|
Відродження "малосімейок" може призвести до появи соціальних |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Нед 25 сер, 2013 22:48
alibabator написав: Изя Гуд написав:Чтобы тарифы на взятки устанавливало государство.
закон України про хабар, тонко, дуже тонко. Як гадаєте, якщо для виконання певної роботи буде передбачена вилка хабарів, доведеться давати хабар, щоб той хабар за виконання роботи обчислили за меншою ставкою?
Думаю, что сверх официального хабара иногда придётся давать дополнительный хабар (на лапу). С другой стороны, можна ж будет пойти в милицию и написать заявление, что с тебя требуют оплату сверх установленного тарифа. И нарушителя снимут (лицензию отберут). Примерно как на пассажироперевозках будет.
-
Изя Гуд
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 26 сер, 2013 16:37
Главный тезис: очередная компенсация кому-то несправедливо обиженному жизнью (велосипедистам, застройщикам, солдатам, банку Надра, поставьте по вкусу) из резинового бюджета, чтобы потом плакать, что в нем ничего нет. Компенсируйте и мне, я хочу хорошо пожить за чужой счет 
-
Ivan Ivanov
-
-
- Подякував: 137 раз.
- Подякували: 16 раз.
-
-
Профіль
-
-
|