Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Козак-характерник написав:П.С. Взагалі вирішив 20000 грн. в біток закинути, як ризикову інвестицію. Пан або пропав? Я обираю пана...
Чого так скромно?
Класика нашої справи: бздо і жадібність... А як Ваші справи на ниві біток стайл?
Як я писав у профыльный темы - злив весь біткойн, теж небагато, лиш в кількаразів більше, і більше не заходив. Трохи жаль, що поквапився, але входити на поточній фазі не бачу сенсу
Я теж думав 1200-1300$ максимум і далі вниз. Але помилився. І спостерігаючи подальший ріст, вже вірю в 10000$ за біток до кінця року! Нещодавно було 1600$, а вже більше 2000$. Хто бздо, той не п'є шампусік і не мацяє файних панянок. Увійду в азарт, то може до 50000 грн. біткову інвестицію збільшу. А то поки вагаєшся, інші вершками ласують. Час - гроші! Промєдлєніє смєрті подобно!
Козак-характерник написав:Я теж думав 1200-1300$ максимум і далі вниз. Але помилився. І спостерігаючи подальший ріст, вже вірю в 10000$ за біток до кінця року! Нещодавно було 1600$, а вже більше 2000$. Хто бздо, то й не п'є шампусік і не мацяє файних панянок. Увійду в азарт, то може до 50000 грн. біткову інвестицію збільшу. А то поки вагаєшся, інші вершками ласують. Час - гроші! Промєдлєніє смєрті подобно!
Я з бітком не перший рік маю справу. І бачив я, які віражі він може робити. Азарт - це хоча б тисяч 5 долярів закинути й більше, а так - то забавка. Що швидко злітає - ще швидше падає. А на "шампусік" і так зароблю.
Faceless написав:Азарт - це хоча б тисяч 5 долярів закинути й більше, а так - то забавка. Що швидко злітає - ще швидше падає. А на "шампусік" і так зароблю.
Заробляти, то не по феншую! А перетворити 20000 грн. на 100000 грн. тицяючи пальцями на планшеті - гарна забавка!
П.С. Якщо заробляти, то не буде часу "жарити мальвін", а це не раціональне витрачання часу і сил!