|
Sportbank недоступний для подальшого використання |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Пон 25 гру, 2023 08:08
1finanсier написав:Панове, а у когось є єПідтримка Спорту? Як працює на вхід від виплат по ОВДП? Бо в тарифах якось не зовсім зрозуміло написано - "поповнення готівкове та безготівкове - не надається" і все. Аде ж виплата по овдп - це теж фактичне поповнення. Але виключень у тексті я не спостерігаю.
За Вашою логікою, то взагалі ніякі виплати від держави туди зайти не можуть, бо це "поповнення". Марченко не приносить Вашу виплату у касі і не просить кинути на рахунок. Цільові зарахування від держави, зокрема ОВДП - це саме те, для чого створювався продукт.
-
klug
-
-
- Подякував: 373 раз.
- Подякували: 1248 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Пон 25 гру, 2023 10:34
ingtrans написав: посетитель написав:Чому заднім? З шістнадцятого числа.
Тому що "Не забудьте погасити кредитку до 16 січня, якщо купували овдп" означає, що потрібно гасити, якщо купили ОВДП навіть до 16 січня. У це не дуже вірю, бо виходить, що мають виключити витрати на ОВДП із пільгового періоду заднім числом. Загалом вважаю, що не потрібно гаситися до 16.
Ось ймовірний сценарій: 16 січня ви випадаєте з пільгового періоду по купівлі в грудні. Тому, будь ласка, сплатіть відсотки з моменту виникнення такої заборгованості (з грудня). А щоб не гадати, то краще питати гарячку чи випадають операції проведені, наприклад, в грудні з пільгового періоду. Не спроста ж вони зміни з квазі ввели з 1 грудня
-
Boundless
-
-
- Подякував: 89 раз.
- Подякували: 147 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 гру, 2023 11:07
Boundless написав:Ось ймовірний сценарій: 16 січня ви випадаєте з пільгового періоду по купівлі в грудні. Тому, будь ласка, сплатіть відсотки з моменту виникнення такої заборгованості (з грудня). А щоб не гадати, то краще питати гарячку чи випадають операції проведені, наприклад, в грудні з пільгового періоду. Не спроста ж вони зміни з квазі ввели з 1 грудня
Це я i називаю виключенням витрат на ОВДП із пільгового періоду заднім числом. Тобто витрати зроблені у грудні чи січні до 16 січня, у додатку все ОК, йде пільговий період, а після 16 січня подивилися на минулі півтора місяці та вивели витрати на ОВДП із пільгового періоду. Зміни по квазі ввели ще з 1 листопада, i зараз ОВДП в пільговому періоді.
-
ingtrans
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 544 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 гру, 2023 11:31
ingtrans написав: Boundless написав:Ось ймовірний сценарій: 16 січня ви випадаєте з пільгового періоду по купівлі в грудні. Тому, будь ласка, сплатіть відсотки з моменту виникнення такої заборгованості (з грудня). А щоб не гадати, то краще питати гарячку чи випадають операції проведені, наприклад, в грудні з пільгового періоду. Не спроста ж вони зміни з квазі ввели з 1 грудня
Це я i називаю виключенням витрат на ОВДП із пільгового періоду заднім числом. Тобто витрати зроблені у грудні чи січні до 16 січня, у додатку все ОК, йде пільговий період, а після 16 січня подивилися на минулі півтора місяці та вивели витрати на ОВДП із пільгового періоду. Зміни по квазі ввели ще з 1 листопада, i зараз ОВДП в пільговому періоді.
Та просто наш народ обжегшись на горячем молоке дует теперь на холодную воду. На самом деле ИМХО это просто богатое воображение. Банки не ведут учет операций в грейсе иначе как в момент совершения операции. Если карта клиента в грейсе и операция на момент ее совершения попадает в грейс - то никто ничего задним числом с изменением правил отнесения операций в грейс уже менять не будет. Единственный способ "вывести" такие суммы из грейса это не погасить вовремя очередные платежи и вылететь из грейса всей суммой долга. Как пример того что банки не меняют суммы грейса задним числом - несколько акций в последние годы (приват, пумб, может кто еще) когда банки позволяли в рамках грейса за счет кредитных операции снятия нала или исходящие р2р - после того как акции заканчивались снятые или переведенные суммы оставались в грейсе до ближайшей РД, хотя новые суммы уже были не в грейсе.
-
WallNutPen
-
-
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 447 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 26 гру, 2023 12:57
Рюкзачок - я правильно розумію, що перекази коштів з рюкзака на власну картку і назад нічим не обмежені. Хоч млн грн 20 разів на день туди-сюди ганяти? І це все безкоштовно?
-
TipTop
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 гру, 2023 13:22
TipTop написав:Рюкзачок - я правильно розумію, що перекази коштів з рюкзака на власну картку і назад нічим не обмежені. Хоч млн грн 20 разів на день туди-сюди ганяти? І це все безкоштовно?
Мабуть НІ. Зі слів гарячки, дзвонив після неможливості здійснити операції, ліміт на день 50000 на всі операції. В тому числі і на Рюкзак. Інфо станом на 24.11.23. Спробуйте, розкажите, потім. 
-
lel
-
-
- Подякував: 1106 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 гру, 2023 14:06
Господа, а тарифы по Черной опять поменяли да? в ноябре бросал с нее бесплатно на другие банки по PSP 350 к, а декабре уже 250 к, а сейчас вообще на 30 к зарезали бесплтаные переводы. Красавчики, шо сказать)
-
Shummi
-
-
- Подякував: 257 раз.
- Подякували: 50 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 січ, 2024 11:21
lelвстряг я з цим рюкзачком і спротбанком взагалі. Шпротбанка якась... Не можу взагалі переказати власні кошти на свою Моно. Ні без комісії, ні з комісією. Платіж повертається назад. Всі ліміти були нормальні в додатку, але сьогодні у другого оператора таки вдалося дізнатися, що > Я: у мене ліміт 50000
> sportbank: В додатку так, а в системі 0.Вже четвертий день техпідтримка "уточнює інформацію" Окрім того, виглядає на те, що на кожен рух картк.рахунок-Рюкзачок і назад, а також невдалі перекази на Моно, зменшується лічильник безплатних переказів. П.С. В ТЦК нещодавно був, якщо шо 
-
TipTop
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 01 січ, 2024 12:22
TipTop Вы пытаетесь отправить р2р по номеру карты или перевод по номеру счета? Не даёт делать оба перевода?
-
WallNutPen
-
-
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 447 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 01 січ, 2024 12:31
TipTop написав:виглядає на те, що на кожен рух картк.рахунок-Рюкзачок і назад
вряд ли. у меня таких туды-сюдымов Рюкзак-карта штук 30-40-50 в мес набегает.
-
Кащей
-
-
- Подякував: 229 раз.
- Подякували: 110 раз.
-
-
Профіль
-
-
|