|
Дельта 2012 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 06 чер, 2012 10:37
lean написав:Подскажите, пожалуйста, чем чреват незакрытый карточный счет Чаривный гаманець, на нем 0 грн, пополнять не буду. Платно ли закрывается?
З тарифів Чарівного Гаманця "1.3. Закриття карткового рахунку: не тарифікується"
-
White Horse
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 68 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 чер, 2012 10:44
White Horse написав: lean написав:Подскажите, пожалуйста, чем чреват незакрытый карточный счет Чаривный гаманець, на нем 0 грн, пополнять не буду. Платно ли закрывается?
З тарифів Чарівного Гаманця "1.3. Закриття карткового рахунку: не тарифікується"
Неее. Если не закроете, то ток тада не расслабляйтесь  Потому как вдруг введут через пол-года комиссию в 50 грн, а Вы случайно просчелкаете  Я вот гаманцем не пользовался более 2х лет, пришел типа восстановить, а мне грят старый договор типа действителен, вам ток карту нуна перевыпустить.. ну ок, а через пару мес. узнаю, шо теперь с таких как я снимают через 3мес. по 5 грн пока денюжка есть на карте  ... приходится иммитировать движняк по карте 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 06 чер, 2012 10:47
clientage написав: White Horse написав: lean написав:Подскажите, пожалуйста, чем чреват незакрытый карточный счет Чаривный гаманець, на нем 0 грн, пополнять не буду. Платно ли закрывается?
Неее. Если не закроете, то ток тада не расслабляйтесь  Потому как вдруг введут через пол-года комиссию в 50 грн, а Вы случайно просчелкаете  Я вот гаманцем не пользовался более 2х лет, пришел типа восстановить, а мне грят старый договор типа действителен, вам ток карту нуна перевыпустить.. ну ок, а через пару мес. узнаю, шо теперь с таких как я снимают через 3мес. по 5 грн пока денюжка есть на карте  ... приходится иммитировать движняк по карте 
Також з тарифів: "1.4. Плата за обслуговування неактивного карткового рахунку 5 грн. Щомісячно за рахунок власних коштів, в останній робочий день місяця, якщо станом на цей день залишокпо рахунку складає менше 500 гривень та протягом 90 днів були відсутні операції по рахунку, щоініційовані карткою або операції поповнення рахунку. У випадку, якщо залишок власних коштів накартковому рахунку менш ніж встановлена плата, плата встановлюється у розмірі залишку на даному картковому рахунку."
-
White Horse
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 68 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 чер, 2012 13:32
Доброго дня, хотів би запитати у представників банку, чи розглядають вони можливість відкриття ще одного відділення в м. Луцьк, оскільки одне відділення вже не може якісно і швидко обслуговувати такий потік клієнтів, постійні черги.... Тому поки довелося співпрацю з Дельтою припинити... Дякую за увагу.
-
Павлуша
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 06 чер, 2012 14:40
А Вы сделали рекламу хорошую банку. Мы вот, думаем опять вернуться. Идет выбор на 2013 - 2014. В отделении вроде не против... Кроме К.В.( не здоровается - зло держит.)
-
dok
-
-
- Заблокований
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 чер, 2012 15:13
dok реклама чи не реклама... а одне відділення на 250 тисяч жителів це мало...відкриють ще одне, стане швидшим обслуговування.....пройде девальвація..... і я повернуся 
-
Павлуша
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 06 чер, 2012 16:24
Було б геть непогано якби і в місті Рівне вирішили питання з другим відділенням. Ситуація приблизно ж та, що і в Луцьку - постійні черги і переповнене приміщення!
-
дядя Ваня
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 чер, 2012 16:43
1.7. Плата за обслуговування карткового рахунку 9,90 грн. Щомісячно з витратного ліміту, в останній робочий день місяця при наявності заборгованості по рахунку або залишку власних коштів на рахунку. У випадку, якщо залишок власних коштів на картковому рахунку менш ніж встановлена плата, плата встановлюється у розмірі залишку на даному картковому рахунку.
Якщо витрати в межах пільгового періоду 55 днів, то тариф не застосовується? Вже 6 червня, а 9,90 грн так й не було знято 
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 06 чер, 2012 17:01
BBC написав:1.7. Плата за обслуговування карткового рахунку 9,90 грн. Щомісячно з витратного ліміту, в останній робочий день місяця при наявності заборгованості по рахунку або залишку власних коштів на рахунку. У випадку, якщо залишок власних коштів на картковому рахунку менш ніж встановлена плата, плата встановлюється у розмірі залишку на даному картковому рахунку.
Якщо витрати в межах пільгового періоду 55 днів, то тариф не застосовується? Вже 6 червня, а 9,90 грн так й не було знято 
Это же победа над жадностью!!! Дельта любит своих клиентов больше чем деньги. 
-
WachtAmRhein
-
-
- Подякував: 665 раз.
- Подякували: 1330 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 чер, 2012 21:36
Дельта, сделайте что-нибудь с выписками в интернет-банке в конце-концов! Я смотрю сейчас и ничего не понимаю, что там написано. Единственная вменяемая запись с начала месяца - о начислении бонусов. Причём тут же рядом фигурирует некое "списание за покупку в валюте основного счёта" на ту же сумму, только с минусом. Естественно, такой покупки и близко не было.
Дальше интереснее - платёж в интернете в долларах отобразился по курсу 8,0119 (это в июне-то). Я-то дурень, считал по 8,12. Казалось бы - радоваться надо, только доступный остаток всё равно на пару гривен меньше, чем по моим расчётам должен быть.
И почему любая операция отображается два раза с разными знаками - плюс и минус?
Я уж молчу, что любую операцию нужно несколько дней ждать, пока она отобразится.
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 633 раз.
- Подякували: 507 раз.
-
-
Профіль
-
-
1