ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 710711712713714 ... 1738>
Повідомлення Додано: Вів 29 сер, 2017 22:03

airmax78 написав:Что там Орест, какие у него мысли по поводу Евро-Доллара? По-прежнему ориентир на паритет или уже возможны и другие сценарии?

Абсолютно не виключаю такої можливості. І детально вже пояснив коли таке може статися. Зараз дорогий євро серйозно впливає на економіки периферійних країн ЄС, Греція, Іспанія, Італія активно мусують тему виходу з ЄС. До підключення Нідерландів, Португалії чекати не довго. Значне зміцнення Польщі серйозно турбує Берлін, що виливається в гострі протистояння і взаємні звинувачення Брюселю і Варшави (хоч Брюсель можна сміливо міняти на іншу столицю). Але Польша має підтримку серед колишніх колег по Варшавському договору.
Подивимося на результати виборів в Німеччині.
Але це наврядче історія кількох місяців, може й не одного року. Важливіше, куди опустимося на цій хвилі (набагато імовірніше, ніж 1,3) - чи до 1,03-04 чи обмежимося 1,08-1,1
orest
10

Форумчанин року

Подякував: 7412 раз.
Подякували: 6771 раз.

Профіль

7
18
1
22
Повідомлення Додано: Вів 29 сер, 2017 22:47

orest написав:
  airmax78 написав:Что там Орест, какие у него мысли по поводу Евро-Доллара? По-прежнему ориентир на паритет или уже возможны и другие сценарии?

Абсолютно не виключаю такої можливості. І детально вже пояснив коли таке може статися. Зараз дорогий євро серйозно впливає на економіки периферійних країн ЄС, Греція, Іспанія, Італія активно мусують тему виходу з ЄС. До підключення Нідерландів, Португалії чекати не довго. Значне зміцнення Польщі серйозно турбує Берлін, що виливається в гострі протистояння і взаємні звинувачення Брюселю і Варшави (хоч Брюсель можна сміливо міняти на іншу столицю). Але Польша має підтримку серед колишніх колег по Варшавському договору.
Подивимося на результати виборів в Німеччині.
Але це наврядче історія кількох місяців, може й не одного року. Важливіше, куди опустимося на цій хвилі (набагато імовірніше, ніж 1,3) - чи до 1,03-04 чи обмежимося 1,08-1,1

Просто если вспомнить, на чем так сильно упал ЕВРО в 2014-2015 гг, то возникает большой вопрос, почему он должен упасть сейчас? Фундаментальных причин, пока, нет. Увеличение Штатами своего внешнего долга - как-то не очень тянет на серьезную причину для роста курса доллара (ИМХО). Поэтому повторюсь, если в ближайшее время не начнется откровенного негатива в экономике Европы и серьезного позитива в экономике Штатов, никаких причин для ослабления ЕВРО и укрепления доллара я не вижу.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 30 сер, 2017 10:50

Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2017 ГОД (UAH/USD)

А каким образом на курс евро влияют выборы в Германии? Я понимаю Франция - там была Ле Пен, которая обещала выход из еврозоны и возврат к франку. Но в Германии то обе крупнейшие партии являются проевропейскими. Так что даже если победят социалисты и Меркель уйдет, то на курсе это вряд ли отобразится.
И вообще в который раз повторюсь - политика это всего лишь белый шум, а тренд движения задают ЕЦБ и ФРС.
Думаю, что рынок уже заложил в курс сворачивание QE и поэтому рискну предположить, что когда ЕЦБ об этом обьявит официально, в тот момент евро начнут продавать. Но, повторюсь, цифры ниже 1.10 - это уже история, думаю в ближайшие 2-3 года их не увидим.
Excite
1

Подякував: 311 раз.
Подякували: 555 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 30 сер, 2017 11:03

Excite написав:А каким образом на курс евро влияют выборы в Германии? Я понимаю Франция - там была Ле Пен, которая обещала выход из еврозоны и возврат к франку. Но в Германии то обе крупнейшие партии являются проевропейскими. Так что даже если победят социалисты и Меркель уйдет, то на курсе это вряд ли отобразится.
И вообще в который раз повторюсь - политика это всего лишь белый шум, а тренд движения задают ЕЦБ и ФРС.
Думаю, что рынок уже заложил в курс сворачивание QE и поэтому рискну предположить, что когда ЕЦБ об этом обьявит официально, в тот момент евро начнут продавать. Но, повторюсь, цифры ниже 1.10 - это уже история, думаю в ближайшие 2-3 года их не увидим.

1 октября каталония планирует проводить референдум. Будет движ если он состоится.
Aps

Подякував: 81 раз.
Подякували: 433 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 30 сер, 2017 13:12

airmax78

я не вижу. :D
Всегда улыбаюсь, читая эти слова.Макс, я когда евриком шпекулировал, пользовался популярным тогда инструментом - экономическим календарём
https://www.fxteam.ru/forex/economic-calendar/
Там особое внимание всяким пейролсам и прочим и конечно результатам, по которым можно было с уверенностью говорить о тренде.Тогда становится более видно :D .Ну это как один из вариантов.
Vitl

Подякував: 853 раз.
Подякували: 1900 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 30 сер, 2017 14:05

Vitl написав:airmax78

я не вижу. :D
Всегда улыбаюсь, читая эти слова.Макс, я когда евриком шпекулировал, пользовался популярным тогда инструментом - экономическим календарём
https://www.fxteam.ru/forex/economic-calendar/
Там особое внимание всяким пейролсам и прочим и конечно результатам, по которым можно было с уверенностью говорить о тренде.Тогда становится более видно :D .Ну это как один из вариантов.

Я постоянно смотрю в календарь. И в том числе именно поэтому и не вижу. Статистика по Европе уже который месяц выходит в позитиве. По Штатам - смешанная. На чем в этой ситуации доллару расти?
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 30 сер, 2017 15:22

Excite написав:А каким образом на курс евро влияют выборы в Германии? Я понимаю Франция - там была Ле Пен, которая обещала выход из еврозоны и возврат к франку. Но в Германии то обе крупнейшие партии являются проевропейскими. Так что даже если победят социалисты и Меркель уйдет, то на курсе это вряд ли отобразится.

Вітаю. Мій хід думок приблизно такий: Дороге євро вигідне Німеччині, але не вигідне більшості інших країн ЄС. Та німецький бізнес з часу російсько-української війни несе значні втрати (санкції проти Фольксвагена, Дойчебанку і тд. значні обмеження в торгівлі з РФ, падіння цін на нафту і газ (а Німеччина перепродувала ці російські енергоносії всім в ЄС з некислою націнкою) дешевий євро допоміг зміцнитися економікам сателітів і тд). Тому, зараз перед виборами в Німеччині курс загнали як омога вище в гору для заспокоєння німецького бізнесу – виборців. Є ще один нюанс, в Німеччині величезна кількість громадян – вихідців з інших країн (з тої ж Туреччини) і вони передають родичам мільярди євро в рік, тому їм також важливо щоб євро було максимально дорогим (саме велика кількість етнічно і релігійно інших громадян і є однією з основних причин загострення протистояння Анкари і Берліну останнім часом, саме перед виборами).

Тепер є два варіанти розвитку подій до виборів: євро ще трохи виросте чи протримається на досягнутому рівні для забезпечення результату Меркель і її політ силі; якщо сильним світу фрау вже не потрібна – євро різко обвалять ще до виборів. Перший варіант більш імовірний.

Після виборів також є два варіанти. Якщо Меркель переможе, євро треба буде опускати, оскільки Італія, Греція, Іспанія і так на грані оголошення про наміри вийти з союзу (тоді і Нідерланди, Португалія підтягнеться). Також, дороге євро дало можливість ще більше зміцнитися Польщі, яка і так при активній підтримці США наступає Німеччині на п’ятки (чим і пояснюються всі негаразди у відносинах «Брюселю» і Варшави). Тобто, в цьому разі євро просяде до 1,08 приблизно і повернеться в попередній коридор. Якщо ж переможе хтось інший (що поки досить фантастично) – євро обвалися доки не стане зрозуміло позиція і політика переможця, після чого може піти ще нижче аж до паритету чи навіть далі (якщо в ЄС почнуться серйозні відкриті протиріччя і непорозуміння) чи повернеться до якогось з уже бачених нами рівнів і коридорів, якщо переможець доведе свою здатність тримати ЄС бультетрєрівською хваткою, як робила це фрау чи готовність реформувати ЄС в більш стійке і живуче обєднання.
П.С. Ну і по гривні, таке враження, свято наближається. Політикум також налаштовує на багатообіцяючий старт (Аваков+Тимошенко може бути дуже потужним союзом, хоч і не тривалим, ну і Гройсман з Яценюком не просто так по Києву гуляли це також демонстрація)
orest
10

Форумчанин року

Подякував: 7412 раз.
Подякували: 6771 раз.

Профіль

7
18
1
22
Повідомлення Додано: Сер 30 сер, 2017 22:00

Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2017 ГОД (UAH/USD)

Может никто уже и не замечает такого, но однако опять встал повтор вопроса - или это разворот или...Курс то подскочил коп на 10-15.Я как то писал, что чувствую задержку валютной осени примерно на месяц, интересно так ли.Это всего предположение, основанное на том, что я в отличие от очень многих пока не уверовал в крепнущую гривну, как бы нам эту веру не тулили.
Vitl

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 30 сер, 2017 22:09

Vitl

надо, чтоб кто-нибудь из сдешних из СВНа слил в панике, тогда пойдет вверх :lol: :mrgreen:
Alex2007
1

Подякував: 1757 раз.
Подякували: 1626 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 30 сер, 2017 23:00

Alex2007 написав:Vitl

надо, чтоб кто-нибудь из сдешних из СВНа слил в панике, тогда пойдет вверх :lol: :mrgreen:

Для гривнепатриотов звоночек тревожный, на фоне ауков по выкупу, сразу просадка.В прошлом году тоже рост бакса был далеко не сразу.Сначала в августе всплеск, потом опять застой и коррекции, и только к зиме реально на север.
По секрету - я чуток слил и в биток, как и ты пошпекулировать.Поймал вчерашнюю волну и отбил сразу комис за ввод и даже сверху осталось.Но уже почти сутки застой, неинтересно как то.Была просадка, но биржа почти не отреагировала.И когда цены стали опускать, котировка опять вверх поползла, т о сгладив график. :(
Vitl

Профіль

1
  #<1 ... 710711712713714 ... 1738>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей