BBC написав:О губозакаточна машинка, чудово, завжди мріяв таку придбати, а де? Тільки демотиватори й картинки...
Адміни вже шукають. Правда там інструкція по експлуатації на китайській...Ієрогдіфи без картинок...
US
Знайшли?
ТАС краде гроші штучно списуючи операції у технічний овердрафт замість дозволеного овердрафту (кредитної лінії). Шахрайство працівників банку, а гроші викрадають з рахунку клієнтів.
Для визначення переможця у кожній з категорій було проведено акумулювання всіх щотижневих результатів у одну таблицю за наступним принципом: по кожній з категорій роздавалися бали від 10 до 1. Найбільшу кількість балів отримував форумчанин, який отримав найбільше +1 або посилань в повідомленнях. Отже результати за 2016 рік
Альтернативна Рахункова палата, підтвердила результати! То ще раз привітаємо переможця - пана Руфіуса! Слава переможцю! Ура!!!
Я — хліб життя. Хто приходить до Мене, вже ніколи не зголодніє і хто вірить у Мене, той більше ніколи не відчуватиме спраги. Хто тіло Моє споживає та кров Мою п'є, той має вічне життя, і того воскрешу Я останнього дня.
WachtAmRhein написав:Хм, по поводу первого места, некоторые банки за такое карты блокируют и письма присылают, а тут призы раздают. Как-то не по-финансюаевски.
Модератор написав:Друзья, Мы сегодня заканчиваем наш конкурс ФОРУМЧАНИН ГОДА!
Поздравляем rufius! Наибольшее количество медалей за 2016 год, присваиваем звание "форумчанин года".
1. rufius 2. Адам Смит 3. orest
Друзья, просьба ответить всем на личные сообщения, чтобы отправить Вам подарки.
С уважением, Модератор
Я чомусь думав що Адам Смит візьме перше місце
Судів на мило
"Путін - ... уйло. Ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-лааа!" вперше пролунала вулицями Харькова у 2014 році під час спільного маршу ультрас ФК "Металіст" і "Шахтар". Ігнор: Yuri_T,pesikot, Biminovich, win32, Tip Top,lapay, ЛАД
Ukrainian по качеству сообщений и их количеству, безусловно. Но правила данного конкурса предусматривали, что победителем становится участник с наибольшим количеством медалей. За сим...
Модератор написав:Ukrainian по качеству сообщений и их количеству, безусловно. Но правила данного конкурса предусматривали, что победителем становится участник с наибольшим количеством медалей. За сим...
С ув.
Дура секс сед секс...
Я — хліб життя. Хто приходить до Мене, вже ніколи не зголодніє і хто вірить у Мене, той більше ніколи не відчуватиме спраги. Хто тіло Моє споживає та кров Мою п'є, той має вічне життя, і того воскрешу Я останнього дня.