l_s_v написав:liberazerate написав:Процент на остаток понижают по всем картам, или только по новым?
по всем
Даже кэшбэк не спасает.
|
|
![]()
Даже кэшбэк не спасает.
![]()
Якщо вона випущена до 30.09 - так, можете, комісій не буде. ![]() По итогам третьего квартала 2010 года доля безналичных платежей с помощью платежных карт Dreamcard Savings, эмитированных Астра Банк, более чем в 4 раза превышает среднерыночный показатель и составляет свыше 25 %. Для сравнения: согласно статистике использования платежных карт, публикуемой НБУ, доля безналичных расчетов в тратах украинцев составляет около 6%, остальные 94% приходятся на операции получения наличных.Качественное отличие структуры трат держателей Dreamcard Savings во многом определено услугой «cash-back» – скидкой на безналичные расчеты, которая составляет 1% на операции в пределах Украины и 0,5% на операции за рубежом. На данный момент Астра Банк – единственное финансовое учреждение в Украине, предлагающее своим клиентам такую выгоду при осуществлении расчетов картой. При этом карта Dreamcard Savings является сберегательной и гарантирует своему держателю начисление процентов на остаток средств
![]()
Я доволен сотрудничеством с Астрой. Единственное, что 12 % на остаток по карточке (как на сегодня) удержало бы мнного клиентов и превлекло новых. И банк в убытке бы не был. Мое личное мнение. ![]() Van Golo
В даний момент відкриваю платіжну карту класу Master Standart з кешбеком 1% та 10% на залишок в Ерде банку ![]() А за кешбеком майбутнє в Україні. Іншого способу "заставити" сограждан платити карткою я не бачу ![]() ![]() Вопрос интересный, сейчас Приват и Родовид заставляют. Один кредитный лимит дает, другой наличные не отдает как положено. А насчет карт так разницы никакой для расчета в торговых терминалах и интернете. А кэшбек с 2тыс.грн это 4 бутылки пива. Для непьющего это много, а для любителя пива это практически незаметно. ![]() Сплачуй за місяць – користуйся індивідуальним банківським сеСплачуй за місяць – користуйся індивідуальним банківським сейфом півроку
АСТРА БАНК проводить акцію «Сплачуй за місяць – користуйся півроку!»: тільки з 12 жовтня по 31 грудня 2010 року можна орендувати індивідуальний банківський сейф на півроку, заплативши лише ціну місячної оренди сейфа. Індивідуальні банківські сейфи – це найкращий спосіб подбати про схоронність своїх грошей, документів та цінностей, особливо в період свят і відпусток, коли Ви виїжджаєте на відпочинок. Сховища АСТРА БАНК відповідають усім вимогам надійного зберігання всіх видів цінностей згідно з нормативами НБУ та європейськими стандартами. Тільки клієнт має доступ до вмісту свого сейфа. Для роботи з вмістом сейфа клієнту надається спеціальна ізольована кімната на території сховища. Орендувати сейф для зберігання готівки, документів і цінностей можна у відділеннях АСТРА БАНК у Києві, Дніпропетровську, Харкові, Одесі та Львові. Поспішайте! Кількість сейфів обмежена. Довідка: АСТРА БАНК – універсальний банк, який надає широкий спектр фінансових послуг. АСТРА БАНК є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Згідно з даними Асоціації українських банків, за розміром капіталу АСТРА БАНК займає 26 місце серед банків України. Національне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» присвоїло банку довгостроковий кредитний рейтинг uaА з прогнозом «стабільний» і найвищий рейтинг надійності банківських вкладів – «5». АСТРА БАНК входить у фінансову групу Alpha Bank Group Greece (Греція), що здійснює свою діяльність понад 130 років.
![]()
Якщо це сарказм, то я писав без претензій та образ. Ваше право міняти ставки - наше право приймати рішення. Просто продукт на сьогодні не є унікальним а з 15.11.10 стає не найвигіднішим. Це моя поправка до Вашого рекламного повідомлення. А загалом я продуктом (не враховуючи 7%) задоволений. Був ![]()
|
|