Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3132333435 ... 232>
Повідомлення Додано: Нед 10 січ, 2010 21:53

впевнений що груп значно більше, я наприклад відношусь до 5) хочуть і можуть, але не будуть

Це вже якесь роздвоєння особистості , звернітся до Донни , може порадить що :D
Для мене Ваш випадок це група 3 ( можу але не хочу ) , якщо захочете перейдете в гр 4 , ні - значить не хочете
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 10 січ, 2010 23:33

budivelnik

Дешевшати не буде + 95% продаж пройде в діапазоні
Київ __________7 000 - 20 000
Топ-5__________6 000 - 18 000
Обласний центр 5 000 - 15 000
Районний центр 4 000 - 12 000
Село_________3 000 - 10 000

Шановний, пропоную зафіксувати курс або перерахувати ваші припущення в доларах. Через 2 місяці у гривнях буде дорожче ніж 7К, однрозначно.
Також, було б чесно зменшити діапазон між нижньою та верхньою ціною, наприклад, проговоривши ціну на квартиру з певними параметрами.

Крім того, ви самі собі перечите: проки що ціна в 7 000 в Киві не доступна, а ви тут же стверджуєте, "дешевшати не буде" - шукаєте шлях до відступу?
Mylex

Подякував: 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 січ, 2010 23:46

http://www.epravda.com.ua/publications/4b41ce44a20fa/
Енергетичний колапс

Але проблема не тільки з житлово-комунальним господарством. Навіть якщо воно і збережеться, то зиску з нього буде мало: енергетичний потенціал країни на межі тотальної руйнації.

Факт того, що вітчизняні енергогенеруючі та передавальні потужності давно відпрацювали свій ресурс, уряд визнав навіть у власній "Енергетичній стратегії".

За оптимістичним прогнозами чиновників, ресурсу в тому вигляді в якому він є сьогодні має вистачити на сім років. Песимісти впевнені, що українська енергетика не дотягне навіть до Євро -2012, бо електричні мережі зношені більше ніж на 70%, обладнання генеруючих компаній - до 90%.
ЖУТЬ! :shock:
leon1601

Повідомлення Додано: Пон 11 січ, 2010 00:22

budivelnik написав:
Схема: выдается кредит на ипотеку - перечисляется на строй кампанию - 60 кв.м по цене 1400$ за квадрат 84 тысячи $(для примера) - себестоимость 350$ компания на 84 тыс. $ может построить 240 кв.м. вот вам и рост в 2 раза.

Дивно якось у Вас виходить
1 Ціна собівартості - моя
2 Вартість землі ніде не врахована
3 Ціна продажу - Київська
4 Гроші беремо в кредит - відсотки по кредиту ніде не враховуємо ( на сьогодні до речі 22 % + 2 % одноразова комісія , це те що мені пропонують )
5 Податків ні копійки
У всьому остальному Ви праві :wink:
Я спеціально в підписі вивів границі , які дещо розширені в нижню сторону , спеціально щоб зайвий раз мене не діставали . Якщо хтось мріє купити по цінам нижчим від нижніх границь - він на мій погляд мрійник .

Стоимость земли понятие абстрактное, она при определенных обстоятельствах может стоить дорого(пузырь на рынке недвижимости, заинтересованность и т.д.), но и дешево она тоже может стоить (развал государства, дефолт и т.д.) или ничего не стоить (революции, раскулачивание и т.д.). В схеме я показал что строительная организация не берет кредит, не платит проценты это делает человек взявший кредит(ипотечник). До определенного времени ипотечные кредиты мало выдавались и строительство происходило за счет покупательского спроса, что и формировало цены. Но начало ипотеки толкнуло цены и зная жадность украинского бизнеса не трудно было вычитать, что строительные компании начнут зажимать квадратные метры создавая дефицит и подталкивая цены еще в верх, а на определенном этапе в игру включились и банки. На определенном этапе строители получили бесплатную себестоимость за счет кредитования населения. По поводу налогов, если не ошибаюсь то до того как дом не сдан и не в веден в эксплуатацию покупатель имеет только имущественные права, а как уходить в таком случае от налогообложения не мне вам рассказывать. Где то на ветках форумов давно я уже описывал, что надуть рынок недвижимости Украины при наличии небольших в мировых масштабах деньгах (которые имеет наша олигархия) не составляет труда. Повторяюсь: законодателем цен рынка недвижимости является город Киев, емкость строительных работ в городе составляет от 400тысяч до 1,5 миллиона кв.м., в 2003 году цена кв.м. в Киеве состовляла 450$ посчитаем, 1,05(2003) * 450 = 472 мил $ то есть выкупив хотя бы один год строительства создаться искусственный дефицит, а дальше дело техники сиди и лови момент когда удачно скинуть.
Тоже и происходит сейчас, за государственные деньги депутаты партии Бют пытаются скупить недострои и сжать горлышко, удержать тем самым падение.

Код: Виділити все
Напомним, что в конце 2005 года были внесены изменения в Закон Украины "Об инвестиционной деятельности", которыми было запрещено заключение так называемых инвестиционных договоров (того механизма привлечения средств в строительство, по которому работала печально известная "Элита-Центр"). Таким образом, привлекать средства граждан стало возможно лишь с помощью фондов финансирования строительства, фондов операций с недвижимостью, целевых строительных облигаций и нескольких других инструментов, пока практически не используемых в Украине.

Но дело в том, что создание фондов — процесс весьма трудоемкий и дорогостоящий. Кроме того, он практически не позволяет оптимизировать налогообложение. В то время как строительные облигации с налоговой точки зрения весьма выгодны. К примеру, средства, полученные от инвесторов путем эмиссии облигаций, не включаются в валовый доход, а затраты на выпуск облигаций и на выплату процентов включаются в валовые расходы эмитента. Кроме того, операции по выпуску облигаций не облагаются НДС.

Как следствие, интерес со стороны строителей к облигациям за последние годы вырос многократно. Так, если в 2003 году в Украине было выпущено облигаций на сумму всего 100 млн. грн., то в 2004 году — уже на 1,2 млрд. грн., а в 2005-м — на сумму 2,4 млрд. грн. В прошлом же году объем выпуска целевых строительных облигаций составил 9,6 млрд. грн. Другими словами, за один только год рост объема выпуска целевых облигаций составил 400%.
http://telegrafua.com/361/economics/7116/

Вот и еще один инструмент надувания рынка.
Fantazer

Повідомлення Додано: Пон 11 січ, 2010 03:25

Шановний, пропоную зафіксувати курс або перерахувати ваші припущення в доларах. Через 2 місяці у гривнях буде дорожче ніж 7К, однрозначно..

1 А навіщо , щоб якийсь ярий гривнепатріот замість зауважень по суті довго і нудно мені розповідав що курс впав і тому гривнева ціна повинна помінятись
2 З піків 2008 гривнева ціна практично стабільна , тобто як було при курсі 4,6 - приблизно 14 000 грн , так і при курсі 9 - було 14 000 , сьогодні 8 - а все одно 14 000 :D , чи Ви надієтесь на курс нижче 4,6 або вище 10 :?:
3 Про 7 000 я вже писав сторінку назад :
Спочатку хотів поставити 8 000 -24 000 ( бо вважаю цей діапазон більш адекватним ніж 7 000 + 20 000 ) , але як тільки уявив скільки зараз оповідань отримаю типу:
Друг ( знайомий, далекий родич ) купив за 7 000 , а при перевірці виявиться що будинок ще не починали і знаходиться він 20 км від Києва
До речі як я й прогнозував , на одній з паралельних гілок форумчанин Кірпіч вже спробував підтасувати мої слова :(
Гілка За скільки готові продати квартиру
Кирпич
Додано: Нд 10 Січ, 2010 22:23
Artist
Верьте в будивельника
Вон он даже родича уговорил за десяток километров от киева квартиру купить по 7000 грн, когда даже котлована не было. Продать по 2500 ему раз плюнуть.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 11 січ, 2010 03:46

budivelnik
Учитесь яснее выражать мысли, и люди к вам потянутся. :D
Среди моря той чуши что вы пишите к сожалению начти что либо более менее адекватное сложно.
Сорри, в даном случае ошибся.
Кирпич

Повідомлення Додано: Пон 11 січ, 2010 10:33

budivelnik написав:1 А навіщо , щоб якийсь ярий гривнепатріот замість зауважень по суті довго і нудно мені розповідав що курс впав і тому гривнева ціна повинна помінятись

слухайте, та навчіться вже відповідати прямо на запитання!

...для того, щоб обговорення було предметним.
Чи будете ви збільшувати гривневу ціну у разі збільшення курсу (так, чи ні)?
Чи будете ви зменшувати гривневу ціну у разі зменшення курсу (так, чи ні)?

Якщо буде хоч одна відповідь: так, тоді ми переходимо до обговрення питання, чи зміниться курс. І про собівартість нема чого говорити, а всі ваші посилання на статистику, ВВП, ЗП та інше можете...
У населення близько 50 млрд доларів на руках, це все ваші потенційні клієнти!!!

Напишіть у вашому підписі, що дешевшати не буде у гривні, тоді жоден з вами і сперечатись не буде, лише поаплодуємо. Цей форум починався із самого початку з обговорення реальних цін у доларах. А ви все шукаєте щілини щоб заховатись у разі чого.
Mylex

Подякував: 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 11 січ, 2010 11:51

слухайте, та навчіться вже відповідати прямо на запитання!

Не Вам мене вчити
...для того, щоб обговорення було предметним.
Чи будете ви збільшувати гривневу ціну у разі збільшення курсу (так, чи ні)?
Чи будете ви зменшувати гривневу ціну у разі зменшення курсу (так, чи ні)?

Спеціально для Вас додав в підпис діапазон вартості долара , так що доларові ціни можете вирахувати самостійно
Цей форум починався із самого початку з обговорення реальних цін у доларах.

Це Вам так здається , бо останні кілька місяців долар показує тенденції до стабілізації . а в ті часи коли Ви ще не були зареєстровані на форумі то я змучувався відбиватись від запитань чому фігурують доларові ціни а не гривневі . Взагалі дуже зручно , реєструєш два ніка і завжди можна когось покритикувати якщо не з одної , то з другої сторони , тому спеціально для того щоб уникнути безпідставних нападок , особливо коли йдеться про другий знак після коми , я й ввів діапазон значень , який на мій погляд позволить мені не тратити свій час на пояснення цифр в діапазоні , а все що вийде за межі діапазону дуже легко розкритикувати , чим я й збираюсь займатись в подальшому
У населення близько 50 млрд доларів на руках, це все ваші потенційні клієнти!!!

В нашій державі обміняти валюту на гривню дуже просто , особисто я можу це зробити хоч 10 разів в день в різні сторони з втратою на кожному обміні 1-2 коп на доларі, а так як 100 % моїх затрат по будівництву йдуть в гривні , то мені легше рахувати в гривні
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 11 січ, 2010 13:03

Официальный прогноз АН.

Прогноз на длительный период

Как и год назад, полагаем, что основных сценариев два: плавное снижение цен и резкое. Либо «ценовой пузырь» медленно сдуется (и это, на наш взгляд, был бы лучший вариант), либо он лопнет.Как долго и до каких отметок будут снижаться цены – сказать трудно (слишком велика неопределенность, которая сейчас практически повсюду). Если вынести за скобки все, что связано с борьбой за власть, то ценовые тенденции во многом будут зависеть от политики государства и банков относительно проблемных кредитов (начнутся ли аукционы залоговых квартир и насколько они будут массовыми).

Не менее важный фактор - ситуация со строительством нового жилья. Сокращение строительства препятствует развитию экономики (а, следовательно, тянет цены вниз); но одновременно - это фактор, который не дает упасть ценам на недвижимость.И еще один прогноз. Для подавляющего большинства наших граждан жилье в ближайшее время вряд ли станет более доступным. Ибо основная причина снижения цен на недвижимость – падение доходов потенциальных покупателей.

http://www.domik.net/mod/main/articles/ ... 192159191/
SSerg

Повідомлення Додано: Пон 11 січ, 2010 14:17

Думку експерта можна виразити так як в дитячому мультику
Казнить нельзя помиловать
Або для ринку нерухомості ( доллара , криз ) ця фраза може звучати приблизно так :
Гірше не може бути краще
Все питання де кому поставити :D , перед не чи після бути :wink:
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 3132333435 ... 232>
Форум:
+ Додати
    тему