А зачем он нужен, если СЭП тут безлимит (до 10 раз)?
Най буде. Сьогодні зранку,о 7-й годині, знадобився налік, СЕП тільки в робочий час, а так р2р на карту іншого банку- зьом в першому по дорозі банкоматі
valya написав:Треба на тиждень пристроїти грн. Рюкзак 10% підійде? Проблем з заведенням і виведенням по безналу немає? Сума ~100к. Порадьте, подякую
Ну такі суми сюди я не заводив - але суттєвих проблем з поповненням, зняттям з Рюкзаку не спостерігаю - хоча користую достатньо давно та часто. Тільки ж ви одразу продумайте шляхи подальшого виходу. Бо в Спорті є певні місячні ліміти і по р2р та по СЕП. Хоча в принципі через тиждень це буде лише початок серпня і ліміти навряд у вас будуть використані. Ще як варіант - Сєня - там комбінуючи триденні Швидкі теж можна перекантуватись будь-який короткий термін - сотку ще недавно без проблем і тримав, і переганяв. Щоправда Сєня з 1 серпня суттєво погіршить місячні ліміти по р2р, втім СЕП лишиться. Ну і третій варіант - Ізя зі своєю Заначкою - там ті самі 10%, але трохи складніший вихід по СЕП (треба розбивати по 9999 щоб було безкоштовно) втім достатні ліміти по р2р. Але на відміну від Сені та Спорту - відсотки треба буде чекати місяць. Ну і мені не сподобалося свого часу трохи дебільне виведення з Заначки - я втрапив на випадок коли це відбувалось не миттєво а треба було чекати дві години. Для депозитів з вільним обігом на мій погляд це неприпустимо. Може вони звичайно і полагодили наразі цей процес - але як кажуть "ложечки ми потім знайши але осад лишився"
valya написав:Вихід зі Спорту по р2р ліміт 30к в місяць, не підходить. Приймаюча сторона сеп чужий прийме без комісу. Сепом сотка зі Спорту піде без комісу?
По СЕП див. тут. Буде без комiсу. Р2Р через лiмiт використовувати хiба що в парi з СЕП, якщо в цьому є необхiднiсть.