Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Мені цікаво подивитись в очі людям, які зараз будуть купувати таке житло в наш час. Ким і де вони працюють? Виходить, що з моєю зарплатою я на рік (якщо не буду їсти, пити, вдягатись і пересуватись) можу купити аж 6кв м. + дівчина ще 6.. ітого 3 роки всі гроші відкладати на 1к. При тому, що, зараз ціни такі, що застрелитись хочеться, в магазині все в 2-3 рази подорощало, а зарплати які були, такі й залишились.
Сосед из соседнего офиса, на днях купил двушку в кирпичной новостройке, в Петропавловке-Борщаговке, всего за $13000 (оплатил все 100%), площадью 48 м2, современная планировка.Правда, сдача дома только через пол года, застройщик надежный.Вот такие сейчас цены, и это всего в 2 км от Киева.
Трёхкомнатная квартира, общей площадью 66,70 кв.м., расположенная по адресу: г. Донецк, ул. Горького, д.59, кв. 16.
Стоимость: 50 000 долларов США
Жилой дом с хозяйственными и бытовыми зданиями и сооружениями, общей площадью 161,7 кв.м., жилой площадью 62,6 кв.м., расположенный на приватизированном земельном участке площадью 0,1038 га, находящейся по адресу: Донецкая область, г. Славянск, ул. Смольная, 171. Стоимость: 35 000,00 долларов США http://www.bank-capital.com/index.php?id=17504&show=87599
Сосед из соседнего офиса, на днях купил двушку в кирпичной новостройке, в Петропавловке-Борщаговке, всего за $13000 (оплатил все 100%), площадью 48 м2, современная планировка.Правда, сдача дома только через пол года, застройщик надежный.Вот такие сейчас цены, и это всего в 2 км от Киева.
P.S. Чому на цьому та інших форумах використовується поняття "ринок нерухомості"? ... адже ринку як такого не існує ... просто базар якийсь, навіть базарчик... Українці так люблять видавати бажане за дійсне. Вдумайтесь лише. Що може бути прозорішим за ринок нерухомості? Але пристойної аналітики по цінам на вторинному ринку нема вже років 10, або й взагалі ніколи не було. Одні казки, байки, джинса. Відсутність достовірної інформації про середні ціни по сегментам, містам, кількість угод на ринку по кожному місту, вцілому по країні. Хіба це ринок?
Власне чого зареєструвався: бо знову якийсь аналітик звітує про досягнення дна "ринку нерухомості". 1 так кожен тиждень, кожен божий тиждень. На що хто сподівається, як ціни трошки зрушили вниз тільки за рахунок того, що долар поліз уверх?
Windrunner написав:Мені цікаво подивитись в очі людям, які зараз будуть купувати таке житло в наш час. Ким і де вони працюють? Виходить, що з моєю зарплатою я на рік (якщо не буду їсти, пити, вдягатись і пересуватись) можу купити аж 6кв м. + дівчина ще 6.. ітого 3 роки всі гроші відкладати на 1к. При тому, що, зараз ціни такі, що застрелитись хочеться, в магазині все в 2-3 рази подорощало, а зарплати які були, такі й залишились.
А что на них смотреть? Например, программисты, работающие на иностранные компании с оплатой, зафиксированной в у.е.
vetka написав:budivelnik Вы так легко рассуждаете о проблемах голодранцив, аж смешно, ей Богу! У кого-то суп жидкий, у кого-то жемчуг мелкий. Научите, пожалуйста, как при зп в 5000 грн., 2000 грн отложить на жилье. При учете, что квартира стоит нынче 600 000 грн, собирать придется 25 лет. Но это мелочи, Вы сначала научите из 5000 грн отложить 2000 грн и так чтобы это было стабильно ближайшие 25 лет.
На дурні запитанні - бувають тільки дурні відповіді. Тому щоб не виглядати дурнем , я спробую для початку Ваше запитання перетворити на розумне. 1 В 1991 році всі мешканці України отримали право на приватизацію житлової площі на якій проживали. 2 Так як Ви тусуєтесь на цьому форумі , значить Ваш рік народження явно менший ніж 1991 ( а якщо й більший то ненабагато) Таким чином якусь кількість м2 Ви отримали не затративши на це ні грама зусиль. Оповідання що житло не там і не такої якості - прошу надіслати до тих хто Вас народив і поселив у тому житлі. Я за це ( як і будь хто інший з 45 млн українців відповідадьності за це не несе) 3 З 1991 року і по сьогодні пройшло 27 років , зарплати тоді були не ті , але й ціни також були інші. Тому відкладаючи еквівалент 2000 грн ( з 5000) це = 40% зарплати і це=0,2 м2 за Києвом , або 0,05 м2 в Києві в місяць. Так як рік має 12 місяців то за рік Ви могли додати 2,5 м2 за Києвом або 0,6 м2 в Києві. Враховуючи що в середньому кожен мешканець України мав 17 м2 в 1991 році , то до своїх 17 за цих 27 років Ви могли додати ще від 15 м2 в Києві до 65 м2 за Києвом.
В мене запитання Вам ще мало ? А як прожити на 3000 грн/в місяць - запитайте 15 млн пенсіонерів які проживають за 1500 грн в місяць. ПС Я років 10 ( поки йшло первинне накопичення капіталу ) заробляючи по 2000-5000 доларів в місяць жив з сімєю з 4 осіб на 1000 доларів і обмежував себе як у відпоіинку так і у авто ( їздив на тавріях-сенсах ) , та й сьогодні їзжу на китайці і досить непогано себе почуваю.
Тому Багатий не той хто багато заробляє і навіть не той хто мало витрачає - багатий той хто витрачає менше ніж заробляє.
Помогу с ответом. Может это и цинично, но такова правда. В нашем государстве человек, живущий на зарплату, приравнивается к нищему. Вопрос не в том, как купить квартиру, зарабатывая 100-200 у.е в месяц, а в том, как выжить на такие деньги. А ответ ещё проще: хочешь купить квартиру? - перестань работать на кого то. Открывай свой бизнес и работай на себя. Будет очень тяжело, особенно вначале. Но потом станет может не легче,но хотябы проще. Есть другой вариант - уехать работать за границу. Там заработаешь,тут купишь. Но живя тут на зарплату, купить квартиру не реально. Единственно что могу посоветовать - на собирал немного покупай у.е. В нац.валюте - гарантированно не насобираешь )))
Купити двокімнатну квартиру у Житомирі можна за $20000 на околиці міста, у прицентральних районах та центрі міста вартість житла сегменту «економ» стартує від $23000.
Вартість квартир бізнес-класу складає від $35000 на околиці міста, у центрі ж за аналогічне житло просять від $40000.
За останній місяць ціни на дво- та трикімнатні квартири у Житомирі знизилися на 10-15%, а власники готові ще й до подальшого торгу. «Якщо дійсно зацікавлені в продажу квартири, то розмір знижки може бути суттєвим. Приміром, за двокімнатну квартиру просили $30000, а продали за $25000. Але це максимальна сума знижки, в основному торгуються в межах $2000 - $3000», - розповіла Людмила Бреусова.
За последний год цены на однокомнатные квартиры в Киеве снизились на 23,9% с $1416/кв. м $1078/кв. м. средняя минимальная стоимость однокомнатного жилья в ноябре 2015 года составляет $26300. При этом в ноябре 2014 года средняя минимальная цена была на уровне $32500.
Купить однокомнатную квартиру в Харькове в ноябре можно минимум за $14000. По такой цене предлагают жилье эконом-класса на окраине города. В прицентральных районах и центре города аналогичное жилье стоит дороже на $10000 - $20000. Цены на квартиры сегмента «бизнес» стартуют от $32000 в прицентральных районах и от $40000 — в центре города.
У Луцьку ціни на однокімнатні квартири економ-класу стартують від $17000. Таку ціну просять за житло на околиці міста. У прицентральних районах та центрі однокімнатна квартира дорожча на $3000 - $6000. Ціни на двокімнатне житло варіюються від $22000 до $29000 залежно від району розташування будинку.
В Києві живе 3 млн населення, 200-500 тис. орендарів. В Україні 45 млн населення. В Київі живе лише 6.67% населення України. Разом Київ та київська агломерація 7 млн, або 15,6% Тому ціни на нерухомість в Україні визначатимуться насамперед цінами у населених пунктах, в яких проживає 80-90% населення країни.