|
Радабанк (2016 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 08 гру, 2020 13:18
Шановні Клієнти!
РАДАБАНК турбується про безпеку Ваших коштів.
В зв'язку випадками шахрайства за картками українських банків, нагадуємо, що співробітники служби безпеки Банку, співробітники Контакт Центру Банку, співробітники Національного Банку України, Служби Безпеки України ніколи не дзвонять клієнтам і не просять назвати персональні дані клієнта, коди з SMS-повідомлень та інше.
Нагадуємо, щоб убезпечити себе від шахраїв, необхідно завжди тримати в таємниці наступні дані: коди з SMS і PUSH-повідомлень; PIN-код картки; контрольні питання; дані картки, зокрема повний номер картки, термін дії і тризначний код.
Не можна також розкривати персональні дані: місце і рік народження, дані паспорта.
Якщо Вам телефонує така особа - потрібно завершити розмову та перетелефонувати в Банк або своєму менеджеру. Контактні номери Банку розміщені на сторінці сайту.
-
greenozon
-
-
- Подякував: 578 раз.
- Подякували: 1755 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
7
Додано: Вів 08 гру, 2020 14:53
greenozon написав:Якщо Вам телефонує така особа - потрібно завершити розмову та перетелефонувати в Банк або своєму менеджеру.
Таке враження, що частина бази клієнтів стала доступною шахраям. Сьогодні мені дзвонив, начебто, "співробітник служби безпеки" (код оператора 068) і просив назвати пін-код картки.
-
Igneus
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1050 раз.
- Подякували: 693 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 гру, 2020 14:57
Igneus написав: greenozon написав:Якщо Вам телефонує така особа - потрібно завершити розмову та перетелефонувати в Банк або своєму менеджеру.
Таке враження, що частина бази клієнтів стала доступною шахраям. Сьогодні мені дзвонив, начебто, "співробітник служби безпеки" (код оператора 068) і просив назвати пін-код картки.
такая же *** была и в прихвате. Знакомые поменяли карту и им сразу звонили спрашивали про карту.
-
proftpd66
-
1
-
- Заблокований
- Подякував: 370 раз.
- Подякували: 240 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 08 гру, 2020 15:32
Igneus написав: greenozon написав:Якщо Вам телефонує така особа - потрібно завершити розмову та перетелефонувати в Банк або своєму менеджеру.
А які персональні дані він знав про Вас?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 гру, 2020 18:42
Квесторе_поверніться написав: Igneus написав: greenozon написав:Якщо Вам телефонує така особа - потрібно завершити розмову та перетелефонувати в Банк або своєму менеджеру.
А які персональні дані він знав про Вас?
Номер мобільного телефону, ім'я і по-батькові, наявність банківських карток.
-
Igneus
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1050 раз.
- Подякували: 693 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 гру, 2020 18:24
proftpd66 написав: Igneus написав: greenozon написав:Якщо Вам телефонує така особа - потрібно завершити розмову та перетелефонувати в Банк або своєму менеджеру.
такая же *** была и в прихвате. Знакомые поменяли карту и им сразу звонили спрашивали про карту.
в прихвате это вроде входит в услугу (с) но тут, судя по всему, ИБ самописный, может что-то и сломалось
-
cohan
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 534 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 бер, 2021 10:37
в ІБ банку зліва зверху побачив цікаву інформацію - ФІО - Повторна ідентифікація xx.yy.2022
в інших банках такого не бачив
-
greenozon
-
-
- Подякував: 578 раз.
- Подякували: 1755 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
7
Додано: Вів 09 бер, 2021 11:57
greenozon написав:в ІБ банку зліва зверху побачив цікаву інформацію - ФІО - Повторна ідентифікація xx.yy.2022в інших банках такого не бачив
у них свой софт, судя по веселым картинкам )) могут себе позволить ) а так - если помните - депокарты лочат в день окончания депо, если нет других депо в такой же валюте, так что ребята тут вполне конкретные
-
cohan
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 бер, 2021 11:37
greenozon написав:в ІБ банку зліва зверху побачив цікаву інформацію -
А мене в ІБ не впускає, лише через смартфон. Пароль вводжу однаковий.
-
ricardo
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 бер, 2021 12:26
ricardo написав: greenozon написав:в ІБ банку зліва зверху побачив цікаву інформацію -
А мене в ІБ не впускає, лише через смартфон. Пароль вводжу однаковий.
смс приходит? может время жизни смс истекать, у них подтормаживает
-
cohan
-
-
-
-
Профіль
-
-