неужто из-за критика пороха по крыму? Свободу полит.заключенному MacAndrew!!! Нет цензуре!
|
|
![]() У РФ застрелили Немцова, в Україні Чечетова викинули з 17 поверха ( "у нас тут своя атмосфера" )
![]() Ну з Чечетовим все зрозуміло. Тут стара гвардія прибрала відомого "трєпла".
Тут не слід забувати що він перший після помаранчевої революції прибіг новій владі заклади своїх Як Чечетов у 2005 році являвся з повинною. ДОКУМЕНТИ А от Немцов! Це не зрозуміло! Чому зараз? P.S. цікава реакція Європи на Немцова ... і шкода що фонда сьогодні не працює
![]() "Мой надежный источник из судмедэкспертизы сообщает. Сегодня около часа ночи в Киеве по адресу ул.Мишуги, 2 было обнаружено тело Михаила Чечетова, депутата ВР предыдущих созывов. Он выпал из высоты 17-го этажа с квартиры, где жил с женой. Тело уже в морге, травмы характерны для падения с высоты. Чечетов находился под залогом в криминальном производстве и носил электронный браслет. Якобы есть предсмертная записка. В доме во время самоубийства находилась и жена Чечетова", - пишет журналист.
![]() Ынвестор любив в дитинстві гратися корабликами ?АБО УКРІЧФЛОТ НА УБ ЗА 4 МІЛЬЯРДИ
Зайшов я вчора що там нам Катя Шмаровоз про зупинення торгів написала. Ну, знаєте, люблю помародерствувати, якщо ціна на акцію падає. Іноді я мародерствую ринок, іноді ринок мародерствує мене. Так от. заходжу. Читаю: зупинка торгів по Укрічфлот. Ціна 25грн за акцію. Читаю к-сть акцій, беру калькулятор, бо з арихвметикою у мене не дуже, і тут ледь не падаю зі стільця. Капіталізація - бульше 4 мільярдів гривень !!! Не полінився заглянути в звіт емутента, щоб не звинувачували що я тут щось роздуваю. В звіті - Власний капітал - менше півмільярда, чистий дохід - менше півмільярда, про прибуток взагалі говорити не доводиться. одні збитки. Це просто жжжесть!!! Це ж треба так напарювати акції! Перерахуйте, які у нас на біржі компанії коштують більше за цю. Хто купує таку лайно за 4 мільярди гривень капіталізації !!! Я можу це пояснити тільки одним - покупцю в дитинстві дуже подобались кораблики, от візьме він виписку від брокера і прибє до стіни і буде тішитись, що він власник річкового флоту. якось так. Спасибі за увагу. Я старався бути максимально коректним до цього покупця.
![]() Гордый2 Два раза те саме написав? Невже, на позаминулий твій пост ніхто не зреагував? ай-яй, треба повторити.
Давай, іди резервуй собі логін Гордый3.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор
|
|