Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Scorpio38 написав:Колеги, нізто не в курсі, коли появиться обмін по крос-курсу в Tas2u? Ось що пишуть: "Обмін валютних пар без участі гривні майже готовий, але ще недоступний для клієнтів. Спробуйте трішки пізніше".
ахаха, обещают еще с начала прошлого года, вот вот будет готово. В моно работает без проблем, а а таззик не может сделать,лол
omb написав:прислали смс-ку что готовы принимать евро чуть ли не под 3%.. шикуют
Странно, по вкладу "Стабильный" уравняли процентные ставки по доллару и евро, а по вкладу на один год процентная ставка по евро даже превысила ставку по доллару: https://tascombank.ua/files/Usloviadep_10.04.2020.pdf
И, действительно, СМС прислали, зазывая на вклад именно по евро под 3%. Обычно, если ТАС что-то делает в подобном роде, то наперед знает. Так было, например, с ревальвацией гривны в 2005 году с 5,3 до 5,05 за доллар, когда ТАС предложил перед этим повышенную ставку по долларовому вкладу.
Доброго ранку В мене є 2 питання щодо кредитки пудра, але є предісторія: 21.03 було замовлення в онлайн магазині одягу (магазин дуже відомий, тому шахрайство виключається). Оскільки товар не доставляли через затримки на кордоні саме це замовлення, то 02.04 була відмова і нове замовлення. 13.04 отримане нове замовлення. Обидві проводки по пудрі досі світяться як не окешбечені POS PURCASE. Питання: 1. Чи можно вірити додатку банку про суму оплати в грейсі, оскільки розрахунок за одяг від 21.03 не ввійшов в суму до грейсу 27.04? 2. Скасування замовлення було 02.04, пройшло 14 днів. Коли бити на сполох де мої кошти?
Надіслано від мого ATU-L31, використовуючи Tapatalk
Rimlyanin1 написав:1. Чи можно вірити додатку банку про суму оплати в грейсі
Зауважу, що виписки в додатку по карткам/рахунку немає, там представлений тільки перелік операцій операцій за карткою.
Rimlyanin1 написав:2. Скасування замовлення було 02.04, пройшло 14 днів. Коли бити на сполох де мої кошти?
Я робив замовлення десь 27.07.2019 року з платіжної картки WC, у магазині товару не знайшлося та прийшлося відмовитися від замовлення. Магазин провів авторизацію повернення коштів у той же день. Банк кошти розблокував лише 01.09.2019. Скоріше у вашому випадку ситуація аналогічна, банк буде тримати кошти до 45 календарних днів для карток Mastercard і 30 днів — для Visa.
Rimlyanin1 написав:1. Чи можно вірити додатку банку про суму оплати в грейсі
Зауважу, що виписки в додатку по карткам/рахунку немає, там представлений тільки перелік операцій операцій за карткою.
Rimlyanin1 написав:2. Скасування замовлення було 02.04, пройшло 14 днів. Коли бити на сполох де мої кошти?
Я робив замовлення десь 27.07.2019 року з платіжної картки WC, у магазині товару не знайшлося та прийшлося відмовитися від замовлення. Магазин провів авторизацію повернення коштів у той же день. Банк кошти розблокував лише 01.09.2019. Скоріше у вашому випадку ситуація аналогічна, банк буде тримати кошти до 45 календарних днів для карток Mastercard і 30 днів — для Visa.
Я не про виписку, а саме про додаток де є "погашення кредиту" і там є "сума погашення в грейс періоді".
Надіслано від мого ATU-L31, використовуючи Tapatalk
Подскажите, пожалуйста. Если оплачивать картой Тас обычной платежкой с возможностью кэшбека покупку стиральной машины из интернет-магазина Бош-Сименс (привезут и оплата через терминал), будет кэшбек или нет? Почему спрашиваю - покупала в интернет-магазине продукты картой Альфы, и кэшбека не было, т.к. код мсс как доставка курьером, не входит в список. Есть ли у Таса такая же особенность, нужно ли заранее уточнить код терминала? Спасибо ).