|
ТАСКОМБАНК (2008 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 29 лис, 2017 20:28
BBC написав:Головний спеціаліст відділу по роботі з роздрібними клієнтами видав карту за 10 хв. Тепер питання до форумчан: 1. Як отримувати пін-код 2. Як активувати картку й коли й де відобразиться кредитний ліміт 3. Який за замовчуванням інтернет-ліміт
Якшо вірно пам'ятаю, то після внесення початкової абонплати разом з активацією картки мав приходити ПІН-код. Перша зміна його - безкоштовна. Але це було давно, тому можу помилятись, до того ж із цією акцією, певно, розроблено іншу логіку активації. Кредитний ліміт буде зазначено у першому повідомленні, яке буде виглядати приблизно так: SHANOVNYY KLIYENT! ZA DOHOVOROM #XXX/XXXXXXXXX-WC-980 VAM AKTYVOVANO KREDYTNYY LIMIT U ROZMIRI 100000.00 UAH. info. 0800503580
Крім цього, після кожної операції, залишок ліміту буде зазначено в СМС-повідомленні: 100.00 UAH SPYSANNYA ХХ/ХХ/ХХ, ХХ:ХХ:ХХ ZALYSHOK 00.00 UAH 0.00 USD 0.00 EUR 0.00 GBP DOSTYPNYI KRED LIMIT 100000.00 UAH
. klug написав:І коли прийде welcome bonus.
Welcome-бонус прийде разом з першим кешбеком.
-
sauvignon
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 80 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 лис, 2017 21:06
sauvignon написав: Якшо вірно пам'ятаю, то після внесення початкової абонплати разом з активацією картки мав приходити ПІН-код. Перша зміна його - безкоштовна. Але це було давно, тому можу помилятись,
10 грн смена пина. Карту при выдачи должны были активировать. Сразу после этого смс с пином прийдёт.
-
Aps
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 лис, 2017 22:25
Aps написав:sauvignon написав: Якшо вірно пам'ятаю, то після внесення початкової абонплати разом з активацією картки мав приходити ПІН-код. Перша зміна його - безкоштовна. Але це було давно, тому можу помилятись,
10 грн смена пина. Карту при выдачи должны были активировать. Сразу после этого смс с пином прийдёт.
В мене неіменна. Сказали до КЦ телефонувати.
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 29 лис, 2017 23:13
BBC написав: Aps написав: 10 грн смена пина. Карту при выдачи должны были активировать. Сразу после этого смс с пином прийдёт.
В мене неіменна. Сказали до КЦ телефонувати.
И у меня такая же. Кассир выдал, активировал пришла СМС.
-
Aps
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 433 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 лис, 2017 23:27
Aps написав:И у меня такая же. Кассир выдал, активировал пришла СМС.
Дивно видали не у касі, а спеціаліст. Активувати казали в КЦ. Ось вже вкотре півгодини до зриву дзвінку "Шановний клієнтне зараз усі спеціалісти контакт-центру зайняті. Будь-ласка очікуйтуте на з'єднання зі спеціалістом" P.S. Карту активував таки завдяки КЦ. А от щодо кредитного ліміту, то знову треба йти в відділення його там мали активувати, а не активували. Хоча його погоджено. Дивина. P.P.S. Продовжуємо їсти кактус в середині соковита м'якоть, але от голки дуже колючі.
Востаннє редагувалось BBC в Сер 29 лис, 2017 23:33, всього редагувалось 1 раз.
-
BBC
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 29 лис, 2017 23:33
BBC написав: Aps написав:И у меня такая же. Кассир выдал, активировал пришла СМС.
Дивно видали не у касі, а спеціаліст. Активувати казали в КЦ. Ось вже вкотре півгодини до зриву дзвінку "Шановний клієнтне зараз усі спеціалісти контакт-центру зайняті. Будь-ласка очікуйтуте на з'єднання зі спеціалістом"
Что-то Вам напутали. Карту выдаёт кассир, активация автоматически. Пин в СМС.
-
Фантом
-
-
- Подякував: 373 раз.
- Подякували: 284 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 29 лис, 2017 23:35
Фантом написав:Что-то Вам напутали. Карту выдаёт кассир, активация автоматически. Пин в СМС.
Щось мені з ТАСом "щастить".
-
BBC
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 29 лис, 2017 23:37
Stringer написав: TASCOMBANK написав: Flamingo написав:Коллеги - правильно я понимаю, что кэшбэк по Виике начисляется только по суммам проведенным по счету в текущем месяце? Другими словами - на траты последних дней ноября, если они пройдут по счету в декабре, хоть и прошли по карте в ноябре, кэшбэк уже будет начислен таки в декабре. Правильно?
Кешбек насчитывается в день осуществления расчетной операции, т.е. сразу. За расчеты картой в ноябре, вы получите кешбек в ноябре и также в декабре.
т.е. принцип начисления кешбека для карты викенд пинципиально отличается от начисления кешбека для кредитки б5? вы в этом уверены?
sauvignon написав:Вообще-то да. И тут суть не в процентах. Для большинства кешбек-продуктов банка (включая Б5 и "Плативку") используется одна и та же логика процесса, назовем её условно "стандартной". Но для Викенда был разработан и используется отдельный процесс (и отдельный временный счёт, если уходить в детали): в частности, одна из его особенностей - автоматическая выплата кешбека в конце месяца... Ув. Faceless, мне кажется, тоже сможет это подтвердить. Stringer написав:вы уверены, что не хотите тоже опровергнуть то, что кешбек по вике начисляется по проведению операции, а не после списания со счета? прям не тема банка, а квест какой то
Так что этого заявления я даже не пытался опровергнуть 
что то количество балаболов стало зашкаливать 
-
Stringer
-
-
- Подякував: 346 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 29 лис, 2017 23:46
Faceless написав: sauvignon написав: TASCOMBANK написав:Прошу прощения, некорректно ответил. Вы все правильно поняли. Кешбек начисляется по клирингу, если клиринг по операции от 29.11 придет 01.12, то кешбек Вы получите в декабре! 
Ув. Faceless, мне кажется, тоже сможет это подтвердить.
Вроде так всегда и было. Не путать с отнесением транзакций к льготному периоду.
я правильно понимаю, что вы подтверждаете это опровержение представителя, и опровергаете утверждение sauvignon об ином порядке начисления кешбека по викенду, типа начисления по совершению операции, а не по проводке по счету? реально цирк на дроте
-
Stringer
-
-
- Подякував: 346 раз.
- Подякували: 1629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 29 лис, 2017 23:53
klug написав: 2XL написав:Эти банки не поймёшь: нужны деньги - не дают, не нужны деньги - тоже не дают. Акцию делают - опять не дают. Как у оценивальщиков рисков механизм работает тоже не ясно. На Б5 в момент заказа было потрачено 5% от всего лимита...
Навіть 1,5к не дали?
Ноль предложили. Девочка очень спешила объяснить, что это не карта, а счастье. Даже без лимита. Ответил, что не хочу отнимать ее время. Вдруг кому то ещё не успеет рассказать )
-
2XL
-
-
- Подякував: 751 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
|