Квесторе_поверніться написав:Під зібрання і постанову видали
НБУ ОФІЦІЙНО ДАВ ЗМОГУ ГРУПІ ВТБ ДОКАПІТАЛІЗУВАТИ БМ БАНК
03.11.2016, 09:00
НБУ повідомив, що 01 листопада його правління прийняло постанову №399 "Про внесення змін до постанови Правління Національного банку України від 01 жовтня 2015 року № 654". Цей документ прийнято на виконання рішення РНБО від 16 вересня 2016 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)", уведеного в дію Указом Президента України від 17 жовтня 2016 року № 467/2016 Правління Національного банку України 01 листопада 2016 року прийняло http://finbalance.com.ua/news/NBU-ofitsiyno-dav-zmohu-hrupi-VTB-dokapitalizuvati-BM-Bank Щось інтерес до зібрання сьогодні нульовий.
Кіна не буде, бо грошей ніхто не дасть - нема дурних
Квесторе_поверніться написав:Під зібрання і постанову видали
НБУ ОФІЦІЙНО ДАВ ЗМОГУ ГРУПІ ВТБ ДОКАПІТАЛІЗУВАТИ БМ БАНК
03.11.2016, 09:00
НБУ повідомив, що 01 листопада його правління прийняло постанову №399 "Про внесення змін до постанови Правління Національного банку України від 01 жовтня 2015 року № 654". Цей документ прийнято на виконання рішення РНБО від 16 вересня 2016 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)", уведеного в дію Указом Президента України від 17 жовтня 2016 року № 467/2016 Правління Національного банку України 01 листопада 2016 року прийняло http://finbalance.com.ua/news/NBU-ofitsiyno-dav-zmohu-hrupi-VTB-dokapitalizuvati-BM-Bank Щось інтерес до зібрання сьогодні нульовий.
Кіна не буде, бо грошей ніхто не дасть - нема дурних
Нє, ну тепер точно кіна не буде, якщо такий "великий експерт", як idealstorm написав, що грошей не дадуть
Востаннє редагувалось Meridian в Чет 03 лис, 2016 17:53, всього редагувалось 1 раз.
ВТБ сокращает свое присутствие, с какого перепугу будут вливать в БМ, когда вся БС на ручном управлении НБУ? У кого то лишние деньги, чтобы постоянно вливать их в стакан без дна и одновременно ожидать новых ограничений в работе бизнеса? Меценаты заканчивают свое шествие. Несмотря на чудо-заверения НБУ, сокращение возможностей в банковской сфере для бизнеса отнюдь не вызовет укрепления и тем более роста в экономическом плане. Но можно думать иначе.
ruvex написав:ВТБ сокращает свое присутствие, с какого перепугу будут вливать в БМ, когда вся БС на ручном управлении НБУ? У кого то лишние деньги, чтобы постоянно вливать их в стакан без дна и одновременно ожидать новых ограничений в работе бизнеса? Меценаты заканчивают свое шествие. Несмотря на чудо-заверения НБУ, сокращение возможностей в банковской сфере для бизнеса отнюдь не вызовет укрепления и тем более роста в экономическом плане. Но можно думать иначе.
Не, ну народ тут не верит, я им тоже толкую. Ваш месседж надо шрифтом 36 написать, мож чё уразумеют
В даний момент мене в банку все влаштовує. В жодному з банків є не намагаюсь не перевищувати суму гарантування і не відкриваю вклади як не гарантуються ( тобто капітал Михайлівського куб привата і так далі ).
Ризики для себе я звів до мінімуму.
Підстав для занепокоєння не бачу зовсім.
ПС а Львівські після приїзду до столиці починають спілкуватись виключно російським суржиком ?
В даний момент мене в банку все влаштовує. В жодному з банків є не намагаюсь не перевищувати суму гарантування і не відкриваю вклади як не гарантуються ( тобто капітал Михайлівського куб привата і так далі ).
Ризики для себе я звів до мінімуму.
Підстав для занепокоєння не бачу зовсім.
ПС а Львівські після приїзду до столиці починають спілкуватись виключно російським суржиком ?
Вам говорят, что банку торба, а вы рассказываете про свои личные риски. Вот завтра банк завалят, а послезавтра вас заникчемят и тогда посмотрим на ваши риски и вашу риторику