|
ТАСКОМБАНК (2008 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 22 гру, 2017 17:08
sauvignon написав:В этом месяце даже ПТКС (терминалы) сообщают о том, что дедлайн сдвинут на 26-е.
Вааау, от шо нейронные сети делают. Скоро ПТКС будут людей за руки хватать: не вноси денюжку, рано ещё, внеси 26го 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 22 гру, 2017 17:12
clientage написав: qwerty2015 написав:я не розумію чим керується представник таскомбанку адже пільговий період до 25 числа
Согласно ДКБО Таськи, если 25е выпадает на выходной, то оно отодвигается на след. рабочий. Не дрейфить! Правда я уже погасился 
Який пункт дкбо, згідно п.3,3, сторінки 87 навпаки днем що передує
-
qwerty2015
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 гру, 2017 17:28
qwerty2015 написав: clientage написав: qwerty2015 написав:я не розумію чим керується представник таскомбанку адже пільговий період до 25 числа
Согласно ДКБО Таськи, если 25е выпадает на выходной, то оно отодвигается на след. рабочий. Не дрейфить! Правда я уже погасился 
Який пункт дкбо, згідно п.3,3, сторінки 87 навпаки днем що передує
Вы не путайте. В ДКБО есть "Додаток 1. Правила надання послуг фізичним особам з відкриття, обслуговування та використання поточних рахунків, в тому числі операції за якими можуть здійснюватись з використанням електронних платіжних засобів ( платіжних карток)", в нём - пункты 8.1.19-8.1.20. Эти пункты относятся к обслуживанию задолженности по кредитным картам. Вы же ссылаетесь на "Додаток №4. Правила надання споживчих кредитів на придбання товарів/послуг у пунктах продажу товарів/послуг", а это не то же самое, что и кредитная линия в рамках, скажем, "Большой пятёрки".
-
sauvignon
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 80 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 гру, 2017 17:30
Під скажіть по вікенду 2% кеш-бек за власні чи за кредитні? Якщо я хочу купити товар на розетці по вікенду за власні кошти, то чи буде кеш-бек 2%? Дякую
-
Garner_11
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 гру, 2017 17:36
sauvignon написав:В этом месяце даже ПТКС (терминалы) сообщают о том, что дедлайн сдвинут на 26-е.
За кілька років може й ТАС24 навчиться.
-
klug
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 1249 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 22 гру, 2017 17:52
Garner_11 написав:Під скажіть по вікенду 2% кеш-бек за власні чи за кредитні? Якщо я хочу купити товар на розетці по вікенду за власні кошти, то чи буде кеш-бек 2%? Дякую
2% за оплаты в Интернете с любых средств.
-
Vorlon
-
-
- Подякував: 490 раз.
- Подякували: 1141 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 гру, 2017 18:02
Garner_11 написав:Під скажіть по вікенду 2% кеш-бек за власні чи за кредитні? Якщо я хочу купити товар на розетці по вікенду за власні кошти, то чи буде кеш-бек 2%? Дякую
кешбек 2% на всі покупки в мережі Інтернет за рахунок власних та кредитних коштів.
-
TASCOMBANK
-
- Представник банку
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 229 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 гру, 2017 19:25
А чи можна користуватися карткою одразу та не чекати допоки дані кошти проведуться по рахунку в банку. (Не виникне овердрафт?). Справа в тому, що через Монобанк перекинула гроші сьогодні та хочу купити товар в розетці та забрати свою покупку вже на вихідних. Чи буде кеш-бек та чи не виникне овердрафт по вікенду? Дякую
-
Garner_11
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 гру, 2017 20:00
clientage написав: readrend написав: clientage написав:Ну да, надо было менагера торбить шобы не поленился и сделал платёжку, вчера б всё и зачислили. А т.к. абонка 365грн была не проведена, то и СМС-инфо не подключилось. Кстати может и сёдня пролететь, это провтык менагера, вот ему звякните, хай исправляет и держит на контроле 
Так $ доскакали моментально на счет))) ,а вот гривна "невдалая" получилась(((
Нее, Вы ж не путайте авторизац. лимит и остаток по картсчету. Лимит подняли сразу, идите и тратьте гроши в магазе, однако в ИБ провести операции по счету Вы не сможете. А вот остаток по счету изменят ток после 11:00 на сл. опердень. А т.к. это первая опер-я по карте, то карта аХтивироваться не может пока абонку не снимут... А шо, до сих пор не аХивироВали? Жалуйтесь СЛТ 
Саппорт на сайте сообщил, что касса не провела платеж и предварительно в пн-вт платеж пройдет (по-моему не факт, ссылаться на регламент нет смысла = все пошло вопреки) Сегодня был в отделении, там говорят, что в кассе за вчерашний день все проведено, остатков нет В отделении сообщают, что до меня открывали и все было ОК По инструкции (вчера) со старта должен был получить 4и смс: 1. пин код и активация карточки только на прием 2. пополнение 365 грн 3. пополнение $ 4. списания 365 грн = активация карточки на снятие/расчеты Я получил только 1 смс, т.е. карточка активна ( не заблокирована) только на прием денег и была бы до сих пор и возможно до пн/вт (по обещаниям саппорта), если бы я не пополнил ОПЯТЬ сегодня в 15ч на 365 грн и о чудо - смс пришла о пополнение, ч/з 40 мин - о списании = карточка Активировалась Вот такое "позитивное" начало с ТАС, но где МОИ вчерашние 365 грн никто не знает и когда будут тоже = волшебный банк
-
readrend
-
-
- Подякував: 26 раз.
- Подякували: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 гру, 2017 20:31
TASCOMBANK написав: Haza написав: AmberIT написав:isen Лично у меня история с активацией кредитного лимита тянется уже вторую неделю. Пока решения проблемы не видно, но "мы обязательно Вам перезвоним" - регулярно...
Ага, в мене аналогічно по Б5. Позавчора нову заявку подав, бо по старій щось не там не зрослося в системі. Обіцяли через 1 годину смс. Пройшло 2 дні - тиша. Після свят якщо не вирулять - закрию карту
Підкажіть, будь ласка, Вам вже оформили Б5 чи ще чекаєте на дзвінок від Банку на запрошення до відділення?
Я карту отримав ще 11 грудня. Ліміт не можуть погодити досі. Чекайте смс, то щось не працює, то заявка якась бракована і т.д. Карта лежить на поличці, без ліміту вона мені не потрібна
-
Haza
-
3
-
- Подякував: 248 раз.
- Подякували: 525 раз.
-
-
Профіль
-
-