Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Скупердяй написав:Ну, а якщо відключити смс по карті після реєстрації, то тоді вона буде відображатись в цьому ІБ? І там всі карти автоматично підв"язуються?
Так, відображатиметься! На рахунок всіх карт, не знаю, бо в мене лише одна. Може старожили ситуацію прояснять?
Скупердяй написав:Ну, а якщо відключити смс по карті після реєстрації, то тоді вона буде відображатись в цьому ІБ? І там всі карти автоматично підв"язуються?
Так, відображатиметься! На рахунок всіх карт, не знаю, бо в мене лише одна. Може старожили ситуацію прояснять?
Козак-характерник написав:Тобто кожну карту не треба підв'язувати окремо?
имею несколько подключал только к одной когда пробовал приложение - валютные счета отображались неверно отказался от приложения но для вас - 1 карта с смс и хоть 30 карт в майукргазбанк
Козак-характерник написав:Тобто кожну карту не треба підв'язувати окремо?
имею несколько подключал только к одной когда пробовал приложение - валютные счета отображались неверно отказался от приложения но для вас - 1 карта с смс и хоть 30 карт в майукргазбанк
Не хотілося б думати, що таким чином нам натякають, що ми отримаємо, коли вийде команда на примусову конвертацію. Дізнатися ж залишок на валютному ПроЗапасі можна, знаючи курс придбання доляра або євро касами Укргазу. Перша дія: ділимо показану додатком гривневу суму на відповідний курс. Отримуємо ДС - доступну суму у валюті рахунку. ЗР - повний залишок на рахунку - дає формула: (ДС + 6)/0,9875. Звичайно, додаток цей не йде у жодне порівняння із приватівськими "Моїми вкладами", але початок зроблено.
mike41 написав:Не хотілося б думати, що таким чином нам натякають, що ми отримаємо, коли вийде команда на примусову конвертацію. Дізнатися ж залишок на валютному ПроЗапасі можна, знаючи курс придбання доляра або євро касами Укргазу. Перша дія: ділимо показану додатком гривневу суму на відповідний курс. Отримуємо ДС - доступну суму у валюті рахунку. ЗР - повний залишок на рахунку - дає формула: (ДС + 6)/0,9875. Звичайно, додаток цей не йде у жодне порівняння із приватівськими "Моїми вкладами", але початок зроблено.
А что это за формула? У меня по этой формуле, сумма получается другая.