|
Агропросперис Банк (Астра Банк) (2008 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 29 вер, 2010 19:56
Выписку в отделении банка по дримкард раз в месяц бесплатно можно получать?
-
liberazerate
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 29 вер, 2010 21:42
Уважаемые форумчане!!! Если я не ошибаюсь то условия DREAMCARD SAVINGS на сегодняшний день наилучшие 15% никто не дает. Стоит ли перевести средства из ВР Форума в Астру или есть какие то подводные камни?
-
ihorsic
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 75 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 вер, 2010 21:55
ihorsic написав:Уважаемые форумчане!!! Если я не ошибаюсь то условия DREAMCARD SAVINGS на сегодняшний день наилучшие 15% никто не дает. Стоит ли перевести средства из ВР Форума в Астру или есть какие то подводные камни?
"Шило на мыло" Пока вы будете переводить, Астра может поменять процентную ставку, в тарифах это специально оговорено. В банке понимают, что платят выше среднерыночного и идут на это ради раскрутки нового продукта.
А вообще сравнивать сложно. Астра позиционирует DC как расчетную карту для повседневного пользования в торгово-сервисной сети. Если вы привыкли снимать деньги с карты через банкомат, то придётся побегать в поисках отделений - сеть пока маловата.
-
dreamer
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 вер, 2010 22:07
liberazerate написав:Выписку в отделении банка по дримкард раз в месяц бесплатно можно получать?
Да. Можно даже с доставкой на свой e-mail
-
dreamer
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 30 вер, 2010 00:41
dreamer написав:liberazerate написав:Выписку в отделении банка по дримкард раз в месяц бесплатно можно получать?
Да. Можно даже с доставкой на свой e-mail
підтверджую, що виписку по мейл надсилають, але в п. 1.1.17 тарифів написано,що одержання щомісячних виписок по рахунку по E-mail коштує 2 грн.
Однак за попередній місяць 2 грн не списало, почекаємо на виписку за вересень.
P.S. До Van Golo: Ви як єдиний представник від Банку на цьому форумі можете пояснити доцільність введення плати за вписку по E-mail? Я економлю Вам папір і час співробітників замовляючи послугу, яка для вас апріорі нічого не може коштувати, і Банк з мене має бажання стягувати певну суму 
-
andriyl
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 30 вер, 2010 09:30
andriyl написав:Я економлю Вам папір і час співробітників замовляючи послугу, яка для вас апріорі нічого не може коштувати, і Банк з мене має бажання стягувати певну суму 
Абсолютно согласен. Меня тоже удивляет почему большинство банков за выписку на эл.почту берут плату, бумага ведь дороже (8 копеек/лист).
-
liberazerate
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 30 вер, 2010 09:58
andriyl
Плату за виписку по e-mail якраз з цих міркувань і було скасовано з липня місяця, очевидно ви укладали договір раніше цих змін. Тож плата, зазначена у тарифах не буде утримана з вашого рахунку.
-
Van Golo
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 30 вер, 2010 11:53
Van Golo написав:andriyl Плату за виписку по e-mail якраз з цих міркувань і було скасовано з липня місяця, очевидно ви укладали договір раніше цих змін. Тож плата, зазначена у тарифах не буде утримана з вашого рахунку.
У мене Договір був укладений у липні, там дійсно є пункт про безкоштовне надання e-mail виписки 1 раз на місяць.
-
ygn
-
-
- Подякував: 121 раз.
- Подякували: 233 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 30 вер, 2010 14:08
Только что перечитал тарифы, действительно плата за ежемесячную выписку на эл.почту не взимается.
-
liberazerate
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 30 вер, 2010 20:58
Van Golo написав:andriyl Плату за виписку по e-mail якраз з цих міркувань і було скасовано з липня місяця, очевидно ви укладали договір раніше цих змін. Тож плата, зазначена у тарифах не буде утримана з вашого рахунку.
Дякую за інфо. А я вже подумав що банк про мене забув 
-
andriyl
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-