|
Sportbank недоступний для подальшого використання |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 22 чер, 2022 17:10
wtf написав: lel написав:СЕП також зарахували моментально.
мы что уже в европе? у нас же сеп минут 30 минимум ходит
Быстро дошел. Может и 30 мин. Быстро Спорт зачислил и уменьшил задолженность в выписке. В отличии от слов горячки о 3х раб днях.
-
lel
-
-
- Подякував: 1106 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 чер, 2022 17:23
lel написав: klug написав:Панове, якого біса ці спортсмени усюди (окрім ДКБО) пишуть, що дата внесення ОМП та повного погашення у пільговому періоді - 25.06? Я розумію, що у ТАСьки заведено страхувати при вправах і залишати кілька днів для проведення, але ж навіть вона у ТАС2Ю чесно вказує реальний останній день. А ці такі настирливі, що я вже починаю сумніватися чи не забули вони у офіційних документах умови оновити.
В ДКБО не поміняли.
А ж написав, що ДКБО читав і те, що вони малюють в інтерфейсі не зовсім відповідає тому, що написано у ДКБО, власне це і викликало питання. Крім того, процитоване вами стосується погашення відсотків, а нас більше цікавить 8.16.2 - про пільговий період: Пільговий період може складати: 2. До 62 календарних днів, з урахуванням виконання (дотримання) всіх наступних умов Починає діяти з кожного першого числа календарного місяця, в якому у Клієнта виникла заборгованість за Кредитом. Для Клієнтів, що здійснили Міграцію, вперше Пільговий період почне діяти з першого числа календарного місяця, в якому Клієнт здійснив Міграцію та йому було встановлено Ліміт Кредитування рахунку;
Закінчує діяти в останній робочий день, другого календарного місяця, що слідує за місяцем початку дії цього Пільгового періоду;
Застосовується, якщо Клієнт не пізніше дати закінчення Пільгового періоду сплатить щомісячний платіж (в тому числі прострочену заборгованість) та поверне в повному обсязі заборгованість за Кредитом, яка виникла в першому місяці дії Пільгового періоду
Що за місяць, де 25-те число - останній робочий день сказати важко, навіть лютий тут заледве кандидат, але явно не червень 2022. P.S. судячи з ДКБО, спорт скасував перший пільговий у 120 днів для договорів, відкритих з 07.04.2022.
-
klug
-
-
- Подякував: 371 раз.
- Подякували: 1241 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 24 чер, 2022 11:43
Хтось вже відкривав депозитні рахунки в банку під нові % ?? Вагаюсь чи варто цим займатись.. 
-
vadlme
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 чер, 2022 11:49
vadlmeНе смешите - что там раздумывать, особенно если речь про месячные сроки? 
-
Vorlon
-
-
- Подякував: 490 раз.
- Подякували: 1141 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 чер, 2022 11:53
Vorlon написав:vadlmeНе смешите - что там раздумывать, особенно если речь про месячные сроки? 
Я просто новий клієнт банку і до кінця ще не зрозумів чи варто "довіряти" йому, тому питання швидше до давніх клієнтів, чи існують якісь підводні камені?
-
vadlme
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 чер, 2022 12:06
vadlme Бесплатно перевод на карты других банков - всего 30 тысяч в месяц через приложение. СЭП - безлимитно. Вот и всё, пожалуй...
-
Vorlon
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 чер, 2022 12:45
Vorlon написав:vadlme Бесплатно перевод на карты других банков - всего 30 тысяч в месяц через приложение. СЭП - безлимитно. Вот и всё, пожалуй...
Ви більше 30тис не кладете на депозит в банку, я правильно зрозумів?
-
vadlme
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 чер, 2022 12:52
vadlme написав: Vorlon написав:vadlme Бесплатно перевод на карты других банков - всего 30 тысяч в месяц через приложение. СЭП - безлимитно. Вот и всё, пожалуй...
Почему у вас возник такой вопрос? 30 тыс. это лимит вывода по р2р в месяц бесплатно. В то же время по СЭП можно выводить безлимитно. Вы СЭПом пользоваться умеете?
-
WallNutPen
-
-
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 440 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 24 чер, 2022 12:58
WallNutPen написав: vadlme написав: Vorlon написав:vadlme Бесплатно перевод на карты других банков - всего 30 тысяч в месяц через приложение. СЭП - безлимитно. Вот и всё, пожалуй...
Почему у вас возник такой вопрос? 30 тыс. это лимит вывода по р2р в месяц бесплатно. В то же время по СЭП можно выводить безлимитно. Вы СЭПом пользоваться умеете?
Я тоді не розумію репліки попереднього користувача на моє питання.. Я не запитував про ліміти, чи види операцій, а запитав про стабільність банку, довіру до нього старих клієнтів.. А то тут в темі тихо, на фб на офф сторінці банку накручені ботами комменти, тому мене цікавить чи варто зв'язуватися з банком, реальний стан речей? Все..
-
vadlme
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 чер, 2022 13:26
vadlme написав:Я тоді не розумію репліки попереднього користувача на моє питання..
Вы спросили про подводные камни - я отметил один из них. А вы в упор якобы не понимаете... Проблем с банком ИМХО не наблюдается.
-
Vorlon
-
-
-
-
Профіль
-
-
|