|
Конкорд (2015 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 20 кві, 2016 23:55
demichh написав:Процентна ставка у пільговий період 1% річних
ОГО?!
"Блек" криється в деталях! Ставка 1% річних - так, багатенько (не за день, сподіваюсь?) і ще 100 грн. за відкриття картки, гм?! Для порівняння - у Таскомбанка в Великій пятірці - пільговий період до 55 днів - під 0,0001% річних! І кешбек - до 2%. Я вже думав звертатися. Але у ваших дніпропетровських земляків з ТАС умови поки кращі. Єдине, шо ви довідок, можливо, не вимагаєте, як ТАС. PS Взагалі брати гроші за випуск картки моветон (у чорному списку ОTP, наприклад). Інші банки пропонують як платні, так і безкоштовні варіанти.
-
rkn
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 кві, 2016 00:09
rkn написав: demichh написав:Процентна ставка у пільговий період 1% річних
ОГО?!
"Блек" криється в деталях! Ставка 1% річних - так, багатенько (не за день, сподіваюсь?) і ще 100 грн. за відкриття картки, гм?! Для порівняння - у Таскомбанка в Великій пятірці - пільговий період до 55 днів - під 0,0001% річних! І кешбек - до 2%. Я вже думав звертатися. Але у ваших дніпропетровських земляків з ТАС умови поки кращі. Єдине, шо ви довідок, можливо, не вимагаєте, як ТАС. PS Взагалі брати гроші за випуск картки моветон (у чорному списку ОTP, наприклад). Інші банки пропонують як платні, так і безкоштовні варіанти.
ну так Юнісон також мзду бере ... тіпа штрахівка кредита 0,75% від ліміту 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 кві, 2016 10:30
Доброго дня, Скупердяй! Якщо в банку з’явиться номер 0-800, ми обов’язково Вас особисто повідомимо.
-
Банк Конкорд
-
- Представник банку
-
- Заблокований
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 кві, 2016 14:18
Доброго дня, Скупердяй! Якщо в банку з’явиться номер 0-800, ми обов’язково Вас особисто повідомимо.
-
Банк Конкорд
-
- Представник банку
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 кві, 2016 23:57
Банк Конкорд написав:Доброго дня, Скупердяй! Якщо в банку з’явиться номер 0-800, ми обов’язково Вас особисто повідомимо.
цікаво а як Ви мене можете особисто повідомити, коли у Вас немає контактів, а до того часу не хвакт що я буду ще на хворумі? 
-
Скупердяй
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 кві, 2016 00:02
Скупердяй написав: Банк Конкорд написав:Доброго дня, Скупердяй! Якщо в банку з’явиться номер 0-800, ми обов’язково Вас особисто повідомимо.
цікаво а як Ви мене можете особисто повідомити, коли у Вас немає контактів, а до того часу не хвакт що я буду ще на хворумі? 
Так у них же стоит ERP-Конкорд. Она все контакты вычисляет сразу по АйПи, ЖПС, мабиле и биополю вредного клиента
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 22 кві, 2016 00:54
clientage написав: Скупердяй написав: Банк Конкорд написав:Доброго дня, Скупердяй! Якщо в банку з’явиться номер 0-800, ми обов’язково Вас особисто повідомимо.
Так у них же стоит ERP-Конкорд. Она все контакты вычисляет сразу по АйПи, ЖПС, мабиле и биополю вредного клиента
0-800 немає, а супер-машина аналізатор є ... щось нелогічно 
-
Скупердяй
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 кві, 2016 12:06
Добрий день, Квесторе_поверніться! Зверніть увагу на 10 пункт у тарифах: Мінімальний щомісячний платіж від суми заборгованості на останній день місяця + нараховані проценти за попередній місяць – 5%. Якщо не виконується умова, тоді п.9: Плата за супроводження простроченої/несанкціонованої заборгованості (від щоденних залишків, процентів на день) – 0,1%. Більш детально прописано в публічному договорі, а саме: 3.17. Банк щомісячно виставляє до сплати проценти за користування Кредитним лімітом (Овердрафтом) та частину Кредитного ліміту (Овердрафту) - суму мінімального щомісячного платежу, яка має бути сплачена Клієнтом відповідно до Тарифів. До сплати виставляються проценти за користування Кредитним лімітом (Овердрафтом) за період з останнього робочого дня попереднього місяця по передостанній робочий день поточного місяця та частина Кредитного ліміту (Овердрафту), розрахована із залишку Кредиту станом на кінець передостаннього робочого дня місяця. Термін сплати мінімального щомісячного платежу - до 25 числа (включно) місяця, наступного за місяцем, в якому вони були виставлені до сплати. Якщо 25 (двадцять п’яте ) число припадає на вихідний, святковий або неробочий день, внесення коштів на рахунок для погашення мінімального щомісячного платежу має здійснюватись в день, що передує 25 числу. 3.27.У разі, якщо Клієнт не забезпечить надходження коштів на поточний рахунок таким чином, щоб забезпечити Банку можливість здійснення договірного списання з поточного рахунку суми заборгованості, що виникла на поточному рахунку, вона вважається простроченою з наступного дня після настання строку платежу.
-
Банк Конкорд
-
- Представник банку
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 кві, 2016 12:26
Банк Конкорд, я вимагаю пільг для вкладника! Отримання кредитки на спрощених, а не стандартних умовах! Інакше сенсу заносити депозит до вас немає! Розгляньте пропозицію у якомусь відповідальному підрозділі!
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-