|
Авто в Україні |
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Питання щодо митниці, експлуатації авто, акцизів, штрафів, податків, законодавства тощо. Нові технології та розробки майбутнього
Добавлено: Пн 13 июл, 2026 22:01
Добре якщо не зоя, тоді можливо дійсно якийсь гібрид? Я не проти розглянути будь- які варанти, вживаного авто по ціні від 10000 до $14000 . Так готовий трохи переплачувати за офф сервіс тому усілякі преміум старі не розглядаю. Логан я не брезгую, але якось вони всі дуже слабенькі по комплектації і нема Hatchback і з дуже слабенькими моторами , хочеться щось наприклад 1,6 атомосферне бензинове плюс мінус, механіка може бути хоча б Renault Сандеро, Megane IV Hatchback ? Просто одні кажуть що у французів дешевий офіційний сервіс інші мають стереотип що французи роблять авто збочено і кажуть бери гольф чи опель. Я вже трохи попікся із незрозумілими сервісами , смартом заїзжаю на якийсь сервіс - кажу глохне просто так . Викатали х0 літрів бензину , кажуть у нас не заглох, забирай грошей не треба, ми тобі помилки скинули , приїзжай як нові будуть. Ну блін дякую хлопи, таке враження що бензин злили та й по всьому. Ні один сервіс не перевірив антифриз ))) Я до автомеханіки не маю схильностей, не мій профіль. Smart forfour 2007 почав сипатися я його продав, бо не було бажання вишуковувати ті всі нюанси. Хоча дорогу тримав супер керованість супер була і незважаючи на маленький моторчик можна було добре пульнути на світлофорі. Є сподівання що намахалова у офіціалів буде менше. Хвалять тойоту але не знаю які ціни у них на сто. Кожен хвалить те на чому їздить ))) може варто підняти бюджет і дивитися на якийсь рав4 ? Загалом мені подобаються хетчбеки ))). Постає дилема взяти щось старіше але крутіше чи новіше, але простіше.
-
yama
-
-
- С нами с: 12.08.17
-
-
-
-
2
Добавлено: Вт 14 июл, 2026 02:25
Water писал(а):[ Гібрид на 130 км/год? Там 99% часу працює ДВС, тому й розхід 7.7 У вас математика не пляше рівно в 2 рази, ви схоже не механік, а гуманітарій. Проїхав 2400 км, середній розхід 5.8 літра дизелю на 100 км, не гібрид. Це не тільки автобани, а й великі міста з корками. Бортовий комп показував запас палива на 980 км. На зворотній шлях залив Shell V-Power по 1.75 ойро за літр. На автобанах тримав швидкість біля 130 км/год, більше не їхав, бо повно камер, бачив одну засаду.
Провів сьогодні (вже вчора) експеримент як і збирався. Поїхав не автобанами по Словаччині і Угорщині. Відповідно не купляв віньєтки. Ржешів - Суботіца (ПП в Сербії) вийшла витрата 5.1 л/100. Машина завалена речами під стелю, всі сидіння і багажник. Загалом сподобалось, дав Вейзу опція «уникати платні дороги», він проклав коротшим шляхом, так ще і половину шляху трафіку не було взагалі. А дороги цілком гОдні.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- С нами с: 15.02.09
-
-
-
-
7
8
6
|
|
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы:
Ірина_, Модератор