Sportbank недоступний для подальшого використання

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 165166167168169 ... 337>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Sportbank недоступний для подальшого використання 3.7 5 26
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
4%
1
2- Погане. Некомпетентне.
27%
7
3- Задовільне. Хотілося б краще.
8%
2
4- Добре. Як і повинно бути.
15%
4
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
46%
12
Всього голосів : 26
Повідомлення Додано: Чет 27 січ, 2022 23:32

Re: Sportbank

flysoulfly написав:Кстати, а пластик Sport теперь выдают и в Тасе?
или только курьером?

У нас выдают ещё в Фокстроте и Цитрусе
velvet

Подякував: 34 раз.
Подякували: 655 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 січ, 2022 23:53

velvet написав:
или только курьером?

:shock: именно выдают или прям там и оформляют?
flysoulfly

Подякував: 1890 раз.
Подякували: 330 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 28 січ, 2022 00:44

flysoulfly написав:
  velvet написав:
или только курьером?

:shock: именно выдают или прям там и оформляют?

Доофонмляют и выдают. Я по чьей-то рефералке установил приложение спортбанка, заполнил необходимую информацию и выбрал получение в точке продаж. Потом зашёл в Фокстрот и мне выдали карту девочки,которые потребкредитами занимаются.
velvet

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 січ, 2022 09:59

velvet написав:У нас выдают ещё в Фокстроте и Цитрусе

Сунулся в Цитрус - "специалист отошёл".
Рядом КредитМаркет - забрал карту там.
AZP

Подякував: 10 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 січ, 2022 10:32

AZP написав:

У нас Цитрус и Фокстрот рядом находятся. Я зашёл сначала в Цитрус, но там сказали, что работника выдающего карты сегодня уже не будет. В Фокстроте получил без проблем.
velvet

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 січ, 2022 11:10

AZP написав:

А Вам кстати поддержка по поводу того почему нет реферальных что-то ответила?
Потому как в моем приложении даже не показывает, что по моей ссылке что либо скачивалось (там есть 2 пункта - по вашей ссылке: скачано и активировано - вот они не менялись с декабря) :(
Flamingo
1

Подякував: 115 раз.
Подякували: 2214 раз.

Профіль

1
1
1
1
Повідомлення Додано: П'ят 28 січ, 2022 12:43

Flamingo написав:А Вам кстати поддержка по поводу того почему нет реферальных что-то ответила?

Ничего.
Один раз пнул их - сказали "как будет известно, вам ответят в этом же чате" и всё.
Надо ещё раз пнуть.
AZP

Подякував: 10 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 лют, 2022 15:12

Є два кейси з цим недобанком, які точно мене відвернули від намірів стати клієнтом.

Перший - у знайомої перший грейс мав бути до кінця березня (картка була активована на початку грудня), це було прописано в умовах тарифу. В січні ж все змінилося, і додаток вказав, що потрібно погасити ліміт до 25 січня. Дотримання умов договору? - Ні, не це про них. Карту в шредер, в банк - заява на закриття рахунку.

Другий:
Проводив порівняльний аналіз необанків (окрім моно), щоб подивитись, які цікаві в кого є плюшки. Дійшов до спорту, поставив додаток, вказав номер... Щось мене змусило призупинити процес активації далі. І, як виявилося, недарма.
Ці дурники надзвонюють вже третій місяць з пропозицією продовжити встановлення та присилають смс-ки з посиланням на додаток. Телефонував їм у відповідь на гарячку, і прямим текстом вимагав вилучити мій номер зі списку маркетингових розсилок компанії. Записи розмов є, оператора про запис розмови попереджав. Тугодуми продовжують надзвонювати...

Тепер питання: що можна зробити, щоб перестали задовбувати дзвінками та смс-ками? Я ж не є їх клієнт, документів їм не надавав, в розмовах з гарячкою не називаю своє ім'я, щоб, не дай Бог, не прив'язали до номеру... (хоча, треба наступного разу назватись Воландемортом чи щось подібне) Чим їм можна пригрозити, і що можна буде зробити в подальшому реально, якщо спам не зупиниться? Подати в суд? На якій підставі?
042013

Заблокований
Подякував: 644 раз.
Подякували: 18 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 лют, 2022 15:40

042013 написав:Є два кейси з цим недобанком, які точно мене відвернули від намірів стати клієнтом.

Перший - у знайомої перший грейс мав бути до кінця березня (картка була активована на початку грудня), це було прописано в умовах тарифу. В січні ж все змінилося, і додаток вказав, що потрібно погасити ліміт до 25 січня. Дотримання умов договору? - Ні, не це про них. Карту в шредер, в банк - заява на закриття рахунку.

Другий:
Проводив порівняльний аналіз необанків (окрім моно), щоб подивитись, які цікаві в кого є плюшки. Дійшов до спорту, поставив додаток, вказав номер... Щось мене змусило призупинити процес активації далі. І, як виявилося, недарма.
Ці дурники надзвонюють вже третій місяць з пропозицією продовжити встановлення та присилають смс-ки з посиланням на додаток. Телефонував їм у відповідь на гарячку, і прямим текстом вимагав вилучити мій номер зі списку маркетингових розсилок компанії. Записи розмов є, оператора про запис розмови попереджав. Тугодуми продовжують надзвонювати...

Тепер питання: що можна зробити, щоб перестали задовбувати дзвінками та смс-ками? Я ж не є їх клієнт, документів їм не надавав, в розмовах з гарячкою не називаю своє ім'я, щоб, не дай Бог, не прив'язали до номеру... (хоча, треба наступного разу назватись Воландемортом чи щось подібне) Чим їм можна пригрозити, і що можна буде зробити в подальшому реально, якщо спам не зупиниться? Подати в суд? На якій підставі?

Доброго дня! Написали вам у приватні повідомлення.
sportbank
Представник банку

Заблокований
Подякував: 2 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 01 лют, 2022 16:04

042013 написав:Перший - у знайомої перший грейс мав бути до кінця березня (картка була активована на початку грудня), це було прописано в умовах тарифу. В січні ж все змінилося, і додаток вказав, що потрібно погасити ліміт до 25 січня. Дотримання умов договору? - Ні, не це про них. Карту в шредер, в банк - заява на закриття рахунку.

Вы пытались этот вопрос решить с поддержкой или сразу в шредер?
Если да, то это косяк банка и аналогичный кейс здесь уже был. Должны были решить в пользу клиента без вопросов.

Если нет, то это образец глупости и отсутствия логики. От ошибок не застрахован ни один программный продукт и сразу бежать закрывать... Ну это не для всех так точно.
Vorlon

Подякував: 490 раз.
Подякували: 1141 раз.

Профіль

#<1 ... 165166167168169 ... 337>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор