Nickmess написав:ЛОБ В Пумбе появились прайсы на золото. давно не было..ценник правда досливный... сотка 393 гривны.. Паралельно с утра расстроился... на столе лежал слиток в упаковке. малые взяли поиграть . согнули. и клей на сертификате разошелся... сейчас состоит из двух половинок. вот сижу думаю. что ж за говенный клей на 100 грамовых упаковках..брал в банке((( во первых думаю клеить или нет. во вторых. а не отнести ли на экспертизу....
Не писяйте в компот! Примут ваш слиток в любом банке, только с небольшим дисконтом (-1..-2 гривна на грамме). Ну кто ж детям дает такое поиграться? Золото, машины и женщины - игры для взрослых мужчин!
Nickmess написав:ЛОБ В Пумбе появились прайсы на золото. давно не было..ценник правда досливный... сотка 393 гривны.. Паралельно с утра расстроился... на столе лежал слиток в упаковке. малые взяли поиграть . согнули. и клей на сертификате разошелся... сейчас состоит из двух половинок. вот сижу думаю. что ж за говенный клей на 100 грамовых упаковках..брал в банке((( во первых думаю клеить или нет. во вторых. а не отнести ли на экспертизу....
а по поводу вашего поврежденного сертификата- не беспокойтесь, главное чтобы сам слиток не был уж сильно деформирован и были видны номинал, вес,... - чеканка. в стадии Мания золотого пузыря через несколько лет, когда цены будут по 5000- и выше, у вас любой слиток и в любом состоянии возьмут.
Ulmanis я не сильно беспокоюсь просто дисконт неприятен. да и вообще непонятно как сертификат мог проваться .. из какого говна делают(( думаю как бы не фальшивка
шпекулянти не витрачали дорогоцінний час та можливості, а використовували різке зниження ціни для закриття накопичених коротких позицій :
гадаю, низхідний імпульс вичерпано, маємо очікувати на відкат цін вище щонайменше до зламаного рівня підтримки $1.335-1360
недавнє падіння ціни можна сміливо трактувати як розширення мінімумів на зниженні торгівельних обсягів
у випадку подальшого розвитку корекції на фондових майданчиках можемо дочекатися більших сюрпризів. навіть над $ 1.465, хоча така вірогідність на моє ХО не висока.
ПС. середньострокові перспективи драгів залишаються негативними, що можна описати тактикою продажу на рості.
Востаннє редагувалось ЛОБ в Вів 25 чер, 2013 12:42, всього редагувалось 1 раз.
ЛОБ написав:у випадку подальшого розвитку корекції на фондових майданчиках можемо дочекатися більших сюрпризів. навіть над $ 1.465, хоча така вірогідність на моє ХО не висока.
Що говорить технічний аналіз? Коли ми побачимого "рудого" по ціні 1000 за унцію?
рекомендую обратить внимание на комментарии - в них автор рекомендует вкладываться в золото и утверждает - падения больше не будет. в отличии от неизвестных аналитиков амербанков, его прогнозы- сбываются.
ЛОБ написав:шпекулянти не витрачали дорогоцінний час та можливості, а використовували різке зниження ціни для закриття накопичених коротких позицій :
гадаю, низхідний імпульс вичерпано, маємо очікувати на відкат цін вище щонайменше до зламаного рівня підтримки $1.335-1360
недавнє падіння ціни можна сміливо трактувати як розширення мінімумів на зниженні торгівельних обсягів
у випадку подальшого розвитку корекції на фондових майданчиках можемо дочекатися більших сюрпризів. навіть над $ 1.465, хоча така вірогідність на моє ХО не висока.
ПС. середньострокові перспективи драгів залишаються негативними, що можна описати тактикою продажу на рості.
Дуже цікавий графік. По ньому видно, що зростання ціни в 2009-2010 було для спекулянтів цілковитою несподіванкою, і вони втратили на цьому купу грошей. В інші періоди - все нормально.
злам 1.360-1.335 є ключовою подією - далі фантазії та варіанти
найближча розрахункова ціль 1.219 = 100%-е розширення хвилі 1.590-1.322 нижче психологічні 1.200 та позначка 1.158, котра стала відправною точкою росту драгів з дати оголошення славнозвіснлї КУЄ.2 у липня 2010-го
тільки повернення та закріплення над рівнем 1.525-1.550 перекреслить негативні перспективи драгів та зменшить тиск продавців