописана відсутність тварин. По факту постить в інсті цуценя. Перша здача, ремонт не квітка Макса, але й не антивандальний. Приходив перевіряти мій товариш - пса сховала. Хотів би виселити, але чи скріншоти з інсти будуть достатнім доказом порушення договору?

Тут залежить чи дійсно цей песик так псує квартиру - можливо слід поговорити з панянкою на предмет підвищення ціни оренди та можливих проблем із-за пса - з моїх спостережень люди іноді псують більше)
cherchiltank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 251 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 22:04

Вєсті с полєй - підвищив оренду на старому Подолі - 120 м 4к квартира до 32000 грн)
Було 30000 грн
cherchiltank

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 22:06

Re: Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві

Ще вєсті з полєй
Підвищив ціну на 2к квартиру на Боженка - до 14000 грн, думаю реальна ціна десь 16 але мені подобаються орендарі - вирішують всі проблеми самі і мене не чіпають)
cherchiltank

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2024 22:14

gonchik74 написав:Порадьте, будь ласка, що зробити в наступній ситуації. Місяць, як вселилась панянка. В договорі прописана відсутність тварин. По факту постить в інсті цуценя. Перша здача, ремонт не квітка Макса, але й не антивандальний. Приходив перевіряти мій товариш - пса сховала. Хотів би виселити, але чи скріншоти з інсти будуть достатнім доказом порушення договору?

У моїй практиці перше правило орендодавця - не створити конфліктну ситуацію з клієнтом, навіть якщо він кричуще неправий. У такий спосіб можна досягти бажаного без суттєвих втрат у матеріальному і психосоматичному аспектах. Моя порада: навіть не згадуйте про порушення умов договору, не виказуйте, що знаєте про цуценя. Воєнний час - вам у поміч. Форсмажорний період створює непереборні обставини та нівелює укладені домовленості/договори. Вигадайте проблемну ситуацію, яка виникла зненацька і непередбачувано. Наприклад, приїзд до вас за 10 днів родичів із Запоріжжя/Сум/Харкова або Херсона, у яких вибухами пошкоджено житло, і ваш обов"язок - не відмовити їм у прихистку. Потрібна квартира для їхнього розміщення, даєте клієнтесі 15 днів на виїзд. Головне викликати у дівчинки емпатію через вашу стурбованість проблемою родичів. Повернете заставну суму, а гроші рієлтору, які сплатила клієнтеса у форсмажорний період, - є її неповоротною втратою. Головне зробіть усе безконфліктно!!!
ihorkyiv

Подякував: 172 раз.
Подякували: 306 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 лис, 2024 12:29

Наскільки є критичний вигляд з Вікна ?
Просто в моєму комплексі в Вінниці є квартира на другому поверсі з вікнами в двір яка висить доволі довго і інші квартири дорожчі на 20 і більше відсотків які оперативно здаються.
Невже вигляд вікна є настільки важлива річ ?
Хомякоид

Подякував: 3043 раз.
Подякували: 437 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 02 лис, 2024 12:36

ihorkyiv написав:

У моїй практиці перше правило орендодавця - не створити конфліктну ситуацію з клієнтом, навіть якщо він кричуще неправий. У такий спосіб можна досягти бажаного без суттєвих втрат у матеріальному і психосоматичному аспектах. Моя порада: навіть не згадуйте про порушення умов договору, не виказуйте, що знаєте про цуценя. Воєнний час - вам у поміч. Форсмажорний період створює непереборні обставини та нівелює укладені домовленості/договори. Вигадайте проблемну ситуацію, яка виникла зненацька і непередбачувано. Наприклад, приїзд до вас за 10 днів родичів із Запоріжжя/Сум/Харкова або Херсона, у яких вибухами пошкоджено житло, і ваш обов"язок - не відмовити їм у прихистку. Потрібна квартира для їхнього розміщення, даєте клієнтесі 15 днів на виїзд. Головне викликати у дівчинки емпатію через вашу стурбованість проблемою родичів. Повернете заставну суму, а гроші рієлтору, які сплатила клієнтеса у форсмажорний період, - є її неповоротною втратою. Головне зробіть усе безконфліктно!!!

Я канешна не специалист. Но какого городить огород, не проще поднять прайс за собаку? Это прямое нарушение договора и враньё как арендодателя так и арендатора - ну как-то не серьёзно. ИМХО...
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 лис, 2024 13:50

Хомякоид написав:Наскільки є критичний вигляд з Вікна ?

вигляд вікна є настільки важлива річ ?
наприклад, для мене - завжди дууже важлива. Важливіша за модньомеблі-модньоремонти
flysoulfly

Подякував: 1868 раз.
Подякували: 328 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 02 лис, 2024 13:55

flysoulfly написав:
  Хомякоид написав:Наскільки є критичний вигляд з Вікна ?

вигляд вікна є настільки важлива річ ?
наприклад, для мене - завжди дууже важлива. Важливіша за модньомеблі-модньоремонти

у вікно, зазвичай, дивишся двічі: коли купуєш і коли продаєш хату. можливо, ви романтична особа.
а от критичним є дорога під вікном.
Бетон

Подякував: 188 раз.
Подякували: 376 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 02 лис, 2024 13:57

Re: Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві

не парьтесь ви за песика. тут важливо розуміти породу.
ну насцить пару разів та й усе.
Бетон

Подякував: 188 раз.
Подякували: 376 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 25002501250225032504 ... 2532>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему