|
Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 02 січ, 2010 23:55
Давайте начнём с того,что не все из 2 млн чиновников берут взятки,поскольку лишь у малой части из них есть право подписи и печати.
У вас фантазия плохая.
Мое заявления на оружие дважды терял простой участвковый  ...
Просто терял. Извинялся. Говорил что так вышло. Что надо сходить еще раз.
Это просто так, к слову из того что быстро вспомнилось...
В садике берут. В школах - на постоянный ремонт.
в больнице - за то что не зарежут во время операции. ВЕЗДЕ!
-
Кирпич
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 03 січ, 2010 00:07
КТО ЭТО БУДЕТ КОНТРОЛИРОВАТЬ? КТО МОЖЕТ ВАМ ПОМЕШАТЬ ПРОДАТЬ БОЛЬШЕ ЧЕМ ВЫ ПОСТРОИЛИ ???!
Я нічого не маю проти щоб контролював той хто купив в мене сертифікат , а от способи контролю я й пропоную розробити з Вашою допомогою , щоб і вовки були ситі і вівці цілі . Повірте в цій державі не так вже й тяжко заробляти і не обовязково для цього примітивно красти . На всіх рівнях розсказую простий спосіб відносно чесно збагатитись
Беремо місто топ-10 , коло нього на відстані 1-5 км від кільцевої дороги купуємо 100 га землі по ціні 5000 грн за га ( ясно що цільове призначення цього участку не для будівництва  ) , потім на сесії облради за красиві очі  , переводимо цю землю з с/г в для забудови , а на сесії міської ради виділяємо кошти на проведення до участку тролейбусної лінії . Як Ви прекрасно розумієте аргументація буде . В кінці кінців отримуємо в пасиві 5 000 грн х 100 га = 500 000 грн земля + 5 км тролейбусних дротів з стовпами , в активі 100 га х 150 000 доларів ( 1500 сотка ) = 15 000 000 доларів + можна кричати на кожному повороті що організували будівництво нового мікрорайону на 3 млн кв м житла  , що в кінцевому результаті приведе до пониження ціни на кв метри в цьому місті . Отже виграють і мешканці і активні організатори
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 січ, 2010 00:23
budivelnik написав:КТО ЭТО БУДЕТ КОНТРОЛИРОВАТЬ? КТО МОЖЕТ ВАМ ПОМЕШАТЬ ПРОДАТЬ БОЛЬШЕ ЧЕМ ВЫ ПОСТРОИЛИ ???!
Я нічого не маю проти щоб контролював той хто купив в мене сертифікат , а от способи контролю я й пропоную розробити з Вашою допомогою , щоб і вовки були ситі і вівці цілі . Повірте в цій державі не так вже й тяжко заробляти і не обовязково для цього примітивно красти . На всіх рівнях розсказую простий спосіб відносно чесно збагатитись Беремо місто топ-10 , коло нього на відстані 1-5 км від кільцевої дороги купуємо 100 га землі по ціні 5000 грн за га ( ясно що цільове призначення цього участку не для будівництва  ) , потім на сесії облради за красиві очі  , переводимо цю землю з с/г в для забудови , а на сесії міської ради виділяємо кошти на проведення до участку тролейбусної лінії . Як Ви прекрасно розумієте аргументація буде . В кінці кінців отримуємо в пасиві 5 000 грн х 100 га = 500 000 грн земля + 5 км тролейбусних дротів з стовпами , в активі 100 га х 150 000 доларів ( 1500 сотка ) = 15 000 000 доларів + можна кричати на кожному повороті що організували будівництво нового мікрорайону на 3 млн кв м житла  , що в кінцевому результаті приведе до пониження ціни на кв метри в цьому місті . Отже виграють і мешканці і активні організатори
Благими делами выстелена дорога в АД! Ваши действия понятны, вам нужны дешевые денежные ресурсы, но вот беда подобные благие начинания в нашей стране обычно заканчиваются пирамидами.
-
Fantazer
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 03 січ, 2010 00:43
delicious написав:мамой+папой
Ну да да. И что. Я студент и у меня зп 1200 енотов. Мои радаки даже половину этого не имеют.
Вам уже ответили - просто у вас нет семьи, вот вы и можете тратить 200 долларов и 1000 откладывать. И все-таки вы - меньшинство. Большинство же не семейных - либо студенты, либо только закончили институт и не имеют опыта работы, соответственно и хорошей з/п. У меня, например, жена и ребенок. Соответственно с родителями жить не могу, жена сидит с ребенком и не работает. Так вот у меня расходы порядка $1300-1400 в месяц. Доходы не скажу ))
-
sxanep
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 03 січ, 2010 08:47
З Новим Роком усіх!
budivelnik написав:Отже тільки за рахунок різниці у вартості грошей ціна в Україні буде в 145 / 115 = 1,26 раза більшою [ і ніякі будівельники цього змінити не в стані 
Скажіть, шановний, яка частка заробіьної плати в собівартості будівництва, наприклад на ваших об"єктах і чи можна її порівнювати з Європою?
Чи використана саме така схема фінансування будівництва вашого останнього об"єкта?
Чи не насолождувались ви мегаприбутками, коли пересічний сплачував 100% на етапі котловану?
Розумієте, проблема загальна для країни: коли ринок пре, ні про що думати не треба - заводимо тихенько на офшори та хом"ячимо, а як припікає, то криза - "в таких умовах працювати неможливо"! Причому, одне і те ж від усіх: металурги, будівельники, банкіри, виробники цукру та масла і т.д.
-
Mylex
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 січ, 2010 10:53
В програші зараз тільки ті хто мав що поміняти на гривню в кінці 2008 і купити зараз , всі інші включаючи тих хто вліз в іпотеку - виграли ., вигравших 99 % , програвших двох точно знаю Хома і Серг
Будивельнык, это вы так пытаетесь взять меня "на слабо"? Детский сад, ей-богу, дружище!
И насчет выигравших 99% - расскажите все это несчастным ипотечникам, такого про себя наслушаетесь!
Если брать средние условия и сроки ипотеки и цену квартиры, которая меня интересует, то по сравнению с сегодняшней (еще высокой) ценой я, купив бы квартиру в ипотеку во второй половине 2007 - первой половине 2008, переплатил бы владельцу и банку в общей сложности 100-150 тысяч у.е. И сейчас бы сидел на кредитной игле, дергался бы при каждом колебании доллара...
Лузер, однозначно! Не подарил дяде сотню тысяч зеленых. Да просто лох, чего уж там!
Смешные вещи пишете, Будивельнык!
Пешите исчо!
-
serg_sn
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 03 січ, 2010 11:49
В конце 2008г.-9.6(10.5-11 один-два дня) , сейчас 8-8.05??? 10куе-сдаем в конце 2008= 100к.гривен .Покупаем сейчас 100 000гр./8=12500$
стратег-budivelnik вы свой калькулятор не в Молдавии покупали ? А? Здесь проигрыш на лицо!:-):-):-)
-
leon1601
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 03 січ, 2010 12:45
Скажіть, шановний, яка частка заробіьної плати в собівартості будівництва, наприклад на ваших об"єктах і чи можна її порівнювати з Європою?
1 Будь яка вартість товару складається з податків + зарплата+ вартість грошей 2 Так як податки це бюджет держави , а те що зроблено ВВП ми в стані порахувати частку податків , наприклад 2008 рік ВВП - 950 , бюджет - 215 , отже податки 215 / 950 = 23 % 3 Таким чином зарплата( дохід ) + вартість грошей = 77 % Тепер розглянемо як у нас і як в Європі У нас :_____________________________________У них_______________ Дешева робоча сила + дорогі гроші____/___дорога роб сила + дешеві гроші Що виходить  У випадку швидкого обороту грошей наші переваги в дешевизні робочої сили очевидні , а от там де гроші потібно заморозити на більш довгий період ми буксуємо ( АН - 140 ніяк добудувати не можемо , в фундаментальні дослідження не вкладаємо і так далі ) Тепер щодо дороговизни стосовно внутрішнього споживача Назвіть мені товар який має термін виготовлення 3 роки . Не можете Чи використана саме така схема фінансування будівництва вашого останнього об"єкта?
Будую за власні кошти , що позволяє мені не випускаючи гроші з власних рук отримувати додатковий прибуток за рахунок росту вартості самих грошей . И насчет выигравших 99% - расскажите все это несчастным ипотечникам, такого про себя наслушаетесь
Я іпотеку не роздавав , тому ті хто давали , нехай і слухають стратег-budivelnik вы свой калькулятор не в Молдавии покупали ? А? Здесь проигрыш на лицо!
Тяжко звичайно працювати виключно з допомогою калькулятора без ввімкнення мозку
Я вже приводив розрахунки вартості квадратного метра на момент повної сплати . Приведу ще раз :
Ціна літом 2008 - 3000 доларів квадрат , банківський кредит в грн - 16 % , в валюті - 13,5 %
Ціна зимою 2009 -1800 доларів квадрат , банківський кредит в грн - 30 % , в валюті - відсутній
Стандартний варіант 30 % відразу , остальне в кредит на 15 років
При покупці з використанням дешевого кредиту вартість квадрату на момент повного погашення буде становити 27760 грн
Враховуючи що у другому випадку у Вас є 900 доларів , тобто перша проплата становить 50 % , вартість квадратного метра на момент повного погашення буде становити 30690 грн
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 січ, 2010 14:04
30690-7200(900$ своих)=23490:7200(900$ кредит)=3,262 добавить сюда ещё комиссию банка , страховки жилья и жизни-получается за 1 одолженную гр. надо отдать 4 !? Скажите какой здравомыслящий человек пойдёт брать такой кредит? Это как в анекдоте: Приходит к еврею сосед одолжить 1 руб. тот согласен, при условии что сосед отдаст ему с процентами 2. Человек соглашается. Еврей даёт ему 1руб. ,а затем говорит-ты мне проценты отдай сразу ,а долг потом
-
leon1601
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 03 січ, 2010 14:07
Стоит человек в шоке-взял деньги, сразу отдал, да ещё и руб. должен!;-)
-
leon1601
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему