Участвуем в развитии проекта m2bomber.com

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 5758596061 ... 192>
Сообщение Добавлено: Сб 09 май, 2015 14:07

baraka писал(а):что делать если в адресе один адрес, а в заголовке/тексте другой ?
Прийняти для себе один раз рішення і діяти згідно нього.
Найпростіший алгоритм це
Де є більш точні данні - той і брати за основу
Якщо точність однакова - перевага адресній стрічці
  baraka писал(а):как вы обходите гугловый лимит на 3000 запросов в сутки?
1 Не знаю чому у Вас 3000 - у мого знайомого 50000 на добу на кожен ай-пі
2 Ще додаткових 50 000 - можете отримати за 0,5 долара
3 Ще є яндекс - дуже добре відпрацьовує на російські адреси або адреси російською мовою
  baraka писал(а):так чего ж вы опираетесь тогда на результаты моей работы ? взяли бы тогда для чистоты эксперимента все исходники объявлений со всех истончников, и сами бы с нуля обрабатывали, обходили crawling-фильтры, обрабатывали фото с номерами телефонов, "клеили" объекты, обновляли их статус, сделали возможность внятного поиска и т.д.
Слабо?
1 Пробувати ловити мене на слабо - ловилка у вас ще не виросла.
2 Я ж не ставив перед собою мету - повторити бомбер ( копія завжди гірша від оригінала)
Я ставив собі за мету показати Вам що вашу роботу
а - легко скопіювати
б - легко модернізувати , щоб отримати кращу функціональність ( краща функціональність - це залишити всі функції які були + додати парочку нових)
3 На мій погляд сама ідея проекту ( взяти без дозволу в когось і щось там підмарафетивши ) - продати, без зворотнього звязку з прямими власниками оголошень для уточнень - не має комерційної доцільності.
  baraka писал(а):будивельнык, ну ок - ну получили вы точные координаты объектов.

Что дальше ? Чем ваши координаты сделают вашу копию базы (уже устаревшую, кстати) более интересной ?
1 Каша з маслом - завжди була смачніша каші без масла.
2 На рахунок застарілої-то в мене питання
Я отримав від Вас за 6 годин - 274 457
Ви що в день додаєте по 1 200 000 оголошень ? Чи Ви думаєте що є проблема так само як і Ви отримувати з того ж олх чи ще там когось напряму?
Тому питання підтримання актуальності - лежить у фінансовій площині , а не в технічній.

Я краще вкладу 100 000 під 30% річних на рік, ніж 1000 під 500%
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Сб 09 май, 2015 16:16

budivelnik писал(а):б - легко модернізувати , щоб отримати кращу функціональність ( краща функціональність - це залишити всі функції які були + додати парочку нових)

а какие вы функции хотите добавить ?

вся остальная вода проскипана
baraka

С нами с: 09.10.12
Благодарил (а): 926 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 09 май, 2015 16:50

baraka писал(а):
  budivelnik писал(а):б - легко модернізувати , щоб отримати кращу функціональність ( краща функціональність - це залишити всі функції які були + додати парочку нових)
а какие вы функции хотите добавить ?

вся остальная вода проскипана
1 Мені добавляти нічого , так як ніякої вигоди від вашого проекту я не отримував і отримувати не збирався
2 Замість того , щоб признати що ви були не праві в двох речах
а - бомбер важко повторити
б - координати привязувати=6 місяців роботи великого гуру з командою
Ви постійно пробуєте перевести русло розмови на іншу тему.
3 При наявності геграфічних координат ,пошук необхідного обєкту - не потрібно привязувати до існуючих адміністративних границь і можна привязати до будь-якої точки чи площі ( задаємо центр і відстань від центру для кола ,квадрата)
Тому нагадаю
1 Я Вас критикував за Вашу негідну поведінку по відношенню до рієлторів ( при цьому я зауважував що ваша робота нічим не відрізняється від їх роботи)
2 Я Вас тоді ( два тижні тому) запитав - чи будете Ви раді якщо те що визробите - хтось вкраде.На той момент Ви були впевнені що це неможливо . Сьогодні я надіюсь ця впевненість зникла
3 І останнє
Ви постійно пробуєте суперечку перевести в русло
Зроби те саме а тоді подивимось
І при цьому постійно забуваєте , що мною неоднократно наголошувалось
Проект подібний до Вашого я розпочав в 1997 і закінчив у 2003 році як економічно недоцільний. Ваш проект - я також вважаю економічно недоцільним, тому витратити час/гроші щоб дати самому собі відповідь правий я чи ні - я можу , а витрачати час/гроші щоб довести це вам - мені впадлу.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Сб 09 май, 2015 17:35

budivelnik писал(а):2 Я Вас тоді ( два тижні тому) запитав - чи будете Ви раді якщо те що визробите - хтось вкраде.На той момент Ви були впевнені що це неможливо . Сьогодні я надіюсь ця впевненість зникла

нет, я и не сомневался - скопировать можно, и я не препятствовал этому. Честно говоря, я надеялся что у вас хоть что-то получится стоящее, а и вы выложите результаты своих трудов на каких-то форумах, тем самым дав дополнительную рекламу бомберу.

но и на это вы, походу, не способны.

а теперь кратко. Вы заявляли о:
1) новом алгоритме владелец/морда
2) алгоритме выделения объектов "владелец" среди всех остальных объектов
3) новая функциональность которой на данный момент на бомбере нет и не предвидятся

первого нет, второго нет, третьего нет.
всё верно ?
baraka

Сообщение Добавлено: Сб 09 май, 2015 18:03

baraka писал(а):Честно говоря, я надеялся что у вас хоть что-то получится стоящее, а и вы выложите результаты своих трудов на каких-то форумах, тем самым дав дополнительную рекламу бомберу.

но и на это вы, походу, не способны.
1 Я не збираюсь рекламувати творіння людини яка закликає інших красти результати чужої праці
2 Я відразу не збирався нікуди викладати результати своєї роботи - бо в противному разі я сам би став людиною яка краде результати чужої роботи
3 Я відразу казав , що результати своєї роботи відправлю Вам , але побачивши перед собою гормонально-неврівноваженого розпальцьовщика + отримавши підтвердження цьому від вас у вашому повідомлені
  baraka писал(а):тут ты понимаешь такое дело: если оставить всё как есть - он жеж нагенерирует какой-то фигни на 100мб и вышлет мне на мыло. А потом на каждом углу будет говорить какой он крутой програмер и как он меня уделал.
Я зрозумів що з неадекватами говорити нічого , тому й запропонував будь-кому з форумчан виступити арбітром.
Поки що ніхто не зголосився - що підтверджує повну відсутність інтересу до вашого опусу за який ви хочете грошей.
Тобто нікому навіть заради цікавості не цікаво побачити вашу базу з моїми додатками.

Викрики про те що додатки не потрібні - залиште при собі, бо явно видно що не потрібна ваша база.
На цьому перестаю з вами спілкуватись бо ваші амбіції скоро порвуть вам місце на якому сидите від злостіХочете отримати якусь додаткову інформацію - відправляйте повідомлення від імені фейслейса ( як я зрозумів він учасник вашого мега проекту , але при цьому напевно менш амбітний, або учетка модератора заважає справжнє лице показувати, от і приходиться переховуватись то пій йцукеном то під баракою.
  baraka писал(а):первого нет, второго нет, третьего нет.
всё верно ?
Перший і другий варіант - це фантазії вашого спотвореного емоціями мозку
Третього вам не бачити як своїх вух
Точніше не бачити під ніком барака.
А під будь-яким іншим ніком і з поважним звертанням до власника додатків - побачите легко.
При цьому
Якщо Вам хочеться пів-року робити вже зроблене заради якихось дурних амбіцій - то хто вам лікар - робіть.
Робота дурнів любить.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Сб 09 май, 2015 18:22

budivelnik писал(а):Перший і другий варіант - це фантазії вашого спотвореного емоціями мозку

заявлялось вами о нижеследующем
3) новая функциональность которой на данный момент на бомбере нет и не предвидятся

ваши слова по пунктам

4 Так як Вам не вдалось з допомогою порівняння телефонних номерів повністю визначити рієлтор/власник - я почав шукати додатковий аргумент який би міг покращити алгоритм визначення - так виглядало , що ним могла виявитись адреса. Але так як вона була не структурована мені захотілось замінити текстову стрічку- географічними координатами.Для цього я вирішив згрупувати обєкти по поштовим індексам ( тоді ставало не критичним відсутність не тільки номера квартири , а й номера будинку ) - тобто достатньо було мати
область - місто - вулиця - к-сть кімнат - площа - ціна - індекс

Я пропоную трошки інший підхід , яких просто зменшить кількість рієлторський оголошень після вибірки з допомогою фільтрів ( при незмінній кількості оголошень від рієлторів в базі)

budivelnik писал(а):Третього вам не бачити як своїх вух

та я и не очень стремлюсь что-то увидеть. Нет так нет :)
просто интересно было - есть ли какой-то лучик надежды что время на общение было потрачено не зря...
baraka

Сообщение Добавлено: Сб 09 май, 2015 18:32

baraka писал(а):
  budivelnik писал(а):Перший і другий варіант - це фантазії вашого спотвореного емоціями мозку

заявлялось вами о нижеследующем

budivelnik писал(а):
  baraka писал(а):ваши слова по пунктам

4 Так як Вам не вдалось з допомогою порівняння телефонних номерів повністю визначити рієлтор/власник - я почав шукати додатковий аргумент який би міг покращити алгоритм визначення - так виглядало , що ним могла виявитись адреса. Але так як вона була не структурована мені захотілось замінити текстову стрічку- географічними координатами.Для цього я вирішив згрупувати обєкти по поштовим індексам ( тоді ставало не критичним відсутність не тільки номера квартири , а й номера будинку ) - тобто достатньо було мати
область - місто - вулиця - к-сть кімнат - площа - ціна - індекс
Мої
А тепер ще раз перечитайте виділене червоним в моїй цитаті і спробуйте самому собі пояснити різницю між твердженням і припущенням.
Тому
Виглядало - і могла виявитись - але не виглянула і не виявилась

Яж казав , коли в голові емоції - розуму це не додає.
  baraka писал(а):
  budivelnik писал(а):Я пропоную трошки інший підхід , яких просто зменшить кількість рієлторський оголошень після вибірки з допомогою фільтрів ( при незмінній кількості оголошень від рієлторів в базі)

Я ж не винуватий що Ви пІсАтЕлЬ а не чІтАтЕлЬ
Пояснення просте і розлоге в тому повідомленні звідки ви видрали цитату.
Прочитайте його ще раз ( і обовязково два рази на ніч - зранку зрозумієте)

baraka писал(а):
  budivelnik писал(а):Третього вам не бачити як своїх вух
та я и не очень стремлюсь что-то увидеть. Нет так нет :)
просто интересно было - есть ли какой-то лучик надежды что время на общение было потрачено не зря...
Спочатку нахамили- а потім вже і не стараюсь.
Треба було думати
до того а не после того....

Промінчик надії - є
Якщо не лусните від злості сьогодні , то утро-вечера мудренеє, заспокоїтесь , подумаєте , вибачитесь і може й отримаєте
В залежності від форми вибачень...
Коньяк я не люблю- але у вигляді примирення - ризикну прийняти ( правда пити не буду - не дай бог отруїте небезпечного бейсікламера)
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Сб 09 май, 2015 18:46

budivelnik писал(а):Тобто нікому навіть заради цікавості не цікаво побачити вашу базу з моїми додатками.

угу, согласен
baraka

Сообщение Добавлено: Сб 09 май, 2015 18:50

budivelnik писал(а):Промінчик надії - є
Якщо не лусните від злості сьогодні , то утро-вечера мудренеє, заспокоїтесь , подумаєте , вибачитесь і може й отримаєте
В залежності від форми вибачень...
Коньяк я не люблю- але у вигляді примирення - ризикну прийняти ( правда пити не буду - не дай бог отруїте небезпечного бейсікламера)

скажите, а вам клип понравился ? :mrgreen:
baraka

Сообщение Добавлено: Сб 09 май, 2015 18:53

baraka писал(а):
  budivelnik писал(а):Тобто нікому навіть заради цікавості не цікаво побачити вашу базу з моїми додатками.
угу, согласен
Також згоден.
пІсАтЕлЬ - одним словом.

А що за кліп ?
budivelnik

1
1
  #<1 ... 5758596061 ... 192>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор