Nickmess написав:ЛОБ В Пумбе появились прайсы на золото. давно не было..ценник правда досливный... сотка 393 гривны.. Паралельно с утра расстроился... на столе лежал слиток в упаковке. малые взяли поиграть . согнули. и клей на сертификате разошелся... сейчас состоит из двух половинок. вот сижу думаю. что ж за говенный клей на 100 грамовых упаковках..брал в банке((( во первых думаю клеить или нет. во вторых. а не отнести ли на экспертизу....
Не писяйте в компот! Примут ваш слиток в любом банке, только с небольшим дисконтом (-1..-2 гривна на грамме). Ну кто ж детям дает такое поиграться? Золото, машины и женщины - игры для взрослых мужчин!
Nickmess написав:ЛОБ В Пумбе появились прайсы на золото. давно не было..ценник правда досливный... сотка 393 гривны.. Паралельно с утра расстроился... на столе лежал слиток в упаковке. малые взяли поиграть . согнули. и клей на сертификате разошелся... сейчас состоит из двух половинок. вот сижу думаю. что ж за говенный клей на 100 грамовых упаковках..брал в банке((( во первых думаю клеить или нет. во вторых. а не отнести ли на экспертизу....
а по поводу вашего поврежденного сертификата- не беспокойтесь, главное чтобы сам слиток не был уж сильно деформирован и были видны номинал, вес,... - чеканка. в стадии Мания золотого пузыря через несколько лет, когда цены будут по 5000- и выше, у вас любой слиток и в любом состоянии возьмут.
Ulmanis я не сильно беспокоюсь просто дисконт неприятен. да и вообще непонятно как сертификат мог проваться .. из какого говна делают(( думаю как бы не фальшивка
гадаю, низхідний імпульс вичерпано, маємо очікувати на відкат цін вище щонайменше до зламаного рівня підтримки $1.335-1360
недавнє падіння ціни можна сміливо трактувати як розширення мінімумів на зниженні торгівельних обсягів
у випадку подальшого розвитку корекції на фондових майданчиках можемо дочекатися більших сюрпризів. навіть над $ 1.465, хоча така вірогідність на моє ХО не висока.
ПС. середньострокові перспективи драгів залишаються негативними, що можна описати тактикою продажу на рості.
Востаннє редагувалось ЛОБ в Вів 25 чер, 2013 13:42, всього редагувалось 1 раз.
ЛОБ написав:у випадку подальшого розвитку корекції на фондових майданчиках можемо дочекатися більших сюрпризів. навіть над $ 1.465, хоча така вірогідність на моє ХО не висока.
Що говорить технічний аналіз? Коли ми побачимого "рудого" по ціні 1000 за унцію?
рекомендую обратить внимание на комментарии - в них автор рекомендует вкладываться в золото и утверждает - падения больше не будет. в отличии от неизвестных аналитиков амербанков, его прогнозы- сбываются.
гадаю, низхідний імпульс вичерпано, маємо очікувати на відкат цін вище щонайменше до зламаного рівня підтримки $1.335-1360
недавнє падіння ціни можна сміливо трактувати як розширення мінімумів на зниженні торгівельних обсягів
у випадку подальшого розвитку корекції на фондових майданчиках можемо дочекатися більших сюрпризів. навіть над $ 1.465, хоча така вірогідність на моє ХО не висока.
ПС. середньострокові перспективи драгів залишаються негативними, що можна описати тактикою продажу на рості.
Дуже цікавий графік. По ньому видно, що зростання ціни в 2009-2010 було для спекулянтів цілковитою несподіванкою, і вони втратили на цьому купу грошей. В інші періоди - все нормально.
злам 1.360-1.335 є ключовою подією - далі фантазії та варіанти
найближча розрахункова ціль 1.219 = 100%-е розширення хвилі 1.590-1.322 нижче психологічні 1.200 та позначка 1.158, котра стала відправною точкою росту драгів з дати оголошення славнозвіснлї КУЄ.2 у липня 2010-го
тільки повернення та закріплення над рівнем 1.525-1.550 перекреслить негативні перспективи драгів та зменшить тиск продавців