Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
TASCOMBANK 1 Замовив через інтернет 2 Дві проблеми Перша - обовязково забоати тільки в Києві- якийсь маразм , втратити 24 години + 500 грн за право забрати - якось не комільфо 2 Картка цікава виключно через наявність 3% кеш/беку по вихідних . Але кеш-бек - з кредитних коштів , а кредитний ліміт встановлюється 0 Якось не логічно. До обіду повинен дати відповідь кол-центру так/ні , сижу і думаю Через Київ буду їхати по роботі десь за 2 тижні. Чи варто змінювати маршрут і час( одне діло по обїзній проскочити , друге до офісу в центрі добиратись) за право отримати карточку від якої мало толку - питання на яке поки що не відповів навіть сам собі.
У Вииики еще есть 2% на инет-платежи за любые средства, в любой день недели. Ну и за Вами же курьер будет бегать. Вот и забейте ему стрелку на... окружной, ну денить в Магелане на Одесской, например. Нуна шобы было ж тепло, копию пачпорта и ручку заготовьте
обовязково забоати тільки в Києві- якийсь маразм , втратити 24 години + 500 грн за право забрати - якось не комільфо
На сьогоднішній день WEEKEND CARD дійсно доставляється мобільним банкіром виключно по Києву. Після офіційного старту продажів продукту область доставки буде розширена по всіх регіонах України.
Картка цікава виключно через наявність 3% кеш/беку по вихідних . Але кеш-бек - з кредитних коштів , а кредитний ліміт встановлюється 0 Якось не логічно. До обіду повинен дати відповідь кол-центру так/ні , сижу і думаю Через Київ буду їхати по роботі десь за 2 тижні. Чи варто змінювати маршрут і час( одне діло по обїзній проскочити , друге до офісу в центрі добиратись) за право отримати карточку від якої мало толку - питання на яке поки що не відповів навіть сам собі. Яка Ваша думка ?
Ми вважаємо, що навіть без кредитного ліміту WEEKEND CARD надає Клієнту достатньо переваг: 1) повернення коштів у розмірі 1% за покупки в торгово-серсвісних мережах і 2% за покупки в мережі Інтернет; 2) безкоштовне оформлення безконтактної картки MasterCard World; 3) мультивалютність картки; 4) послуги консьєрж-сервісу. Також цілком можливо, що Банк згодом ініціює встановлення кредитного ліміту за Вашим рахунком.
обовязково забоати тільки в Києві- якийсь маразм , втратити 24 години + 500 грн за право забрати - якось не комільфо
На сьогоднішній день WEEKEND CARD дійсно доставляється мобільним банкіром виключно по Києву. Після офіційного старту продажів продукту область доставки буде розширена по всіх регіонах України.
Картка цікава виключно через наявність 3% кеш/беку по вихідних . Але кеш-бек - з кредитних коштів , а кредитний ліміт встановлюється 0 Якось не логічно. До обіду повинен дати відповідь кол-центру так/ні , сижу і думаю Через Київ буду їхати по роботі десь за 2 тижні. Чи варто змінювати маршрут і час( одне діло по обїзній проскочити , друге до офісу в центрі добиратись) за право отримати карточку від якої мало толку - питання на яке поки що не відповів навіть сам собі. Яка Ваша думка ?
Ми вважаємо, що навіть без кредитного ліміту WEEKEND CARD надає Клієнту достатньо переваг: 1) повернення коштів у розмірі 1% за покупки в торгово-серсвісних мережах і 2% за покупки в мережі Інтернет; 2) безкоштовне оформлення безконтактної картки MasterCard World; 3) мультивалютність картки; 4) послуги консьєрж-сервісу.
Ви якось визначтесь 1 Якщо в умовах ЗАРАЗ є кешбек в 3% тільки по кредитним коштам - значить кредитний ліміт повинен надаватись відразу , нехай навіть на смішну суму в 1000 грн 2 Якщо Ви вважаєте що і без кредитного ліміту Вашпродукт хороший - то зніміть в офіційній частині акцент на кредитному ліміті
TASCOMBANK написав:Також цілком можливо, що Банк згодом ініціює встановлення кредитного ліміту за Вашим рахунком.
Хто не ризикує - той не пьє шампанського , тому погодився на виготовлення персональної картки з умовою отримання десь 28-30 січня , своїх 365 грн абонплати я й на 1% відібю за 2-3 місяці , але за такі гроші я зайця в полі заганяю