Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Щиро дякую і гарного дня! Лишилося дізнатися відповідь на ще одне питання: я ж вірно зрозумів, що тепер буде комісія при зарахуванні навіть с гривневого на валютний рахунок Віки чи навпаки? Себто для валютообміну вона померла?
Важко Вам однозначно відповісти, бо тарифи дуже кострубато прописані. Розділ "Купівля/продаж/конвертація іноземної валюти" нам не підходить, бо у старих тарифах був таким самим і на нас це не впливало, а от обмін у застосунку взагалі не згадується (або я не знайшов). На переказ між власними рахунками комісії будуть драконівські, але як ТАСька буде їх застосовувати у цьому випадку передбачити складно.
Кто посоветует насчёт Пудры. Себе заказал. Нужна ещё карта матери. Так как новая карта именная и на мужское имя, то как лучше:
1) перевыпустить неименную в отделении (имеющаяся карта оформлена на неё) со сроком, который будет в отделении (то есть как повезёт);
2) заказать на горячей линии от моего имени именную карту для неё - так можно? И могу ли я получить такую карту вместо неё? Сама она звонить в банк не будет...
Vorlon написав:Кто посоветует насчёт Пудры. Себе заказал. Нужна ещё карта матери. Так как новая карта именная и на мужское имя, то как лучше:
1) перевыпустить неименную в отделении (имеющаяся карта оформлена на неё) со сроком, который будет в отделении (то есть как повезёт);
2) заказать на горячей линии от моего имени именную карту для неё - так можно? И могу ли я получить такую карту вместо неё? Сама она звонить в банк не будет...
Лучше первый вариант и не париться, зачем вам именная то
2XL написав:Закрыть Виику можно в любом отделении?
Доброго дня!
Повідомляємо, закрити картковий рахунок можливо в зручному для Вас відділенні ТАСКОМБАНКу. Ознайомитись з переліком відділень можливо за посиланням - https://tascombank.ua/branch
Vorlon написав:Кто посоветует насчёт Пудры. Себе заказал. Нужна ещё карта матери. Так как новая карта именная и на мужское имя, то как лучше:
Доброго дня.
Для оформлення додаткової карти Вам необхідно звернутись у відділення ТАСКОМБАНКу разом з Клієнтом, на ім’я якого буде оформлена додаткова карта, маючи при собі паспорт та ІПН.
Звертаємо увагу, що оформити моментальну карту у Вас є можливість самостійно.
Додатково звертаємо увагу, що оформити моментальну карту у Вас є можливість самостійно.
За оформлення додаткової карти передбачена комісія – 200,00 грн.